Дива на 38

Прескочи до:

20.11.16
13:08

казано от June101 на 19.11.16, 16:48:

Честит рожден ден и тук!  (cake) Бъди здрава, силна, уверена, щастлива и все така сияеща! (F) (hug)

:*

20.11.16
13:08

казано от Т. Тодорова на 19.11.16, 19:53:

Ой, Дени, честит рожден ден!
Вдъхновение си ти, keep it up и бъди здрава! (F)

Благодаря (inlove)

23.11.16
20:48

И така ...открихме заведението неофициално, сега предстои официалното откриване. Време за тренировки нямам, да седна да ям нормално също. Ставам 5.00-6.00 работя на лаптопа докато се събуди Терминатора, после го гледам до обяд през което време готвя чистя, пера, занимавам го и непрекъснато говоря по телефона и давам наставления . После тръгваме по срещи и т.н с него. Спи в колата, яде в колата и крещи в колата. После в заведението ни спира тока да го гоним и носим по доста стълби. Прибираме се 18.00-21-00, както дойде  и сме умрели. Да ама има още работа и домашна и служебна. Хапвам и се мятам. Става полунощ и на другия ден пак....Нямаме почивен ден. Но....не се оплаквам. Ще си пренаредя графика след откриването и май пак ще пробвам ясла

Храната днес

7.00 кафе
11.00 морков, 2 белтъка, маслини, малко филаделфия, малко семки
16.30- една малка водка за имен ден
18.00 в колата една коричка селски хляб на малкия
19.00- омлет от 1 я 4 б и зеленчуци, салата розов домат, остатък от крем супа от зеленчуци
20.30- половин шепичка сурови тик.семки , няколко стафиди и 20 гр суров бар с какови зърна, половин чаша червено дом.вино

водата 1,5-2. Намалих я щото навън няма как да пишкам

вердин
магнезий

24.11.16
20:33

Днес потренирах. Така или иначе с малкия не мога да работя. Постоянно е отгоре ми. Лошото е че и да тренирам не ме оставя а преди ме гледаше с интетес. Отнесе малко хокане и един маховик на кроса. Но финищирах някак си. После срещи,пазар и така

Тренировка СТ че ме достраша да не го пречукам с някой дъмбел
4 кръга х 8/16/24
Лицеви
Странични крънчове
Повдигане крака от лег
Гръбни елстензии
Странични отпади
25 мин на кроса

Храната е ПМС апетит но прилична
5.10-кафе
10.00- 2 филийки квасен хляб лимец с филаделфия, няколко маслини и малко солети
13.00- тренирах
14.00- душ и газ
18.00- пазар
19.00- салата с риба тон,ролца от раци и филаделфия,филийка от квасения хляб със свежо сирене и 2хапки кашкавал
20.00- към 30гр от микса ми сурови тик.семки,боровинки,вишни и стафиди,малка круша и мандарина,бяло вино

Водата над 1,5 л

Вердин
Магнезий

27.11.16
20:39

Имам десетина минути да почина и да си направя равносметка. Откриването мина блестящо. Горда съм със себе си. Нямаше издънки. Всичко по план. Имахме към 250 човека. Пълна лудница. Не бях сядала почти 24 часа. Храна почти нямаше. И накрая като ми се разстрои стомаха от напрежението ужас. Но всичко е зад гърба ми и продължаваме наоред. Отчета за предните три дни.

Не съм тренирала по обясними причини

25.11 откриването
5.00- кафе
6.00-14.30- бебета,домашна и организационна работа с потрошен телефон и спиращ нет. Инфарктно беше. Хапнах много набързо пиперка с извара и филаделфия и малко семки
15.00- пак кафе и пак на лаптопа
15.30- 17.30- трябваше и да изчистя изпера, да се къпя и оправям. Тряснах половин водка да омекна
19.00-3.00- откриването. Поръчах си една зелена салата с морски неща която ядох два часа. Пих само бяло вино
4.00- вкъщи 2 препечени квасени филийки със сирене и айрян заради стомаха
5.00- легнах

26.11
Почивка. Тоест занимавах се само с бебчо. Хапнах повечко. Но не можах да спя,защото работих дистанционно малко
13.30- кафе
15.00- морков,ролца от раци, маслини и краставица. Още една филйика със свежо сирене
18.00- малко банан
20.00- пъпеш наръсен със сушени стафиди вишни и боровинки. Гаден е.
21.30- 1 я и 3 б на око с малко кис мляко и червен пипер
1.00- 20-30 гр солети
4.00- заспах и в 5.00 се събудих

27.11
Реших да правя разместване и чистих доста. Алек подире ми нон стоп.  Голяма лепка и пкямпа и обяснава. Много е смешен
7.00- кафе
15.00- пиперка с извара и филаделфия,няколко маслини
16.00- малко семки
18.00- салата тип цезар ама без майонеза и аншоа. Пил хрупкафи филенца ги опекох и сложих малко филаделфия това имах. Бяло вино
20.00- 2 мандарини,парченце черен шоколад и няколко стафиди

Ще опирам да спя. Тежко ПМС но е ясно от какво

Водата е 1,5-2 л

Вердин

И започвам нова седмица с по-малко стрес и поне малко тренировки

28.11.16
23:47

28.11

Баба ми почина снощи. Днес вместо заплануваното ходихме на погребение. Вселената както винаги си подрежда нещата . Милата ми баба много се измъчи накрая. Олекна й. Сега и майка ми ще е по-свободна и ще помага за детето, защото всички сме на ръба на нервност и изтощение.  Иначе след помена пак бяхме на работа да около 2 часа. Но някак ми олекна....не знам защо. Поплаках сутринта ...не мога да осъзная още.

храната
7.00-кафе
11.00-12.00-  опитах да почина, защото ми трепереха краката
13.00-17.00- детето, гробища, помен на който хапнах 3 краставички и малко сирене и малко солети в колата
19.30- салата с риба тон, ролца от раци и филаделфия, 2 фил.квасен хляб, 2 парченца черен шоколад и няколко стафиди, чаша бяло вино
21.00- малко семки, круша, мандарина
все още работя на компа и храната замина във ФЦ

водата към 2 л

28.11.16
23:52

Моите съболезнования, Дени (F)
Нека почива в Мир!

29.11.16
21:06

казано от Vess на 28.11.16, 23:52:

Моите съболезнования, Дени (F)
Нека почива в Мир!

Благодаря Вес

29.11.16
21:22

Животът продължава от днес. Някак ми е по леко. И ми дойде и сняг заваля. Тренирах,работих у дома,играхме с детето ,пак местих мебели,ядох хубава храна.

Тренировката обичайна без да се форсирам. Накрая малко с Алек в краката ми ама успях

4 кръга х 8/16/24/32- не ми се описва
Гребане
Арнолд прес
Предно рамо
Бицепс
Трицепс
Напади
Хиперекстензии на шв.топка
Коремни с дъмбел на лвжанка
Странични наведи
21 мин.на кроса

Храна
8.00- кафе
10.45-11.45- тренирах
12.00-14.00- къпане,нокти,чистих,прах,готвох
14.30- краставица,чери,няколко маслини,ролца от раци,чушка с извара
16.00- 2 хапки банан с парченце черен шоколад и лъжица кокосови стърготини. Последната лъжичка от нишестяното кремче с бисквити на Алек
18.30- салата белен домат с краставица и изварено)сирени топчета,печена тиквичка с мащерка и дресинг с чесън,2 малки квасени филийки
20.00- стафиди,2ореха,бяло вино

Вода 1,5 л. Не ми се пие днес

30.11.16
22:01

30.11
Без тренировка, само служебни и домашни ангажименти.  Бебчо на консултация, срещи и т.н. Малко повече сън и доста тежък цикъл.

храната
7.00-кафе
11.00-остатък от печена тиквичка, чери, краставица, маслини, остатък от стъргано сирене
12.00-малко семки
13.00-до към 16.00- гризах от солетите на малкия към 40 гр
16.00-20.30- задачи, пазар и тн
21.30- вечеря като вчерашната, червено вино, десерта едно сурово зидо с кашу и парченце черен шоколад

евентуално малко семки или мандарини

водата 2 л и нагоре

05.12.16
23:01

Предните дни нищо особено. Доста работа, малко сън и обичайните ангажименти. Днес потренирах и се надявам да поспя.

5.12
Тренировка СТ
4 кръга
лицеви опори х 8
toe touch x 24
side plank lift x 16
гръбни екстензии
странични отпади
21 мин.на кроса

другото е чистене и тичане подир Алек, който се сдоби с първата си аркада баш в дена на мача на Кубрат Пулев, та сега му викаме Кубрат хах

храната
7.00-кафе
12.00-тренирах
14.00- малко тик.семки
15.00- 2 филийки лимец с квас с пастет от сьомга, половин пиперка с филаделфия, няколко солети и 2 хапки коричка хляб, 3-4 маслини, 2 ролца от раци
16.00-неуспешен опит за сън
19.00- салата шарена , печени тиквички и патладжан-ужасни, изварено-сирени топчета, за десерт малко сушени касис, вишни и стафиди и 2 мандарини, бяло вино

водата към 1,5 л
ведин
цинк с Ц

07.12.16
14:28

6.12
Честит празник с малко закъснение, бъдете здрави имениците и празнуващите!

Ние бяхме на работа вечерта, през деня се опитах да свърша неща за два дни напред , защото майка ми няма да може да помага за Алек и ще трябва да си го разнасяме пак. Иначе пазар, правене на суши и приготвяне на празничната маса.Бяхме на гости при мама и там вечеряхме. През деня нямах никакъв апетит, днес пък искам да изям всичко въглехидратесто.- Напоследък никак не ми се яде месо, дори и риба и снощи не ядох.Нещо става с мен, постоянно ми е разстроен стомаха и нощем така се потя, че мога да си изцедя тениската. Жлезата ми май е запалила мотора.

6.12

6.30-кафе след сън 3 часа
11.00- малко семки и малко извара с краставица и ми стана мега тежко
12.30-14.00- дремнах
15.00-19.00- работа, пазар, приготовления
20.00- шепа салата, 3-4 хапки суши,бяло вино
22.30-4.30- на работа, 3 чаши бяло вино
5.00- протеинов бар, 4 овесени бисквити и няколко лъъжици бебешки нишестян крем

водата към 2 л
вердин

07.12.16
20:46

7.12

И след въглехидратната закуска в 5.00 цял ден ме гони глад.Нямах желание за абсолютно нищо освен за един хубав сън, което разбира се няма как да се случи. Играхме с детето, малко поработих и това е. Малкия изкърти два клавиша на лаптопа и го зарязах.

14.00- суши от снощи, малко безглутенов кекс, няколко солети
19.30- стотина грама сафрид, рибно кюфте, шепа салата зеле с морков
20.40- сурово барче зидо

вода не знам

02.01.17
20:30

За много години ББ ТИЙМ! Нека новата 2017 ви донесе онова ,което сте и не сте посмели да си пожелаете!Най-вече здраве, защото другото е суета, както някой беше написал в дневника си!

При мен този месец беше натоварен във всяко отношение, а годината много трудна и не особено добра! Та си пожелавам тази да бъде по-спокойна и благодатна! Най-важното е , че близките ми хора са до мен, здрави сме и въпреки, че работихме в новогодишната нощ и на Коледа бяхме заедно с моя съпруг и така ще бъде и занапред! Заедно и  на работа и у дома. В тази връзка си пожелавам мечтания собствен дом и работа, която ще ни зарежда, а не натоварва психически и физически! Това бяха и миналогодишните ми желания, та е време да се сбъднат!
Въпреки стреса и почти денонощните ангажименти, успявах да тренирам 2 пъти седмично в домашни условия с дъмбели или СТ. Последната ми силова тренировка беше на 30.12, а днес направих едно 45 мин кардио на кроса за прочистване на нервната система.
Храната от доста време е това, което ми се яде. Еднообразна като цяло, но свястна. От август насам почти не ям месо, аз само пиле ядях де, ама и него не ям вече. Не ми се яде и това е. Единствено на 1 януари си позволявам да ям зелеви сърми/постни/ и домашна руска салата, тази година и 1 малко парче баница.
Като изключим преумората и отоците в нейно следствие съм супер. Не качвам не свалям, 43-44 кг си стоя. За моите 40 години съм в блестящо физ.състояние и дух.
Равносметки няма да правя, защото нямам такива на този етап. Само знам, че трябва да приемам по-леко нещата.

Та днес
2.01
Тренировката 44 мин на кроса

Храната- не ми се ядеше никак, вероятно леко съм интоксикирана от 31.12
6.00-събуждане
10.00-кафе
11.30-тренирах
14.00-няколко солети на малкия
15.30-17.30- разходка в центъра
18.30- салата от ситно нарязани червени зелени чушки, печена пиперка, морков, патладжан, кубчета сирене, дресинг, 2 магданозени кюфтета, печен на барбекю патладжан, поляти с млечен сос, малко снежанка, чаша червено вино. пиперената салата  не можах да я изям.
20.00- 3 мандарини, парченце линдт 85 %, ,няколко стафиди
ще гледаме филм и може ям някоя мандарина или семки

водата 1,5 л
вердин

03.01.17
23:26

3.01
С две от трите деца вкъщи лудница и после разходка. Снощи изкарах един час в 00 и ядох в 23.00 2 препечени черни филии със сирене и айрян. Събудих се гладна и ядох от закуската на бебчо- тиганички от яйце, козе сирене, кис.мляко и  овесено брашно.
Тренировка не

5.00-кафе след сън нула
8.30- закусих
14.00-16.00-навън
17.00-19.00- на вечеря в мама с чаша червено вино и набързо приготвени рошковци от тиквичка, морко, яйце, малко сирене и подправки печени на фурна, нещо като сирене по шопски, зелена салата, редче линдт, няколко стафиди
22.00- пил.супа и белена ябълка

водата към 1, 5 л

09.01.17
20:36

Привет. Полезното на бедствените дни и бедстващите хора в крайните квартали, които имат БМВ е , че поне готвих , тренирах и спах последните два дни. Ама не е за мен това стоене вкъщи. Днес понесох малкия до магазина и се вкочанихме разбира се. Той се уплаши от студа, не знаеше какво е да му е студено и беше много разтревожен, но няма как трябваше да се пазарува, а и да вземе глътка въздух.

Вчера 8.01
Силова тренировка у дома с дребния измежду дъмбелите и лек скандал с шамаросване, когато ми разглоби маховика на кроса след осемдесетото НЕ.
4 кръга не ми се описва
рамо
бицепс, трецепс
напади
екстензии
подскоци
30 мин на кроса

Храната не я помня много
5.00-кафе след безсънна нощ
9.00-тренирах
12.00- хапнах половната от овесеният солен кекс с козе сирене на детето, дояждах някви супи , солети и т.н
после лежане, занимавки с Алек и готвене
19.00- доста домашно розе, зелена салата с печена чушка, няколко маслини и сирене на тиган, полята с винегрет. Останалия овесен кекс намазан със сладко без захар
и още някви неща имаше но са хапки

вода едва 1,5 л, но се събудих да пия в 2

9.01
тренировката днес -кардио на гладно 45 мин
шетане
разходката  и пазаруването
това е движението

храната
6.00-кафе
10.00- тренирах
12.00- няколко солети и печени от мен тик.семки около шепа, отдавна ми се ядяха
13.30- препечена бяла филия с козе сирене
16.00- излязохме
19.00- бейби моркови на пара с винегрет, сусам и малко пармезан, 1 я и 3 б на око с млечен дресинг, зелена салата, суха пиперка с ориз от на малкия пак. Много са ми вкусни неговите манджи, а той яде нашите- чесън лук, ухо на жар от на баща си. Луда работа
20.00- 3-4 сушени кайсии, 2 мандарини и няколко семки. дано ми регулират стомаха пфф

Малкия става на 1,5

Водата пак около 1,5 л
Явно от студа не ми се пие

Ще пия магнезий за да спя спокойно

12.01.17
21:13

Добър вечер.
Вчера ден без тренировка, първото слизане по задачи и по-основно чистене у дома. Вечерта на работа и вечеря там.
6.00-кафе
14.00- шепа печени от мен фъстъчки, които доста ме заситиха
21.00- цяла салата с риба тон и варено яйце и половин с пресен спанак и почти липсващи кубчета домат и сирене в билки, няколко правени на място брускети, червено вино
23.30- около 30-40 гр шоколад тип Киндер, малко фстъчки, 3-4 сушени кайсии
Водата км 2 л

12.01
Доста движение днес. Ходенето в неразчистения сняг с багаж се оказа чудесна силова тренировка
Тренировката беше 45 мин кардио на кроса

Храната- нямах време за ядене през деня, но си наваксах на вечеря
9.00-кафе
10.00-11.00-тренирах
12.00-няколкото фъстъка и семки да ги пиша ли не знам
13.00- излязохме по работа и на пазар към 2 часа ходене пффф
18.00- салата от пресен спанак, зелена салата, чери, няколко маслини, пил.бонфиленца в подправки и сусам на тиган, 2 и половина филийки лимец с квас от пекарна, червено вино
19.00- дояждане с мандарини и сушени касис и кайсии- в малки количества,
21.00 още 2 мандарини
май това е

вода 2 л

16.01.17
14:59

Здравейте

15.01
Отбелязахме годишнина от брака си у дома само аз, половинката и бебчо. Денят беше под знака- мързелива, семейна , празнична неделя.
Движението ми беше чистене и готвене у дома и двучасово пазаруване и връщане с торби  около 15 кг по заледените тротоари.

Надвечер си наляхме вино, докато готвех, после хапнахме  и така.
През деня нямах апетит, но като нямам движение нормално е.

