Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Afhængig на 08.10.16, 12:01:
Според мен просто знак от Вселената, че кардио не трябва да се прави :D
(щом аз почнах да храня кардиото, положението е тежко)
Какво толкова му ненавиждате на кардиото?
Когато се прави с мярка и на място,кардиото може да бъде и полезно,и приятно. :)
Човек не бива да бъде кон с капаци и да се ограничава само в едно направление. :)
09.10.16
14:57
казано от Juls на 08.10.16, 12:46:
казано от Afhængig на 08.10.16, 12:01:
(щом аз почнах да храня кардиото, положението е тежко)Какво толкова му ненавиждате на кардиото?
Когато се прави с мярка и на място,кардиото може да бъде и полезно,и приятно. :)Човек не бива да бъде кон с капаци и да се ограничава само в едно направление. :)
Поправете ме ако греша, но мисля че едно умерено кардио може дори да подобрява възстановяването.
казано от MotoRRhead на 09.10.16, 14:57:
казано от Juls на 08.10.16, 12:46:
казано от Afhængig на 08.10.16, 12:01:
(щом аз почнах да храня кардиото, положението е тежко)Какво толкова му ненавиждате на кардиото?
Когато се прави с мярка и на място,кардиото може да бъде и полезно,и приятно. :)Човек не бива да бъде кон с капаци и да се ограничава само в едно направление. :)
Поправете ме ако греша, но мисля че едно умерено кардио може дори да подобрява възстановяването.
И да увеличи белтъчния синтез... (muscle)
09.10.16
16:44
казано от Juls на 09.10.16, 15:36:
Източник?
казано от Херцог Трън на 09.10.16, 16:44:
казано от Juls на 09.10.16, 15:36:
Източник?
Срещала съм го на няколко места по повод търсене на друга информация.
Отделно проучване не съм чела. Не съм и търсила.
Ако някой иска да го обсъжда, може да си отворни отделна тема.
Мнението беше редактирано от Juls на 09.10.16 17:00.
10/10/понеделник/ сън: 8 часа
* бягане 5,5 км за 32.01
Нещо се обърках с тези 500м отгоре.
Продължава все така да ме мързи яко. (nrespect)
11/10/вторник/ сън: 11 часа
* пътека 5км за 25.08
* малко клек,лицеви и военна преса
Яко сън,мързел и плюскане.
Толкова ме мързи, че и дневник не ми се попълва.
Изобщо... голям мързел !
Затова ще спра да пиша , докато ми мине, че иначе рискувам да заразя и други хора ! :D
Едно интересно събитие, което планираме да посетим.
Мнението беше редактирано от Juls на 14.10.16 14:19.
Нахапали са ме дървеници. Имам над 50 ухапвания по ръцете,глезените,лицето и корема.
Изключително гадно сърби, местата са подути и червени.
В аптеката ми дадоха ксизал.
Ако някой от вас е минал през този ад, моля споделете как се справихте.
Ако са ти вкъщи, проблема е сериозен.
Имали сме по корабите - засегнатите части на кораба се отцепват за поне 10-тина дни за да се третират с някаква газ...пине тогава така беше, сега може да има по-бърз и отровен метод.
казано от Margi на 16.10.16, 07:20:
Ако са ти вкъщи, проблема е сериозен.
Имали сме по корабите - засегнатите части на кораба се отцепват за поне 10-тина дни за да се третират с някаква газ...пине тогава така беше, сега може да има по-бърз и отровен метод.
Нито ЕГ има ,нито Калоян.
Пътувах на 14ти срещу 15ти с БДЖ ,спах във влака 2 часа, после спах на Павликени и на сутринта се събудих с ухапванията. Мама няма оплаквания,тоест по-скоро във влака да са ме наяли. ...
Прегледай си дрехите и багажа тогава, ако не са успели да се загнездят в тях, няма за какво да се притесняваш, само чакаш да мине нахапаното.
Това е най ужасното нещо ( живея в общежитие и по миналата година се бях напълнил с тея гнусотии ) Даже си ги пренесох в родния град ... :Д Няма отърване от тях .. с К’во ли не пръскахме.. Накрая направихме основен ремонт на стаята. Виж от някой агромагазин те ще ти препоръчат нещо и пръскайте по най бързия начин, че наистина е нещо ужасно.. Ние не сме спали по цели нощи.. Теа утайки се размножават супер бързо:Д ( може да пробваш с айкън )
Мнението беше редактирано от umad brah на 16.10.16 15:20.
казано от nervak на 16.10.16, 14:43:
Как разбра,че са дървеници,а не бълхи например?
Разликата между снимките е 12-13 часа
Всяка пъпка е червена,пълна с течност, твърда,издута. Самата ръка също е с оток.
Хапали са ме бълхи и това не е бълха!
Четох в нета, наскоро е имало сигнал за дървеници в бдж...
Имам на глезените,ръцете,лицето,корема,кръста...абе ад!
Мнението беше редактирано от Juls на 16.10.16 19:34.
99% креватна дървеница е това.
П. П. Всъщност сто, но си оставям малко място за грешка. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.10.16 20:59.
казано от Boby_ на 16.10.16, 20:58:
Имаш ли идея с какво да мажа,за да спадне отокът и изобщо да се приберат пъпките?
казано от Juls на 17.10.16, 08:11:
казано от Boby_ на 16.10.16, 20:58:
Имаш ли идея с какво да мажа,за да спадне отокът и изобщо да се приберат пъпките?
С нещо антиалергично (фенистил примерно), но едва ли ще помогне много - пъпките от дървеници стоят доста дълго, каквото и да ги правиш.
17.10.16
15:23
В казармата ни съсипваха (devil) Докато ги убедя да донесат пръскачка и малко цихалотрин...
Пъпките ще изчезват между седмица и месец, в зависимост от това колко е чувствителен организма.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 17.10.16 15:37.
Вече не ме сърби толкова, обаче се притеснявам,че ще ми останат белези. :( Дано да греша...
Тези гадове ми съсипаха 4те дни почивка :D Особено първите 2 дни ме беше срам да се покажа сред хора, бях като краставо чучело.
Здраве да е, и това ще мине... хаха. :)
Няма да ти останат белези, освен ако не си разчесала и разранила пъпките ужасно много.
казано от Boby_ на 19.10.16, 12:46:
Няма да ти останат белези, освен ако не си разчесала и разранила пъпките ужасно много.
През деня успявам да устоя , но ЕГ ме буди през нощта, за да спра да се чеша в съня си... (dull) Та...положението не е много розово. Но времето ще покаже, ако трябва ще си взема някаква козметика за заличаване на белези.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече