12.12.14
00:44
Предполагам,че от заглавието става ясно какво ще питам.Тъй като мисля скоро да си взимам фоам ролер искам повече информация относно най-точния избор на такъв.Има по-късни,по-дълги,равни,различна грапавост и тн.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.12.14 00:50.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.12.14
00:51
Ако нямаш предишен опит със самомасажа, опитай първо с “равен”. Черните равни и релефните са доста болезнени, ако все още си скован на местата, които ще третираш.
12.12.14
00:55
Благодаря за бързия отговор.Значи да не взимам черен и да не взимам релефен...ясно.Има ли обаче някакво голямо значение от колко пари ще е ролера?Виждам различни цени от по 20-30 лв до 100 лв,че сигурно и повече.И така и така съм пуснал тема,дали фоам ролера наистина ще ми помогне при сгъването на гръбнака при по-дълбок клек,защото задните части се мушкат надолу и сгъването трябва да стане от кръста.Някой имал ли е този проблем и да го е разрешил с фоам ролер?
12.12.14
01:22
Ние продаваме този фоумролер, който аз ползвам от вече 2-3 години. Повече не може да помогна с препоръка. :)
Що се отнася до това, за което питаш - нямам мнение, може би по-скоро съмнение, че с ролер ще разрешиш казуса. Самомасажът обаче е строго положително нещо, което може да направиш на тялото си.
12.12.14
01:32
казано от kaloqn ivanov на 12.12.14, 00:55:
Благодаря за бързия отговор.Значи да не взимам черен и да не взимам релефен...ясно.Има ли обаче някакво голямо значение от колко пари ще е ролера?Виждам различни цени от по 20-30 лв до 100 лв,че сигурно и повече.И така и така съм пуснал тема,дали фоам ролера наистина ще ми помогне при сгъването на гръбнака при по-дълбок клек,защото задните части се мушкат надолу и сгъването трябва да стане от кръста.Някой имал ли е този проблем и да го е разрешил с фоам ролер?
Гръбнака да се сгъва при дълбок клек? Или аз не схващам какво имаш предвид или имаш абсолютно грешна представа за механиката на движението “клек”. Дълбочината на клека зависи от :
-мобилност на глезените
-прасците
-мобилност в таза
Бих те посъветвал да пуснеш една тема в съответен раздел с клип на клека си.
Колкото до фоумролер - нормалният, към който те е насочил Митко е достатъчен в болшинството случаи.
12.12.14
02:31
казано от Херцог Трън на 12.12.14, 01:32:
казано от kaloqn ivanov на 12.12.14, 00:55:
Гръбнака да се сгъва при дълбок клек? Или аз не схващам какво имаш предвид или имаш абсолютно грешна представа за механиката на движението “клек”. Дълбочината на клека зависи от :
-мобилност на глезените
-прасците
-мобилност в тазаБих те посъветвал да пуснеш една тема в съответен раздел с клип на клека си.
Колкото до фоумролер - нормалният, към който те е насочил Митко е достатъчен в болшинството случаи.
Имам предвид,че гърба е прав нагоре,но долната част(точно над задните част) е огъната,защото задника не може да се завърти толкова (тоест да изкочи) и се получава дъга. http://deansomerset.com/butt-wink-aout-hamstrings/ ето за това става въпрос
12.12.14
16:10
Закупих си ролер за 20 лв някакъв и сега ще го изпробвам.Темата спокойно може да бъде махната,а колкото до другия въпрос,ще го пусна в съответния раздел.Благодаря на включилите се в темата :)
Aз пък не мога да открия в София ролери от EVA… попаднах в два магазина на такъв вид, но бяха от твърдите.
В Спорт Сити - съм тренирал със средна твърдост (за по-слаби хора) но не разбрах откъде са го поръчвали... 90смх15 , сиво-черен, марката не я помня.
45см дали ще е достатъчен? Мисля да стрелям на сляпо с един от тези:
http://www.amazon.co.uk/450/dp/B00AYNZHLA
http://www.amazon.co.uk/ResultSport-EVA-Foam-Roller-Exercise/dp/B005QQQZ0C/ref=zg_bs_458415031_9
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече