EDUCATE AND DOMINATE

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.08.16
10:33

23/08/вторник/сън: 6,5 часа

Тренировката:
* горен скрипец 4х6 в СС с долен 4х6
* гребане с крив лост 4х12 в СС с пулоувър на скрипец 4х12
* малкл трицепс и 3-4 серии корем, ама много ме мързи да ги описвам подробно

Храната:
* смокини с кашкавал /баси яката комбинация :D/
* пил.от бут, печени тиквички
* извара,краставици
* за вечеря още не съм го измислила

Абе тая сутрин нито ми се ставаше,нито ми се тренираше, нито на работа ми се ходи/мисля,че третото е основната причина да не ми се правят първото и второто: Д/, обаче си направих на инат и скокнах до 10то.
От снощи ме гони един глад, от оня гадния,дето те влудява. Днес нещата не са по-добре, щом да ям в 10 часа смокини с кашкавал.../моя милост не закусва от години,огладнявам чак след 11-12/.

23.08.16
19:00

Мисля,че няма нужда да коментирам. :D

23.08.16
23:43

Още храна:
- пил.супа, пил.шишче,свинско шишче, хляб, кюфтета от еленско, печени тиквички, шопска салата, вафли...

Голям глад,голямо чудо, ни мой са запра...(dull)

24.08.16
09:17

24/08/сряда/ сън: 7,5 часа

Без тренировка.
От една страна се чувствам изморена, от друга страна ме е нападнал мързел. От трета страна вчера на работа беше доста натоварено и се прибрах с главоболие и нервна, днес се очаква и по-зле да е...(dull)

Храна.
Днес ще направя някакъв фаст. Вчера много ядох, ама много, от всичко. И днес ми е тежко и смазано. Ще си направя литър-два чай и ще видим докъде ще я докарам.

ЕГ ще вдига септември в Сърбия и чакам с нетърпение да ми излезе графика, за да знам дали ще мога да ида с него. Рикуестнала съм си и двете дати, дано поне едната одобрят.
Изобщо моят септември се очаква да бъде натоварен и малко изнервящ. И на работа се случват някакви неща,които може и да ме засегнат пряко, но засега никой нищо не ми казва. Не обичам да съм в неведение...

Flashback 24.08.2013.

24.08.16
09:28

и моят стомах вчера беше бездънен...
...ама аз не успях да задържа нещата така в добрия тон :)

24.08.16
09:43

казано от Limka на 24.08.16, 09:28:

и моят стомах вчера беше бездънен...
...ама аз не успях да задържа нещата така в добрия тон :)

При мен се превръща в тенденция. Ако завъртя 2-3 дни двуразови тренировки, гладът ми намалява по време на тези дни и после рязко скача и се превръща в безразборно хранене, просто нямам наяждане и това е. И не е лакомия, а си е точно остър,нетърпим глад...:)

24.08.16
09:56

казано от Juls на 24.08.16, 09:43:

При мен се превръща в тенденция. Ако завъртя 2-3 дни двуразови тренировки, гладът ми намалява по време на тези дни и после рязко скача и се превръща в безразборно хранене, просто нямам наяждане и това е. И не е лакомия, а си е точно остър,нетърпим глад...:)

Аз не правя двуразови, но ако завъртя няколко дни подред високоинтензивни, с тежка щанга, но и кардио елемент, за време, след това съм....като Мечо Пух - “колкото повече, толкова повече ” :)))) И определено ми се ядат въглехидратни храни

Пробвай да се храниш по-обилно (Да се чете достатъчно) в дните с двуразови и вероятно няма да огладняваш зверски в дните след тях :)

24.08.16
15:13

казано от Маданеца на 24.08.16, 14:38:

Пробвай да се храниш по-обилно (Да се чете достатъчно) в дните с двуразови и вероятно няма да огладняваш зверски в дните след тях :)

То си е достатъчно. Аз като казвам,че ми се яде по-малко, не значи глад или дефицитно хранене. :D
Ако нормално ям по около  2800-3000 калории, в тези двуразови ми се събират примерно 2000-2200 . Не мисля,че е толкова малко.

Ако нормално(без двуразови тренировки) приемаш 2800-3000 и поддържаш, а в дните с двуразови тренировки приемаш 200-2200, то това си е калориен дефицит. Най-нормалното нещо е да си гладна след третия ден ;)
Пробвай да приемаш 2800-3000 в дните с двуразови и виж дали ще си гладна в следващите дни.

24.08.16
15:22

казано от Маданеца на 24.08.16, 15:18:

Ако нормално(без двуразови тренировки) приемаш 2800-3000 и поддържаш, а в дните с двуразови тренировки приемаш 200-2200, то това си е калориен дефицит. Най-нормалното нещо е да си гладна след третия ден ;)
Пробвай да приемаш 2800-3000 в дните с двуразови и виж дали ще си гладна в следващите дни.

Мъча се аз да свикна с по-малко храна,защото това моето е живо разхищение. Но уви... :D

24.08.16
16:12

Разнообразна и силна храна с редовен прием . Алабализъм е това с броенето на калории. Тренираш мъжката, та заради това вероятно си много гладна. Да не би да е някакво следствие от гладуването? Както и да е де, не виждам да ти се отразява зле визуално. По-вероятно е джобът ти да е олекнал :D

24.08.16
17:16

казано от ME4O_TURIST на 24.08.16, 16:12:

Разнообразна и силна храна с редовен прием . Алабализъм е това с броенето на калории. Тренираш мъжката, та заради това вероятно си много гладна. Да не би да е някакво следствие от гладуването? Както и да е де, не виждам да ти се отразява зле визуално. По-вероятно е джобът ти да е олекнал :D

Няма връзка с гладуването, защото тенденцията я наблюдавам отдавна.

Не знам дали мъжкото трениране има особена връзка с глада, откакто се помня все си ям много. Мама все още разказва на колежките си как се прибирах от училище и изяждах 8 яйца с половин хляб за обяд. :D Или как като колеха прасе как ядях по 20 кюфтета ,ушите на прасето и за десерт сирнена попара. :D Както и да е...

Финансово- да, олеква ми джобът, но не ми тежи. :) Не обичам разхищението, обаче не  съм и стисната. Правя си сметката и с радост харча за неща,които доставят удоволствие на мен или семейството ми. :)

24.08.16
21:08

Храната за днес:
* 20 часа фаст
* пил.от бут, тиквички, шопска салата, кюфте от еленско, малко хляб
* семки

Много работа днес, направо скапана си тръгнах...|-)
Разходих се до солариума, теглих си душ, приготвих си яденето и ще сядам да хапвам след малко.
Графикът излезе, одобрили са ми едната дата, когато е екипировъчното. И без това то ще е по-интересно, а и на ЕГ му е по-важно то, та не ме е яд за другата дата. Живот и здраве,ще скандирам за нашите. (nok)

25.08.16
10:51

25/08/четвъртък/сън: 5 часа

Тренировката:
* 15 мин въже
* сед 5х10 в СС с лицеви 5х10
* корем,изометрии

Храната:
- после

Снощи полови занимания до късно и днес се успах. Трябваше или да не тренирам или да ида за 30мин. Е...отидох, раздвижих кръвта и толкоз.
Яко бачкане ме чака сега...

25.08.16
10:56

Що нe замени 30 мин тренировка сутринта с още полови занимания? :) Като чета сумарно дневниците имам чувството, че дори не правите секс всеки ден, камо ли повече от веднъж дневно. :D

25.08.16
11:12

казано от Queen Cobra на 25.08.16, 10:56:

Що нe замени 30 мин тренировка сутринта с още полови занимания? :) Като чета сумарно дневниците имам чувството, че дори не правите секс всеки ден, камо ли повече от веднъж дневно. :D

Ще си взема поука и ще започна да си вписвам всички полови занимания. :D

Не правим секс всеки ден по една проста причина.:) Работният график на ЕГ не го позволява това. Тази седмица например работи  петък, събота и неделя. Което значи,че тръгва петък рано сутринта и се прибира чак понеделник сутринта. Сама разбираш,че през въпросното време сме само аз, Левка и Деска. :D

Такава му е работата. :) Когато си е вкъщи, нещата са редовни.

Мнението беше редактирано от Juls на 25.08.16 11:13.

25.08.16
11:21

Шегувам се, нали знаеш.
Но е полезно, аз затова :) :P

25.08.16
11:25

казано от Queen Cobra на 25.08.16, 11:21:

Но е полезно :) :P

Тука спор няма! :D

25.08.16
11:48

Много буйствате сигурно, та затова огладняваш :D :D :D

25.08.16
11:58

казано от ME4O_TURIST на 25.08.16, 11:48:

Много буйствате сигурно,  :D :D :D

Млади хора, спортисти...не мисля,че има много варианти...:D

25.08.16
14:06

Момиче с дълга пола и плетена блуза върти велоергометър на босо . :x

25.08.16
20:40

* 20 часа фаст
* пил.от бут, тиквички, шопска, кашкавал, хляб, редче бял шоколад, еленско кюфте, семки

Недоспала и изморена, прибрах се от работа като парцал. На масата ме чакаха букет и шоколад. Точно когато най-малко очаквам, той ще ме изненада. :)  Ами... оправи ми се настроението. :)

Ей тези,точно тези малките жестове, безпричинните, те поддържат искрата. С ръка на сърцето мога да кажа,че през последните 2 години и 2 месеца се чувствам влюбена всеки ден. :)

Мнението беше редактирано от Juls на 25.08.16 20:41.

26.08.16
10:41

26/08/петък/сън: 7 часа

Сутринта:
* 30мин пътека / интервали и наклон/
* 20мин въже

Храната:
- после

Спах добре,но не толкова,че да наваксам за предната нощ. Сутринта ми беше мързеливо и не ми се тренираше с тежести,затова само кардио.
Силно се надявам днес в офиса да е по-спокойно и да мине бързо. Събота и неделя ще почивам.
Чудя се дали довечера да ида за някаква силова тренировка или да се прибера вкъщи да свърша домакинската работа и уикенда да щракам с пръсти. Ще видим накъде ще ме избие, но за всеки случай си нося дрехи за залата.

26.08.16
11:54

Кифла...ама готина :)

26.08.16
12:22

казано от Limka на 26.08.16, 11:54:

Кифла...ама готина :)

(blush) Благодаря!

Козунак направо :D

26.08.16
13:12

казано от Херцог Трън на 26.08.16, 12:40:

Козунак направо :D

Ти си пристрастен. :D /ударение на втората сричка,за да няма недоразумения: )/

27.08.16
01:00

Дописвам за 26.08. :

Тренировка 2 :
* клек 5х3х95 , 3х5х80 , 3х8х70 , 3х10х55
* изометрии корем 5х15-30

Кляках, ама нито ми се клякаше, нито ми се клякаше тежко. Защо кляках, и аз не знам. Общо взето- отбий номер. Абе...женска му работа..... (dull)

Храната:
* 23 часа фаст
* пил.от бут, хляб, овчарска салата, тиквички, овес с протеин и прясно мляко

Без семки. :( Късно се сетих,че нямам.....магазинът беше затворил...баси... :(
И без вафли... :( И ЕГ го няма... :(

Мнението беше редактирано от Juls на 27.08.16 01:04.

27.08.16
08:54

Аз да те питам - защо преимуществено тренираш клек? 8 от 10 тренировки имаш клек в тях (разновидностите му -сед, с пауза и пр.).
А набирания да не обичаш-срамота :) Толкова си силна, можеш да си праскаш 5х10 на всяка тренировка (аз бих го правила, ако не бях слабачка, няма да ми дойде на ум за клякане повече от веднъж седмично)

27.08.16
10:00

казано от Queen Cobra на 27.08.16, 08:54:

Аз да те питам - защо преимуществено тренираш клек? 8 от 10 тренировки имаш клек в тях (разновидностите му -сед, с пауза и пр.).
А набирания да не обичаш-срамота :) Толкова си силна, можеш да си праскаш 5х10 на всяка тренировка (аз бих го правила, ако не бях слабачка, няма да ми дойде на ум за клякане повече от веднъж седмично)

Набиране,тяги,гребания и изобщо гръб тренирам по-рядко, защото самата мускулна група ми върви добре. Много лесно развивам и ширина,и плътност в гърба. Не искам да имам прекалено широк или дебел гръб,та затова внимавам. Специално за набирането- скучно ми е,не ми харесва. Ако трябва да избирам, бих предпочела 20 серии клек пред 2 серии набиране. И да клякам не обичам, значи си представи колко ми е тъпо да се набирам. :D

Долната част, противно на горната, не върви толкова добре. Задник и бедро спихват бързо,ако не ги натискам.
Тук има няколко ако-та и няколко променливи, но ме мързи да изпадам в подробности.

Имам някаква визия в главата си,към която се стремя и с времето съм отсяла упражненията,които работят за мен и почти премахнала напълно онези,които ми развиват мускулатурата по начин,който не ми допада.

27.08.16
11:18

Днес се събудих рано и реших да гледам първия епизод на Супер Промяна.
Смятам,че детайлно нещата не са изпипани на 100%.
На моменти нещата изглеждат нагласени, в други моменти - изказванията са глуповати.
Прави ми впечатление бедният речник на...на всички.
Другото са подробности.

Обаче...евала за начинанието. Смятам,че хората ще се научат, ще се развият,ще се усъвършенстват и ще пожънат успех във времето. Форматът има потенциал.

Хареса ми Карина. Момичето има излъчване. :)

27.08.16
13:26

Интересно е. Аз познавам едно от момичетата и беше много забавно, докато снимаше как готви и тренира. Абе хубаво е като цяло да има такива начинания. И един човек да се запали да спортува и да се храни здравословно , си е успех .

27.08.16
17:27

27/08/събота/ сън: 6 часа

Тренировката:

* 40 мин пътека /25мин наклон + 15мин бързоход/
* 10 мин въже
* лицеви 6х10 в СС с клек 6х5
* раменни преси с дъмбели 4х12 в СС със сед 4х8
* раменна преса зад врат 4х20 в СС с тпк с щанга 4х8-10
* шолдър шокър х3 в СС с глутеус мост 3х10-12
* 4 кръга :
- бедрено сгъване х12
- абдуктор х20
- бът-кикс х30
- корем,изометрии х20-30
* фас почивка Д:
* горен скрипец 4х8 в СС с чуково бицепс 4х8
* пулоувър от скрипец 4х12 в СС с френско 4х12
* трицепс на скрипец 4х12 в СС 4х 21 бицаги
* 10-12 серии ластици рамена и гърди

Храната:
* после...

Не мисля,че има нещо важно за отбелязване, освен че си пръснах ГЗ... и снощи,и днес. (nsurprise)

27.08.16
17:46

казано от Juls на 27.08.16, 11:18:

Днес се събудих рано и реших да гледам първия епизод на Супер Промяна.
Смятам,че детайлно нещата не са изпипани на 100%.
На моменти нещата изглеждат нагласени, в други моменти - изказванията са глуповати.
Прави ми впечатление бедният речник на...на всички.
Другото са подробности.

Обаче...евала за начинанието. Смятам,че хората ще се научат, ще се развият,ще се усъвършенстват и ще пожънат успех във времето. Форматът има потенциал.

Хареса ми Карина. Момичето има излъчване. :)

Бях гледала някакъв проозволен епизод преди време. Освен че е беден речника се подава съвсем погрешна информация. Ако това е нивото на треньирите в БГ, много жалко. Идеята е хубава, но изпълнението е пълно фиаско.

27.08.16
17:52

Те са треньори,а не филолози ;)

27.08.16
18:24

казано от ME4O_TURIST на 27.08.16, 17:52:

Това е така, но ако един човек иска да бъде уважаван и да си изгради приличен имидж, той трябва да работи върху себе си във всяко направление. Дори да си много добър в работата си, да имаш знанията и качествата, ти трябва да се стремиш да подкрепиш това с поведение,говор,с излъчване.

Човек,който не може да свърже 2 сносни изречения, ъ-ка през две думи, не се доизказва или говори с недомлъвки, не буди у мен доверие. Напротив.

Но както казах, аз мисля,че с времето те ще се развият и след години може би ще станем свидетели на формат, достоен да бъде излъчен дори извън рамките на България.

Мнението беше редактирано от Juls на 27.08.16 18:27.

27.08.16
19:45

казано от ME4O_TURIST на 27.08.16, 17:52:

Това са хора, работещи с тялото на клиентите си. Работата е дистатъчно отговорна за да се изисква от тях да са имат добър речник и познания по анатомия, физиология, психология, биомеханика, както и в много допълнитешни области. Би трябвало да демонстрират достатъчно високи познания и да имат изказ, който показва определено ниво на образованието и познанията им.

Мнението беше редактирано от Margi на 27.08.16 19:59.

27.08.16
20:02

Да оставим настрана речника на “треньорите” във въпросния формат.
Онзи ден в някакъв сутрешен блок гледам Любо Христов и мургав субект с квадратна от соматотропния хормон челюст да се обясняват защо било полезно това реалити.
Основната теза и на двамата беше, че, видите ли, трябвало всички да търчат при сертифициран треньор и да си плащат като попове, ако искат да тренират. В интернет имало много дезинформация и псевдо-треньори...
Пък зад техните треньорски “успехи” какво стои само те си знаят. Марина до онзи ден беше отслабващо девойче, питащо за диетата си, а от днес вече стана треньор с опит и познания. Нищо против нея нямам, ама тая работа не се прави с някакво повтаряне на готови програми и хранителни режими, с полу (а по-скоро недо-) разбиране на човешкото тяло и малко зоб да компенсира липсата на знания.
Толкова лицемерна е цялата работа, че щеше да е смешно, ако не беше жалко.
На едно от трениращите момичета малко му поникнали мустачки. Нищо, важното е, че за пред хората е здравословно...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.08.16 20:07.

Закрит Акаунт

27.08.16
20:10

Абе всичко е въпрос на подход и знания явно. Ето, една наша сребърна медалистка от Олимпиадата в Рио и то в чисто мъжки спорт, вижте я как изглежда-направо си е голЕма сладурана и то не само сред боркините, а въобще като жена.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1