6.00-кафе
13.00- половин краставица, 3 маслини, шепа семки
15.00-17.30- чистене и пазар
18.00-21.00- вино, салата от спанак, зелена, чери, винегрет, бейби моркови на пара с винегрет и бяло месо от печено пиле, ред черен шоколад с конопено семе
после 2 мандарини и 20 гр сушен касис

Водата 1.600

19.01.17
10:22

Привет банда!

Напоследък съм във фаза на прекаляване- с ядене, неядене, движение, лежане, спане, неспане, и тъй.  Както знаем, това не е моя сезон и изобщо ми е безразлично всичко.
Тренирам си, но имам доста лимфен застой, води и т.н Ям това , което има, а напоследък е ограничено като вид, но в зимните месеци това е положението с тия сметки.

Онзи ден бяхме на работа до вечерта и хапнахме там- салати, кростини, вино и т.н
Тренировка не

Вчера у дома, работих на лаптопа и домакинствах
Тренировката 45 мин кардио.

Храната
9.00-кафе
11.30- тренирх
14.00- малко сурови тик.семки, печени на фурна-тиквичка, морков, домат, парченце сирене, няколко солети
16.00- опит да дремна ама уви
18.00- чаша чрвено вино докато готвя
19.00- 2 яйца със задушен пресен спанак и млечен сос, останалите шепа зеленчуци, 3 препечени филии вита
21.00- 2 хапки банан и остатък от безмлечната бискв.торта на детето, по скоро кремче
22.00-24.00- гледахме филм
00.30- малко ябълка с кис.мляко

водата 1,5 до 2 л
няма добавки

19.01.17
20:24

Ма мразя го това време, не мога да мръдна с тоя малък пъзльо, който като пипне сняг и го духне вятъра умира от страх и ужас.

19.01

Пак у дома цял ден. Дребния крив си легна, крив спа и крив стана. Не ме остави нищо да свърша, нито поздрави, нито работа, нито гирите ми даде да пипна, нито пък да легна на постелката, нито да дремна, абе нищоооо. Ама идваше ми да го счупя от бой тоя малък пишльо. Изобщо не понасям лигавщини. Та...сложих си слушалките надух музиката и пак 45 мин на кроса, затворена и заключена. Мина ми нервата и убих 1 час мрънкане. После обрах се що имах от хладилника и шкафовете, но пък се получи страхотно вкусна вегетарианска вечеря.

Та
4.00-събуждане и оттам до 6.30 въртяне
6.30-кафе
11.00- малко сурови тик.семки
12.00- грахова крем супа с много малко картоф, 20 гр солети
13.00-15.30- драми с малкия, караници и несвършена работа. накрая му пуснах индианска музика и заспа
16.00-16.50-на кроса
17.00-19.00-чистих , готвих и се разкрасявах
19.00- салата от варена елда/80 гр в сс/, 200 гр бейби моркови и винегрет, печен на лентички сладък картоф върху хартия  полят с млечен чеснов сос, 1 варено яйце, чаша бяло вино.МММ

Тъй като имам да работя доста, вероятно ще откарам до 1.00 и ще ям нещо още примерно черен шоколад или семки, щото само това имам

Водата над 1,5 л

Мнението беше редактирано от diva 97 на 19.01.17 20:25.

казано от diva 97 на 19.01.17, 20:24:

Ама идваше ми да го счупя от бой тоя малък пишльо.

Лелее, сериозно ?!
Съжалявам, че така нахълтам в дневникът ти още повече че не се познаваме лично, но как може да говориш така за собственото си дете . Горкото :x Не вярвах, че има такива майки, които са способни най-малкото да унижат и пребият детето си за собствен кеф. Та то е едно невинно същество имащо нужда от твоята обич и твоето внимание. Добре, че моята майка не е такава ( родителите ми не са ми посягали нито веднъж ). Потресена съм от прочетеното. Направи ми впечатление, че това не е и единственият дневник с такива закани и ядове.

До колкото си спомням наскоро едно момиче също си беше позволило да изкаже мнение, за което я подкрепям. Така че ако четеш това, знай с теб съм!

Мнението беше редактирано от Бранимира С. на 19.01.17 20:38.

19.01.17
21:02

казано от Бранимира С. на 19.01.17, 20:37:

казано от diva 97 на 19.01.17, 20:24:

Ама идваше ми да го счупя от бой тоя малък пишльо.

Лелее, сериозно ?!
Съжалявам, че така нахълтам в дневникът ти още повече че не се познаваме лично, но как може да говориш така за собственото си дете . Горкото :x Не вярвах, че има такива майки, които са способни най-малкото да унижат и пребият детето си за собствен кеф. Та то е едно невинно същество имащо нужда от твоята обич и твоето внимание. Добре, че моята майка не е такава ( родителите ми не са ми посягали нито веднъж ). Потресена съм от прочетеното. Направи ми впечатление, че това не е и единственият дневник с такива закани и ядове.

До колкото си спомням наскоро едно момиче също си беше позволило да изкаже мнение, за което я подкрепям. Така че ако четеш това, знай с теб съм!

Айде сега за домашно ми прочети целия дневник, ако искаш и предния, та да ме опознаеш малко и преди да се изкажеш  по този импулсивен начин да прецениш аджаба.....дали съм способна да си ударя детето/децата ни са 3/ или поста върви малко в шеговита форма. И за какви закани става дума и кви постове. В тоя форум съм от самото му създаване и по-безумен коментар не съм чела

Не, благодаря, това което прочетох ми беше ПРЕдостатъчно, за да добия представа. Една истинска майка, дори и на шега не би се изказала така, камо ли пред чужда аудитория да унижава детето си. Както казах не е единичен пост, в който се оплаквате от собствените си деца. Не визирам само теб, но не искам да изпадам в повече подробности. Не ми се и спори. Най-вероятно няма да се харесам много на форума, понеже обичам да казвам истината, без да ми пука какво ще си помислят за мен. Не мога да си премълчавам.
Относно последното ти изречение, аз също не съм виждала по-безумно изказване от това, че ще счупиш от бой детето си, понеже не те оставя.

Айде със здраве .

Моля те, дете, спри!

21.01.17
16:25

Здравейте ББ Тийм. Такам...предната безумна тема , както казах изобщо няма да я коментирам и продължавам по същество.

Вчера на работа  от 14.00 до 22.00. Преди това работа у дома и занимания с дребния.Тренировка няма. Апетит нямах също. Сън 3-4 часа примерно.

20.01
Храната
6.00-кафе
11.00- малко солети. Алек ги ръси навсякъде и аз ги обирам и ям. Двайсетина грама сурови тик.семки
14.00-излязохме и чак в 19.00 огладнях
19.00- салата Никозия /на работа-/ зелена, тон, варено яйце, дресинг, 5-6 скариди на туч, 3-4 брускети, чаша бяло вино и 2 води
22.00- дояждах няколко пръчки сладък картоф и половин шепа елда с кафява захар и канела и 3-4 сушени кайсии
22.00-24.00- филм, с малко семки и парченце черен шоколад

Довечера също съм на работа. Цикълът подрани и сега установих бруталните отоци и апетит откъде са били. Всеки път се изненадвам как е възможно толкова да съм се подула и като изтека се осъзнавам.

и това е за вчера

22.01.17
19:41

21.01
Каръшки ден го пиша

Тренировка не
Основно почистване правих при това екстремно, защото спряха водата и трябваше да наваксам двата часа много бързо. Един ден без детето кое по-напред пф
Работих и на лаптопа няколко часа. Имам да обработвам около 10000 контакта на клиенти и да ги сортирам в удобен и нагледен вид в ексел - за да може да станат като досиета и да поддържаме непрекъснат протоколен контакт с хората. Та..освен това и но фотошоп проектите и малко останах без очи.
Малкия беше на детски рожден ден с каката и тати и там имало дете с варицела моля ви се. Проста майка....30 родители сега тръпнат, че и аз не съм карала
После на работа стана инцидент с едната танцьорка и приключи в спешното. и тъй ...изкуството и забавлението крият рискове също

Храната и тя една...нищо нямах в хладилника и време нямах, пък и от болки в яйчниците не ми се ядеше особено, но после вечерта бялото вино ме отпусна и огладнях

6.00-кафе
11.00- малко тик-семки и няколко маслини
14.00-17.00-чистих
19.00-1-00-на работа хапнах салата с прошуто и няколко брускети и вино и после на РД в пианобар
1.00-3.00- РД с вино
4.00- доядох малко постна мусака и пипера, лука и гъбите от дробчета по селски с 2 препечени филийки вита и малко банан

22.01
Събудих се от кръвоизлив и болки

11.00-кафе
16.00- пълн.спагети/не повече от 80 гр в сухо С/с малко зеленчуци и чукнато сурово яйце. на Алек му харесаха ама не знае как за ги яде и много се смях
18.30- 2 хапки банан и парченце черен шоколад

не знам дали ще хапна още нещо

водата 1,5-2 л

добавки не

О утре пак тренировки, освен това злата ми по кик бокс се е преместила точно до работа така чеееее, ме чакат чувалите хи хи

23.01.17
20:45

23.01
Днес цял ден с малкия у дома. Стегна ни се душата вече. Не посмях да правя силова тренировка с ужасяващите кръвоизливи, но направих едно кардио , колкото да се поразкърша. Много кръв, много нещо, няколко пъти се преобувах.
Не ми се ядеше през деня, вероятно защото вчера си хапнах повече от достатъчно.

5.00-кафе
7.30-9.30- поспахме пак с дребния
10.00-16.00- обичайния екшън вкъщи, хапнах шепа семки и 3-4 маслини
16.00-17.00-тренировката
17.00-18.45- чистих и готвих
19.00- салата с 50 гр риба тон и млечно-чеснов сос, печени на фурна тиквичка и сладък картоф с пикантни индийски подправки, 3 тънки филии вита, няколко солети и 2 сушени кайсии, чаша бяло вино

май това е
водата към 1,5 л

26.01.17
20:39

Привет!
Днес най-после някаква по  интензивна тренировка. Предните два дни обичайните ангажименти, приятелка на гости, ужасен цикъл и тай. Ще ги опиша де, да си припомням примерно, че нещата с твърде много химия се отразяват ми се отразяват зле но...и аз съм човек и ми се пие вино...с мезе.

24.01
тренировка не
следобед на работа, после пазар и у дома
храната
сутринта кафе
на обяд доядох картофената манджа на дребния и по късно на работа и крем супата му
вечерта гости- зелена салата с краставици и млечен сос, пил и пуешко филе мезета, малко сирене с гроздови зърна и резен круша, вино
Дотук добре, само се подух и на другия ден ок, ама пак трябваше да ям същото, щото това имах и вечерта ме заболя стомах и черен дроб

25.01
станах наспана в 10.00, детето беше при баба си
свърших си настолната работа и внезапно огладнях
13.00- пак от мезетата с коричка хляб
17.00- остатък от банан и хапка безглутенов сладкиш от на дребния, зърна стафидно грозди
18.30- остатъка от зелената салата, с остатък от мезета и няколко зърна грозде
20.00- остатък от спаначна супа
21.30-семки с филм

и дотук добре, макар че ме заболя стомаха след 18.30

26.01

тренировката
4 кръга
х 8 лицеви + бицепсово с дъмбелите
х 16 на страна наведи от колянен седеж
х 24 повдигане крака от лег
х 16 странични отпада
х 16 хиперекстензии на шв.топка
23 мин на кроса

другото движение една 40 мин разходка с багаж и носене на 12 кг бебе, което като падне не може да стане от дрехи по себе си

7-00- кафе с подут корем и осезаемо несмляна храна, малкия не ме остави на мира и съвсем се спекох
10.00-11.00-тренирах
12.00- препечена със сирене филия вита разрязане на две, морков, няколко маслини, половин айрян и огризки от филията с яйце и сирене на малкия, солети пак от неговите
14.00-15.00-дремнах
16.00-17.00- навън
18.30- мешена салата с нещо като дом.катък 1 я и 3 б на око с млечен сос, филия вита, 2 резена круша, чаша вино

взела съм си сушени кайсии, малко ми олекна, но като цяло съм балонирана

водата 1,5 л примерно до 2
добавки не

27.01.17
19:49

Здравейте. Днес нищо особено, петък и неделя , ако не сме на работа ми е ден за дребния. Цял ден лигавни- мяукане, баукане, рисуване, танци-манци и тъй. Най-новото е как прави змията Цсссс  ха ха ха. Изчистих, че утре няма да мога и това е. Реших да си направя карта на желанията на това новолуние, защото много много искам апартамент (sweat) и това се оказа доста ангажиращо занимание, чак не усетих времето.

Храната каквото имах и колкото ми се ядеше

8.00- кафе
11.00-сурови и печени семки, количество не знам но не е повече от 50 гр. 3-4 маслини, половин ужасТна краставица с вкус на Циф
15.00- крем супа броколи
18.30- зелена салата с ролца от раци и 50 гр риба тон, с лимон и зехтин. Беше малко и твърда като картон. та последваха още няколко неща- 4 сухара с останалата 50 гр риба тон с черен пипер и лимон., чаша бяло вино
19.30- круша, 3 суш кайсии с кис мляко, което дребния изяде., сухар  с лъжичка мед

Вода над 1,5 л
Добавки не

като че изядох света, ама май не е чак толкова зле

И сега като приспя дребния ме чака тест по аналитично мислене по повод кандидатурата ми за учител по програмата Заедно в час. Та стискайте палци.Нямам право на грешки, мога да го отворя само веднъж линка.

И така, с новолунието нови цели и нови мечти

30.01.17
09:48

Здравейте,

Приятни дни бяха предните два.
В събота излизане с приятелки след работа.Тренировка нямаше,почивах си активно.Храна също нямаше особено.Малко семки, 4 ролца  от раци, половин шепа фъстъци. Но пък  след като се прибрахме от клуба в 3.00 си готвих спагети и добре си похапнах. Спах 10 часа и се събуди следобед чисто нова. Дори тренирах с желание и изобщо няма помен от махмурлук и т.н

тренировката
4 кръга с дъмбели 4 и 5 кг
х 8
едностранно гребане
предно и странично рамо
бицепс
трицепс
х 16
странични отпади
хиперекстензии на шв.топка
х 24/32
коремни на лежанка с дъмбел
странични наведи
23 мин на кроса

29.01
3.30- спагети-пълнозърнести и бели микс с чукнати 2 сурови яйца, няколко маслини и домат, зехтин, риган
15.00-кафе
16.00-17.00-тренирах
18.30-малко мешана салата, елда със зеленчуци и в сладък вариант с канела, кокосово масло и стафиди
22.00- още сладка елда
23.30- гледахме Как се запознах с майка ви., изтеглихме го и като метнахме епизодите стана посред нощ и огладнях пак-малко сирене и няколко солети
заспах след 1.00 и днес станах в 6.00 пффф

водата към 1,5 л

30.01.17
14:28

Стискам палци за кандидатурата за “Заедно в час”! Инициативата е много хубава и благородна. Успех! (F)

30.01.17
15:22

казано от Елена на 30.01.17, 14:28:

Стискам палци за кандидатурата за “Заедно в час”! Инициативата е много хубава и благородна. Успех! (F)

Благодаря ти! Тръпна в очакване на резултатите!(whew)

31.01.17
09:15

Така, все още нямам резултати от аналитичния тест. По всяка вероятност ще се ходи до София на събеседване. Само с дребния кво ще правя не знам.
Вчера обичаен ден у дома. Краката ми са гръмнали от нападите, задника пък екстензиите. Доста гръмнала се чувствам като цяло. Постарах се да не гръмна и с храната, че хич не обичам да си подхранвам и без това големите мускули на краката. Та...

Тренировка не
Храна
7.00-отчаян опит за кафе след ставане в 5.00, ама неуспешен. съответно деня ми е скапан с подут корем... Уф тази малка пиявица Алек
12.00- крайче лимец с квас остатък от шопска салата, 2-3 вилици макарони на фурна преди да ги хвърля, няколко солети разсипани къде ли не
13.00- таткото взе малкия да поработя и да почина, но телефона не спря да звъни, та не спах, се въргалях до 15.00
18.30- зелена салата с половината бяло месо от пиле на грил, домат, дресинг, морков,. После 4 сушени кайсии и половин круша.Заради корема..
Малкия отново изяде почти половин пиле. Просто ме изумява (grin)
22.00-много малко семки с филма

отново не спах, парцал съм а се очертава да излизам пффф

Водата 1,5 л примерно
вердин

02.02.17
11:08

Слънцето прави чудеса!(sun)

В тази връзка вчера замених трениовката с една прекрасна семейна едночасова разходка .Дребния геройски издържа да тича сам почти през цялото време, като не пропусна да се изплющи в почти всички локви и разтопен сняг. Аз пък поизмръзнах накрая, защото принципно нямам зимни дрехи, няма и да си купя. Но явно съм се изнежила с отоплението заради малкия.

Храната беше вкусна макар и малко

7.00-кафе- сън час, два
12.30-малко слънчеглед, 2 хапки пиле
15.30-17.00-разходката над час
18.00- салата от зелена, стъргано цвекло и морков, половин домат, ролца от раци, лимон, зехтин. 80 гр кайзер рибно филе, 3 филийки препечени квасен лимецов хляб
После малка круша, 3 сушени кайсии и преди лягане парченце черен шоколад

водата 1,5 л

05.02.17
17:49

Как сте ББ тийм?
Малко отчетче. Предните дни без тренировки, нямах настроение някак си. Но пък излизахме на въздух. В четвъртък и събота бяхме нощни смени. Майната му на хроничното безсъние, ама и да не ти оценяват труда е тъпо.  Никаква реализация на дадените обещания в началото. Разчекваме се напред - назад, проекти, телефони, почерпки, нови и нови концепции и не ....все са недоволни, ама и бюджет не се дава. Някой ако успее с този мижав бюджет да направи толкова богата програма и реклама честно ще го призная. та така....чакаме лятото с нетърпение.
Предполагам заради неспането имам храносмилателни проблеми. Ще се оправя. Вчера цял ден лежах на отворени прозорци, не ми се излизаше, не ми се срещаше с хора, станах в 16.00 да изчистя и да се оправям за работа, супер ми беше. Не ядох изобщо, просто си оставих организма на пълна почивка до полунощ.

та
четвъртък 2.02
не помня особено- работа из нас, вечерта в заведението
храната  салати с риба тон, препечени филиики, солети, няколко сушени кайсии,  имаше още ама не помня, вино .

3.02
разходка
храната  пак не помня,.самоо се сещам че вечерях много рано 17.00- половин пакет зеленчуци микс на пара с 2 варени на пара яйца, зехтин и балсамико.

4.02
както казах реанимирах цял ден. Получи се един доста дълъг фаст, но много имах нужда
Вечерта на работа
Храната
ат 17.00- на предния до 22.00 на този  нищо
водка със сок и фреш- много ми вдигнаха нервите, едвам се сдържах да не полудея
22.00-2.00 фъстъци в черупки към 70 гр обелени примерно
3.00- в колата на връщане  2 банана и малко протеинова вафла , мнооого ми се ядяха
4.00-  2 препечени филийки квасен лимецов хляб с малко сирене и айрян

5.02
приятен ден
наспах се
12.00-кафе- с оправен  корем вече
14.00- няколко солети
14.30- тънка филийка лимец с малко тел.сужук и кашкавал„
15.00-17.00- пазар , разходка
17.00- спаначена супа докато си приготвях “вечерята”- 1 я и 3 б на око с кис.мляко и червен пипер, салата от бейби спанак с домат, маслини  и горчичен дресинг,  половин банан и парченце черен шоколад с конопено семе.  Вкууусна храна.
по късно вероятно нещо, но може да мина  и без, предпочитам сънят ....

водата 1,5 л е напоследък

вердин

09.02.17
20:18

Привет ! Последните дни съм в активен творчески и пасивен тренировъчен период, но пък се чувствам удовлетворена от добре свършената работа. Разходки не липсват, храната бива, даже и сън има. Бях при майка ми 2 дни и оставих мъжът с две от децата вкъщи да се гледат, просто щото е немислимо да свърша изобщо някаква работа с тях. Та...ще описвам храна и активности от разходки по спомен.

6.02
Работа у дома, после оперативка и после багажи и в майка ми.
Разходка не
Храната
5.00-кафе
13.00- красавица, сирене, маслини, половин крев супа от сладък картоф и тиквичка, с две думи обирах остатъци
16.00-18.30-оперативка
20.00- салата спанак и зелена, домат,стафиди,  горчичен сос, семки и малко запечено на тиган сирнене и варено яйце, останало от обяда на майка ми. 2 -3 препечени филийки квасен лимецов хляб, чаша червено вино
21.30- мандарина,  3-4 сушени кайсии, бонбон
после май нямаше друго

7.02
работа на лаптопа от 7.00-15.00-бляк
разходка към 6000-7000 крачки примерно
храната
7.00-кафе
13.30- морков, ролца от раци, маслини
16.00-17.30-разходката и торби разбира се
19.30- салата от спанак, зелена, портокал, портокалов дресинг, чери, маслини, запечено на тиган пил.филе мммм, филийка лимец,  бяло вино
21.00-супер десерт- портокал на кръгчета наръсен с орехи, стафиди и канела, 2 хапки корни

8.02
почти като предния ден
7.00-кафе
7.00-15.00- на лаптопа много бляк
12.00- малко сирене и маслини, 3 царевични оризовки, апитване на постен гювеч. Щеше да е омлет, но като поръсих шарената сол се покри с буболечки от онези нахалните по подправките
15.00-16.00- разходка към 6000-7000 крачки примерно с ужасно бърз ход, защото пак имахме оперативка, а имах лични задачки
16.00-19.00-събранието
20.00-по повод актуалната алкохолна тема, малка водка за отпускане
20.30- салата спанак и зелена, 1 я 3 б варени, горчичен дресинг, домат, маслини, 2 филийки лимец ама с мая отгоре с малко козе сирене.
22.00- филм с хапка портеинов бар, ред черен шоколад и 3 сушени кайсии

днешния ден утре ще описвам

водата 1,5-2
добавки магнезий с цинк , вердин

10.02.17
20:59

Добър вечер!
Отчетче

9.02
Моят малък пакостник навърши 1,6 г Свърших си работата до обяд и реших да се развихря в кухнята макар и с много орязан бюджет и да сготвя малко по-празнична вечеря. да ама реших и за другия ден да наготвя , та прекарах нас 4 часа на печката и мивката и наготвих към 8 неща- пъстърва на тиган, сърца с вино, супа от дробчета и сърца, крем супа от тиквички и морков, сладко от портокал и круша, картофено пюре без мляко, салата , грис без мляко. Бях сигурна че ще ми остане време да тренирам, но уви приключих в 19.00
Та храна
10.00-кафе
12.00- ролца от раци, марков, маслини, половин краставица
15.00- крем супата
15.30- отидохме да вземем рожденика, а аз пазарувах
16.00-19.00-готвих с малко червено вино
19.00- салата от спанак, зелена, домат, маслини, горчичен дресинг, фире пъстърва запечатано на тиган, 2 филийки лимец със сладкото от портокал
22.00- метнахме сериала Как се запознах с майка ви и ометох 2 портокала/малки/ и още тънка филийка със сладкото

10.02
Кофти нощ, не спахме

Крива съм нямам желание за нищо искам да се махна от този апартамент.Ненавиждам го
Занимавах се с детето, правих бизнес план и се постарах поне да не ям тъпотии макар че доста въглехидратно ми е някак

храната
7.00-кафе
11.00- крем супа, ролца от раци, няколко маслини
15.00-4 тънки препечен филийки лимец равняват се на 2 по-скоро с домат, риган и капки зехтин, нахапана бисквита закуска, остатък от грис
криво бебе
20.00- салата от спанак, зелена, 1 я 2 б варени, горчичен дресинг, маслинии малко семки, които още чопля.

водата 1,5
магнезий цинк вердин

15.02.17
16:54

Честито на патерици на празнуващите вчера. Ние с любимия бяхме от работещите, които осигуряват забавлението на празнуващите. (inlove)
Разочарована съм. Младите хора не знаят как да се забавляват и тва е.Освен това певицата, която баш на празника заместваше нашата се представи отвратително и исках да я удуша. Но....мина, заведението беше фул, та ние също пийнахме по едно за празника. Аз нямах време да организирам нищо и да търся подаръци, та реших следното....облякох си дрехите с които бях както се сгажосахме на едни Хелуин с мъжа ми. Написах на един лист “Аз съм твоя подарък” и го закачих с топлийки под сакото., та....изненада се приятно. Ще постна снимка, като ги получа.
Та по същество, като за фитнес дневник.
До неделя не помня какво правих и ядох, но не е нещо необичайно. Сега съм на фаза суров спанак и го ям почти всеки ден.

13.02
Тренирах, оперативки с бебето, чистене и готвене у дома. Почти никаква храна, но...до вечерта нямахме нищо в хладилника. После пазарувах.

Тренировката беше приятна

4 кръга х 8, 16, 24,32
- лицеви + бицепсово с дъмбелите
- Ренегадско гребане  пак с тях- подпалих се на тия 16 бр на серия. Направо си припомних как тренирах преди (sweat)
- Странични наведи от колянна опора
- Toe touch
- обратни екстензии с дъмбел
-странични отпади
- 23 мин-на кроса

После много работа на лаптопа с малко тик.семки. И после след 15.00- на работа с бебо. Много беше крив, просто нетърпим. Урочясаха ли го какво не знам, вечерта плака, става, мята се. Кошмарна нощ

храна- фаст
5.00-кафе
10.00-тренирах
15.00-20.30- на работа и на пазар, после готвих
21.30- салата от пресен спанак, зелена, домат, портокал, маслини, печено на тиган пил.бон филе,  горчичен дресинг, 2-3 сухара, 2 бискивити Зидо с кокос и какови зърна ммммм
23.00- пак сериалЪТ ни- 2 мини портокала с малко стафиди и канела+ кис.мляко/само така не умирам от киселини от портокалите/

“заспах “е относителен термин, по скоро изгасих осветлението и телевизора в  1.00

14.02
Работен целия ден. Много натоварен и изнервящ, накрая се смирих, теглих една майна и ми беше супер.
5.00-кафе
7.00-15.30- на лаптопа, правих концепции и досиета .(envy)- хапнах, моркови 2 бр , краставица, горчица, , малко семки
16.00-18.00- оперативка, украси и т.н
18.30- се оправях за вечерната работа с 1 водка за отпускане
21.00-3.00- в заведението- 2 малки водки и шепа фъстъчки
3.30- у дома, 3 препечени тънки филии рустик-грахам с домат и сирене, айрян, 2 бисквити зидо, 1 ред и нещо  шоколад Милка с цял лешник (puke), банан
4.00-валентински неща :P

ясно е че заспах сутринта и станах в 9.00….с подранил с 5 дни цикъл (dull)

водата 1,5-2 л
калции
магнезии
цинк

Мнението беше редактирано от diva 97 на 15.02.17 20:29.

24.02.17
10:04

Докато се усетя минала седмица. Като цяло много натоварен и нервен период, но февруари си е писан  в моя календар , като черен месец. Детето вади няколко зъба наведнъж и е нещо ужасно, както и да е. Ще отчета от където помня.

22.02
Тренирах

Тренировката
5 кръга
х 8 на ръка лицеви с бицепсово с дъмбел
х 8 на страна птица-куче пак с дъмбелите
х 32 коремни тип колело
х 8 на страна през четири позиции до изходна  глутеус махове от лакътен планк
х 16 странични напада оххх
23 мин на кроса

храната чак вечерта, защото бях в днижение и на срещи
6.00-кафе
13.00-тренирах
14.30- морков, крастовица, няколко маслини
15.00-19.00- по работа с няколко био солети
20.00- омлет от 1 я 4 б, печени тиквички с кис.ляко, половин домат, 3 препечени филии фита, нещо като сладкиш от овесени трици, кокосови стърготини, сушени смокини, стафиди, яйце, сода и съвсем малко кафява захар.Много сполучливо
22.00- малко семки, портокал с канела

23.02
УжасТна мускулна треска от нападите.Толкова ужасна, че от млечната киселина не ми се ядеше нищо

движението към час разходка с дребния при което се довърших. 11-12 кила бебе , багаж и баирр

храната
както казах не ми се ядеше
9.00-кафе след кошмарна нощ
12.00-14.00-се опитах да дремна но уви телефона пищи нон стоп, всеки иска нещо веднага
15.00-Алек по доктори, оказа се че голям проблем има с тия зъби
16.00-17.00-разходка и пазар
18.00- една малка водка, омлет, зелена салата с краставица, 2 препечени филии вита, половин домат, последния сладкиш, няколко солети
21.00- портокал с няколко лъжици кис.мляко
1.00 - няма как са се спи със стенещото и ревящо бебе- 2-3 хапки сирене

водата към 1,5-2
калций, магнезий, цинк

25.02.17
20:12

24.02
През деня домашна и настолна работа, вечерта нощна. Храната през деня е 2 моркова и няколко маслини и 20 гр печени тик.семки.На работа шепа фъстъци, водка със сок, кафе. След работа в 3.00 спагети с чукнати 2 сурови яйца, босилек и малко зехтин, 2 бисквити.

25.02
10.30- се събудих и работих на лаптопа
12.00-кафе
14.00- зеленчукова крем супа, 20 гр суров слънчоглед и 3-4 мини сушени смокини
18.00- зеленчуково къри с индийски люти подправки. Малкия го хареса, а то люти ли люти. Няколко солети

водата 1-2 л

чакаме зъбите да пробият всеки момент.
Обмислям да ходя на аеро кик бокс, залата се премести до работа. Нещо в тая теснотия в нас ми писна да тренирам.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1