31.10.14
09:30
Здравейте,
на 18 години съм 180 см спазвам хранителен режим НВД тренирам много здраво и тежа 80-83 кг.
Целта ми е да сваля мазнини главно без да губя ММ, а дори да кача ако може.
За сега съм се спрял на този стак: Animal Cuts + Xtend new formula + glutamine.
Бюджетът ми е 210 лева.
Благодаря предварително.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимХранителните добавки на които си се спрял биха подпомогнали твоята цел да не загубиш мускулна маса и да изгориш излишните мазнини,само ако и хранителният ти режим е адекватен и съобразен с тези цели.Иначе качването на мускулна маса и изгарянето на мазнините едновременно е много труден и деликатен процес,който се проявява или при напълно начинаещите или при хора опознали перфектно тялото си и как то реагира на различни натоварания и режими.
31.10.14
11:46
Главната ми цел по принцип е да отслабна без да губя ММ а ако може дори да кача ..
Препоръчайте ми нещо че в понеделник мисля да си поръчам добавки обаче за сега несъм измислил нещо конкретно.
Мнението беше редактирано от Neshta Dakazvam на 01.11.14 16:14.
28.12.14
13:20
Ти чак и нахален - и да качиш мускулна маса. :D Ако ще се изчистваш от мазнини, то загубата на мускулна маса е почти неизбежен процес. Човекът горе ти го е написал защо. Според мен това, което искаш все пак може да стане, но не и с НВД! Щом си на НВД считай, че няма начин да не загубиш ММ, освен, ако НВД-то е за по-кратък период и се редува с по-балансирано хранене, че дори и с 1 високовъглехидратен ден от седмицата. Единственият суплемент, който би помогнал със свалянето на мазнини е рибеното масло и то не пряко, а по коствен път и то трябва да е молекулярно пречистено и минало сертификация през IFOS.
30.12.14
11:50
Според мен си вземи едно Оxy ECA Black и си спести останалите пари за храна. Ще свалиш достатъчно килограми, а после ще почваш да поддържаш и да покачваш максимално чисто.
30.12.14
22:55
Вече почнах диета НВД и ниско калориийна
Сутрин миусли сас 20% плодове с кисело мляко и трици
11 часа супер яка тренировка по 2 или 3 мускулни групи на тренировка по 4 упражнения на всяка мускулна група 5 дена в седмицата
след тренировката един омлет или малко месо, а за вечеря едно бутче на фурна.
За добавки си поръчах вече Animal Cuts 42 и xtend new formula 375-425 грама и се опитвам по 2 пъти поне да тичам по 5 километра
демек 2 обиколки на резиденцията но сега е зима и дори 1 път ако тичам в седмицата ще е цяло чудо и това е като цяло.
180 см съм 81 кг на празен стомах 79.90 кг и решил съм вече.
Мнението беше редактирано от Neshta Dakazvam на 30.12.14 22:56.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече