Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.12.14
10:56
Дупре. Мир от мен. Разбрахме се. (handshake) Игнорийрайте с бутон или бъдете куул като електрон :D (примерен вариант е това :D )
казано от Мила на 16.12.14, 10:07:
Боби се заяждаааа, Боби се зяждаааа :D
Боби затварям си очото, няма как да продължа тази дискусия, очевидно изгубена от мен, поради липса на това, че моите странични ефекти при приема на Yohimbe bark са еднакви при всички марки и ги приемам за нормални.Смисъл ок, аз ги намирам за нормални, вие не и няма смисъл да продължаваме да се убеждаваме взаимно в обратното.
(handshake)
Не, не се заяждам, Мила. Опитвам се да изясня фактите.
Дай да обобщим.
Досега разбрах, че с оглед на опита и знанита си смяташ за нормално 80% от употребилите йохимбе барк да повръщат след него и да получават брадикардия и ритъмни нарушения. Аргументираш се, че щом един може да получи такива симтпоми, то всички могат, но това е несъстоятелно твърдение. За нормалните марки това са странични ефекти, които се срещат примерно при един на десет хиляди, употребили продукта в препоръчаната дозировка. Честота от 80% не е и не може да е нормална.
Не знам кое от това ти звучи като заяждане.
П. П.
казано от Десо на 16.12.14, 10:50:
А да, забравих. Продуктът го изтеглиха. :)
Опс, значи все пак не било нормално 80% да имат тежки странични ефекти дори според производителя...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.12.14 10:57.
16.12.14
10:57
казано от Херцог Трън на 16.12.14, 10:53:
Мила, в случая говорим за нормални странични ефекти и ненормални. И аз съм пил на Натрол йохимбето (имам още даже) - 2 капсули + 2 капсули от бърнър с йохимбе + pre-workout с йохимбе и си свирках като пич. Една капсула от ТОВА йохимбе обаче ме раздруса далеч повече, макар и със забавяне (ефекта дойде след 3-4 часа, но трая поне още толкова). :)
@Ники, най-накрая продукт, който да работи :D Значи идва нова дискусия - дали този е прекалено силен или други марки са прекалено слаби :D
16.12.14
10:58
казано от Phophy_ на 16.12.14, 10:56:
Опс, значи все пак не било нормално 80% да имат тежки странични ефекти дори според производителя...
Амииии, като се има предвид и проиводителят какви ги вършииии. Щом са го изтеглили, значи положението е тежко и са объркали милиграмите, ама на кое е спорен въпрос :D
ПП: За съжаление, подобни спорове на фона на вътрешната информация изглеждат доста забавни :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 16.12.14 11:00.
16.12.14
11:01
казано от Phophy_ на 16.12.14, 10:56:
казано от Мила на 16.12.14, 10:07:
Боби се заяждаааа, Боби се зяждаааа :D
Боби затварям си очото, няма как да продължа тази дискусия, очевидно изгубена от мен, поради липса на това, че моите странични ефекти при приема на Yohimbe bark са еднакви при всички марки и ги приемам за нормални.Смисъл ок, аз ги намирам за нормални, вие не и няма смисъл да продължаваме да се убеждаваме взаимно в обратното.
(handshake)
Не, не се заяждам, Мила. Опитвам се да изясня фактите.
Дай да обобщим.
Досега разбрах, че с оглед на опита и знанита си смяташ за нормално 80% от употребилите йохимбе барк да повръщат след него и да получават брадикардия и ритъмни нарушения. Аргументираш се, че щом един може да получи такива симтпоми, то всички могат, но това е несъстоятелно твърдение. За нормалните марки това са странични ефекти, които се срещат примерно при един на десет хиляди, употребили продукта в препоръчаната дозировка. Честота от 80% не е и не може да е нормална.Не знам кое от това ти звучи като заяждане.
П. П.
казано от Десо на 16.12.14, 10:50:
А да, забравих. Продуктът го изтеглиха. :)
@Боби - куул съм като електрон, казах си вече мнението.
Дразни ме темата, че е създадена от мъже, пищящи като момиченца. Ето къде ми е проблема. ;) Иначе можех да започна с цитираните проучвани, които са ми букмаркнати, но не си заслужава да влагам усилията точно в тази тема. Това е сериозното ми мнение.
@Десо - вземи да се включваш по на време :D
Мнението беше редактирано от Мила на 16.12.14 11:04.
16.12.14
11:11
казано от Мила на 16.12.14, 10:57:
казано от Херцог Трън на 16.12.14, 10:53:
Мила, в случая говорим за нормални странични ефекти и ненормални. И аз съм пил на Натрол йохимбето (имам още даже) - 2 капсули + 2 капсули от бърнър с йохимбе + pre-workout с йохимбе и си свирках като пич. Една капсула от ТОВА йохимбе обаче ме раздруса далеч повече, макар и със забавяне (ефекта дойде след 3-4 часа, но трая поне още толкова). :)
@Ники, най-накрая продукт, който да работи :D Значи идва нова дискусия - дали този е прекалено силен или други марки са прекалено слаби :D
По-скоро са изпуснали в поточната линия с йохимбето от поточната линия с амфетките... :D
16.12.14
11:16
казано от Мила на 16.12.14, 11:01:
@Боби - куул съм като електрон, казах си вече мнението.
Дразни ме темата, че е създадена от мъже, пищящи като момиченца. Ето къде ми е проблема. ;) Иначе можех да започна с цитираните проучвани, които са ми букмаркнати, но не си заслужава да влагам усилията точно в тази тема. Това е сериозното ми мнение.@Десо - вземи да се включваш по на време :D
Мила, Събота и Неделя съм в София, искаш ли да пробваш от въпросния продукт и тогава да публикуваш такива изказвания. Дай ми точен отговор моля те.
16.12.14
11:18
То аз лесно мога да й дам също, въпросът е, че поне според мен не е удачно.
При мен ефекта също беше много силен,като се има предвид,че съм супер резистентен към подобни екстракти и т.н.
Сравнявам йохимбе-то като ефект с 2 ампули ефедрин.Много енергия,въздух и никаква умора.Единственият голям проблем,който усетих е доста сериозното сърцебиене.
100мг. hcl предизвика може би най-интензивното преживяване в живота ми. :D :D :D Беше грешка в изчисленията при забъркване на самоделен бърнър, вместо 10мг. на доза, съм сложил 100. :D
16.12.14
11:42
казано от The Reem на 16.12.14, 11:21:
.Единственият голям проблем,който усетих е доста сериозното сърцебиене.
Същото....и то 3-4 часа :) А още даже не съм го пробвал в тренировъчни условия, пазя го за специални случаи :D
Валдис, само 10х доза? :D
16.12.14
11:43
казано от Херцог Трън на 16.12.14, 11:18:
И според мен не е удачно преди да е пробвала да се изказва по такъв начин. На думи всеки е силен...
16.12.14
11:48
казано от Кирил Генов на 16.12.14, 11:43:
И според мен не е удачно преди да е пробвала да се изказва по такъв начин. На думи всеки е силен...
Тя е пробвала предостатъчно, просто това йохимбе има други съставки (предполагам, защото дори 2х500мг не са ми действали така както 1х550 от това), които предизвикват ефектите.
Та, хайде да прекратим. Само ще допълня - ако някой има от това йохимбе и не го иска, аз ще го взема :D
казано от Херцог Трън на 16.12.14, 11:42:
Грешка от една нула просто. :D
16.12.14
11:54
казано от Valdis на 16.12.14, 11:51:
казано от Херцог Трън на 16.12.14, 11:42:
Грешка от една нула просто. :D
Да перифразирам - една нула невнимание, цял живот надрусан :D
16.12.14
12:19
казано от Херцог Трън на 16.12.14, 11:48:
казано от Кирил Генов на 16.12.14, 11:43:
Тя е пробвала предостатъчно, просто това йохимбе има други съставки (предполагам, защото дори 2х500мг не са ми действали така както 1х550 от това), които предизвикват ефектите.
Та, хайде да прекратим. Само ще допълня - ако някой има от това йохимбе и не го иска, аз ще го взема :D
Именно, и аз съм пробвал на други марки и всякакви други бустери, бърнъри и т.н. Това няма нищо общо и докато някой не го пробва няма право да се изказва по такъв начин. Нека видим дали само на приказки е силна...
Имам неразпечатана опаковка- ще пробвам тия дни 1/3 или 1/2 капсула. До сега съм пил няколко вида хидрохлорид и барк на Туин, от който съм стигал до 3 таблетки дневно и се усещаше доста стабилно + някои от страничните ефекти. Принципно съм чувствителен много към кофеин и стимуланти, така че ще видим какво ще стане.
16.12.14
12:58
Не знам защо искате да си докарате беля със този йохимбин, след като виждате, че хора едва не са хвърлили топа от него и вие всички искате да опитате .... безрасъдна работа.
Аз съм супер толерантен към стимуланти,ползвал съм много различни видове йохимбин,йохимбе,синефрин,комбинации и т.н. и никога не съм се чувствал така,както от 1 капсула от това йохимбе ... главоболие,повръщане,тремори,не можех да си намеря място,все едно бях болен от треска.Не знам какво има в него,но не искам и да разбирам.
16.12.14
13:51
Интересен е грамажа на капсулата - 550 мг. Сигурно 500 мг си е йохимбе, но другите 50 мг какво са ни съ знай. :D
17.12.14
11:48
Аз затова пия хидрохлорида на Прима Форс, защото не искам да “почувствам” такива ефекти.
17.12.14
17:47
И аз изпитах нещо подобно като пича със Silver, само че с бърнара Black Fire на Pure. Първите дни ефекта беше сравним с този като при първи прием на ефедрин - гадене, липса на апетит, свръхчувствителност по кожата, некомфорт. Явно не напразно този продукт имаше проблеми със съставките и липсваше от пазара известно време. То и сега на етикета не пише количеството на отделните съставки. Иначе чист йохимбин съм пробвал и като bark и като hcl на една и съща марка (Haya) и определено hcl-то се усеща повече.
казано от Александър на 17.12.14, 17:47:
Явно не напразно този продукт имаше проблеми със съставките и липсваше от пазара известно време.
Проблемът със съставките не зависеше от производителя и възникна след като включиха съставка, която фигурира в продукта, в листа със забранените съставки. Но това, включването на тази съставка в списъка със забранените, както казах, стана постфактум. Именно това беше причината и да се изтегли от пазара. Съатавката я абраниха в Европа, не и в САЩ.
17.12.14
18:47
казано от Александър на 17.12.14, 17:47:
И аз изпитах нещо подобно като пича със Silver, само че с бърнара Black Fire на Pure. Първите дни ефекта беше сравним с този като при първи прием на ефедрин - гадене, липса на апетит, свръхчувствителност по кожата, некомфорт. Явно не напразно този продукт имаше проблеми със съставките и липсваше от пазара известно време. То и сега на етикета не пише количеството на отделните съставки. Иначе чист йохимбин съм пробвал и като bark и като hcl на една и съща марка (Haya) и определено hcl-то се усеща повече.
При мен точно този бърнър на Пюр работи много добре. В началото пия по 2х1 капсула и след известно време 3х1 на ден. Пил съм и 2 наведнъж и не съм имал проблем. От край време го използвам в период на изчистване и в комбинация с л-карнитин ефекта е повече от задоволителен.
17.12.14
23:32
това е просто убийствено,буквално,може да умрете от това...просто трябва да се съдят тея
28.12.14
13:10
С тия коментари ме провокирате да го тествам, защото каквото и да съм пробвал досега нищо, никога не ми е повлияло. Поне да усетя и аз малко сърцетуп. Не за друго, ами понеже вече си мисля, че нещо с мен не е наред. :D
28.12.14
13:16
Продукта вече го няма на пазара.
28.12.14
13:33
Еее, жалко! :D
30.12.14
12:51
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.12.14 13:01.
29.01.15
13:31
казано от Херцог Трън на 28.12.14, 13:16:
Аз все още го намирам :)
29.01.15
14:16
казано от Master Admin на 29.01.15, 13:31:
казано от Херцог Трън на 28.12.14, 13:16:
Аз все още го намирам :)
Купувай докато е време, да има за наркоманите... :D
11.02.15
11:52
Тоя продукт ще го пия пак само ако искам да се самоубия ефективно...
казано от Херцог Трън на 11.02.15, 11:52:
Това изказване, пуснато без да има друг отговор в темата десетина дни след последното ти мнение в нея, дали случайно не е породено от някакво конкретно ново наблюдение? :D
11.02.15
12:19
За съжаление да...сърцебиене и високо кръвно вчера цял ден...
11.02.15
12:54
казано от Херцог Трън на 11.02.15, 12:19:
Значи леко си се разминал.....
казано от Кирил Генов на 11.02.15, 12:54:
казано от Херцог Трън на 11.02.15, 12:19:
Значи леко си се разминал.....
Аз съм предозирал с какви ли не стимуланти,пил съм високи дози от всякакви енергитици и никгоа не съм се чувствал толкова зле,както след 1 капсула от този йохимбин,страх ме е да погълна каквото и да било на тази фирма някога повече.
казано от Херцог Трън на 11.02.15, 11:52:
Пъзльо! :D :D :D
12.02.15
13:56
Yohimbine си вземам само този на Pure и съм най-доволен. Пробвал съм и другите, за които става въпрос по нагоре по темата. На Prima не го усещам, а този на Silver няма да го коментирам....
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече