Мнение за фет бърнър - Ever Burn

Темата е заключена.

25.02.15
07:41

Здравейте, не съм писала от много време, след всичко което преминах, в момента си спазвам режим, ходя на фитнес, свалям и горе-долу ми се получават нещата, но попадам в застой. Като цяло фет бърнър съм пила блек файър и един на скайтек май беше, блек файъра горе-долу ми действаше добре, но тогава не спазвах кой знае какъв режим и сега си мисля пак да си взема него, но момчето от фитнеса много силно ми препоръча някакъв everbuid - ever burn, не успях да го намеря в магазина на бб теам, затова давам линк с някакво клипче http://vbox7.com/play:53d3b1fa78 , ще се радвам ако някой сподели мнение, дали го е пробвал и как е, или ако може да ми дадете коментар за съставките? Както и , според вас, кой е по-добрия вариант между този нечуван за мен продукт и блек файъра. Благодатя предварително! Поздрави и прекрасен ден!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.02.15 08:43.

25.02.15
10:23

Добре дошла отново,
И двата фет бърнъра не съм ги пробвал, но поне на етикет нещата седят така:
1. Black Fire - разчита изцяло на стимулантите с цел по-добър термогенен ефект. Това е хубаво, но крие своите рискове от изтощаване на НС в дългосрочен план, което забавя метаболизма като цяло. Сериозен минус е че продукта крие точните количества на всяка една съставка, което много лесно може да доведе до предозиране.
2. Ever Burn - доста по-балансиран продукт, които залага на много съставки като по-специалното е че тези, които работят (кофеина например) са в точните количества. Действа термогенно и липотропно едновременно. За мен лично е интересна комбинацията от дендробиум и АМП Цитрат.
Всичко това е теоретично погледнато, нека някой който е пробвал и двата продукта да каже как са му подействали.

Здравей, и аз реших да го пробвам, след като някои от по-напредналите потребители в bodyconstructor ми го препоръчаха. Разбира се, не бих се доверил изцяло на чуждите мнения, но това което наклони везните беше етикета, в който са упоменати количествата от всяка съставка. Другият плюс са разнообразните съставки, които действат в няколко направления. Пил съм стария Fyre на Synrax, от който останах много доволен. След него пробвах Black Fire, но в него дозите на съставките не са посочени точно, и ме съмнява че има повечко кофеин от нужното или някой друг стимулант - ефектът му беше почти като след прием на ефедрин - свръхчувствителност, гадене и т.н. Дори не го допих. Миналия месец си взех ever burn-a и ефектът му е много по-мек и поетапен (което е важно за жените, тъй като те са по-чувствителни към стимулантите), все пак не е някой бърнър наблъскан с изцяло термогенни съставки, а има и липотропни свойства, което е плюс при редовни и сериозни тренировки. Друг плюс при жените е и подкрепата за щитовидната желза. Ако тренираш редовно и си правиш кардио обаче, е желателно да си вземеш и някой хубав л-карнитин, тъй като количеството в ever burn не е достатъчно, което вероятно е единствения минус на продукта. Аз го комбинирах с прахообразния ацетил л-карнитин на NOW и засега съм свалил 4 кг. (не съм дебел, целта ми е по-добра сепарация и релеф, които се позагубиха зимата с качването на мускулна маса). Ацетила на NOW обаче е скъпичък и сега като ми свърши, мисля да пробвам концентрирания на everbuild.

25.02.15
19:02

Нищо, нищо ама нищо, кой знае, какво не видях в този продукт.

25.02.15
19:24

Ако блек файър ти изпържи НС и крие рискове с неговите съставки,то евърбърн направо трябва да я унищожи с тези amp,dendrobium,caffeine…

Много се колебая, аз въпреки , че съм жена смея да твърдя, че съм доста неподатлива към фет бърнърите и не ги усещам кой знае колко, да не кажа , че и съвсем, примерно и кафето, мога да изпия 7 кафета и да заспа без никакъв проблем, затова ми се иска нещо по-силно

26.02.15
12:43

Хубаво е ,че е балансирана бленда и на теория трябва да се ускори метаболизма по редица метаболитни пътища и евентуално редуцира водна задръжка. Самата доза също го прави подходящ за девойки или по-чувствителни към стимуланти, тъй като лесно носи на редуциране при предтренировъчен прием или разпределяне на дозата за деня. Нещо, което е трудно, ако в 1 капсула примерно имам 200+ мг кофеин.

Относно дали AMP и дендробиума пилят нервната система. Боя се ,че не е така. Наскоро имах възможността да суплементирам с корави дози AMP citrate и според мен, това нещо е далеч от алкалоидите, като кофеин, йохимбин, ефедрин и други. По-скоро ме ободряваше и носеше добро настроение , отколкото да ме кара да подскачам, разхлопва сърдечния ритъм и други сайд ефекти от кофеина например.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 26.02.15 12:43.

Just DoIt, кофеинът е само 80 мг в капсула, докато в black fire е над 250. Останалите две съставки също си действат добре при мен и няма срив в енергията нито след няколко часа, нито на следващия ден, ако пропусна да го пия - всичко е до дозата и скоростта на усвояване.

щом стимулантите ти понасят добре, то с ever burn няма да имаш никакви проблеми. Моят съвет е да пробваш него този път и да сравниш ефектa с този на black firе, който си пила миналия път.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 26.02.15 13:29.

26.02.15
15:01

казано от Just DoIt на 25.02.15, 19:24:

Ако блек файър ти изпържи НС и крие рискове с неговите съставки,то евърбърн направо трябва да я унищожи с тези amp,dendrobium,caffeine…

При блек файър всичко са стимуланти със скрита бленда и затова шанса да изпържи НС е по-голям.
При евърбърн единствената скрита бленда са АМП цитрат и Дендробиум, но при положение че цялата бленда е 200 мг не виждам как може да има предозиране при нормален прием.
По-възможност момичето ако желае може да напише отзивите си след като реши кое от двете да избере.

26.02.15
19:31

Като се има в предвид какъв е контрола в България при производството на добавки ми се струва доста вероятно цялата му бленда на тоя евърбърн да е една огромна загадка, нямаща нищо общо с етикета...

Водят е Американска марка, но не успях да ги намеря в bodybuilding com , които са най-големите търговци в САЩ. Ползвал съм течният им карнитин, по 1 капачка, по 2 капачки, но ефект в сравнение с други карнитини, които съм опитвал нямаше и го подарих на момиче с надеждата при жените да работи. За бърбъра обаче не мога да дам мнение.

Ами май ще си взема блек файър, на там вървят нещата :D

01.03.15
10:19

казано от rvg на 26.02.15, 19:31:

Като се има в предвид какъв е контрола в България при производството на добавки ми се струва доста вероятно цялата му бленда на тоя евърбърн да е една огромна загадка, нямаща нищо общо с етикета...

Смешното е, че обсъждаме два бърнера които претендират да са американски, а те и двата са български !

Трагикомедия като всичко в родината ни ...

Лично мое мнение,базирано на дългогодишния ми опит в залата е,че black fire е може би най-добре работещия продукт на пазара.Бленда му е силен,но ако се приема по 1 -2 капсули дори и податливи на стимуланти хора могат да го пият без проблем !

Мога да дам и моите “5 стотинки” относно този фет бърнер ... За блек файър мога да кажа, че като резултати определено съм доволен.
Определено НЕ натоварва нервната система излишно, за 2 месеца свалих 4 килограма и задържах мускулната си маса, от термо ефекта вените постоянно са ми изкочили и визуалния ефект е уникален.
С удоволствие давам 5 звезди на продукта и заради сносната цена, на която се предлага. ;)

Ползвал съм Black Fire вече няколко пъти и ефекта е страхотен.Другият продукт няма как да коментирам т.к не съм го използвал.Общо взето ,откакто пробвах Black Fire ,не съм се и замислял да си взимам нещо друго.Отделно съм ползвал и голяма част от другите продукти на Pure Nutrition и винаги всичко е работило,затова имам доверие на тази фирма.

казано от Pavel Petrov на 26.02.15, 15:01:

казано от Just DoIt на 25.02.15, 19:24:

Ако блек файър ти изпържи НС и крие рискове с неговите съставки,то евърбърн направо трябва да я унищожи с тези amp,dendrobium,caffeine…

При блек файър всичко са стимуланти със скрита бленда и затова шанса да изпържи НС е по-голям.
При евърбърн единствената скрита бленда са АМП цитрат и Дендробиум, но при положение че цялата бленда е 200 мг не виждам как може да има предозиране при нормален прием.
По-възможност момичето ако желае може да напише отзивите си след като реши кое от двете да избере.

Ти защо вярваш на всичко написано на етикетите. Мисля, че има милион изследвания доказващи огромни несъответсвия между етикет и съдържание. И как препоръчвате фет бърнър съдържащ едновременно дендробиум, кофеин, зелен чай, АМП цитрат, ДМАЕ .. и какво ли още не, на човек чувствителен към стимуланти и на жени ???
Взимал съм Fyre и нищо не усетих, Black fire ако не взимаш повече от 2 на ден работи страхотно - доволен съм. Ама Този EverBurn бих се позамислил преди да го пробвам, освен ако не реша, че искам здраво да се надрусам.

Нека и аз се включа в дискусията като човек пробвал един от продуктите.

Ползвал съм Блек Фаер и при него ми хареса точно това че продукта се усеща. На мен също не ми действат кой знае колко стимулантите и рядко усещам продукт от този тип, освен това съм над 100кг. Блек Фаера го приемах 2 пъти по 2 капсули и през целия период усещах как продукта работи и резултатите бяха видими. Това, че има скрит бленд или че разчитал главно на стимуланти въобще не ме притеснява, даже напротив. Точно това са работещите съставки в един бърнър, нека се сетим за старите формули на окси елит или липо 6, където пиеш една капсула сутринта и вечерта неможеш да заспиш... Изострял нервната система, да приемем че е така, но нека всеки се замисли колко кафета пие на ден? Аз лично съм доволен от продукта и бих го ползвал отново.

Продука на евърбилд не съм го пробвал, но ще се опитам да изнамеря някоя мостра да видя как се усеща, тъй като състава му е доста интересен. Ако този продукт се усеща по малко от блек фаер няма да пробвам нищо повече на тази марка! Вижте колко зелен чай има, кофеина също не е никак малко, отделно има синефрин, AMP Цитрат което си е гераниум! и бленд който е САМО (както беше се изказал някой по-горе) 200мг. Би било само, ако дендробиума не беше на първо място в него... При хора чувствителни към стимуланти доза от 50мг САМО от него ще ги разтрепери, а в този бленд той със сигурност е повече. Другото което ме учуди е хромът който е цели 400мкг в доза, и това е една от причините поради които не бих пробвал продукта, тъй като нещото което искам най-малко е да ми се подтисне апетита. Освен това ако се приемат 2 дози дневно, хромът става 800мкг, което е абсурдо и при някой жени това може да предизвика хормонални проблеми и не само...

МОЯТ съвет, вземайки и под предвид това че стимулантите не ти действат, е да заложиш отново на Блек Фаера още повече че си го пила веднъж и знаеш как работи, дори и когато не си пазила диета, което е от най голямо значение.

А относно това дали марките са български, за мен лично не е от толкова голямо значение, по-важното е продукта да работи, а Блек Фаера както и други продукти които съм пробвал на същата марка определено работят!

По-здрави!

Мнението беше редактирано от Кирил Генов на 03.03.15 14:08.

И аз прецених да заложа на сигурното, купих си блек файър и тези дни го почвам. Момчето от фитнеса ми каза, че съм сгрешила, но след дълго ровене в нета (в чужди сайтове) така и не открих мн мнения за този евербилд и не рискувах, докато за блек файъра съм намерила 2-3 лоши мнения само, а той е доста коментиран продукт, единственото кофти е , че ми предстоят мн пътувания и ще се наложи да разредя драстично тренировките, това малко ме притеснява.

Здравейте отново , имам въпрос, взех си блек файъра и от днес го почнах, но нещо усещам голяма отпадналост. Пих сутринта-10,30ч.- една капсула, след това фитнес, доста кардио, имах сила, това беше на гладно( целенасочено), след което свърших малко задачи и в 13,30-14,00ч пих 2-та капсула, чак тогава реших да хапна -  черен хляб с масло и яйца + нещо , което отдавна не си бях позволила(но предвид ПМС не устоях) - 1 шоколад 75% какао, след което ми стана много отпаднало, направо имам чувството, че движенията ми са забавени и ми се спи, чак нямах сила да изчистя в нас. Дали може да е от фет бърнара? Как мислите?

03.03.15
18:09

Не съм пил този фетбърнър, може и да греша но според мен си получила “energy crash”.
Така описана отпадналост съм имал при предозиране с азотен бустер. Може енергетиците да са ти дошли в повече и за това да е станало така.

казано от avitohol на 03.03.15, 18:09:

Не съм пил този фетбърнър, може и да греша но според мен си получила “energy crash”.
Така описана отпадналост съм имал при предозиране с азотен бустер. Може енергетиците да са ти дошли в повече и за това да е станало така.

Забравих да спомена , че добавих и 2 капсули л-карнитин. А какво означава този energy crash, какво не е наред , че да се получава така.

03.03.15
18:37

Не съм на вътре в тая тема от към добавките стимулиращи нервната система, но все пак ще отговоря.
Във фетбърнъра има стимуланти на нервната система като кофеин и други (точно в блек- фаир не знам какво е съдържанието).
В случая поради някаква причина взимаш по- голяма доза или добавяш към нея друг стимулант на нервната система и от всичко това предозираш. В резултат вместо позитивно, добавката започва да ти влияе негативно на организма.
От там е и този energy crash. Естествено ако пиеш нормални дози, няма да получаваш тези състояния.

04.03.15
16:09

Най-абсурдната и безмислена тема,която съм виждал от доста време.Какви бърнъри и теории се развиха тук просто не е истина...Единствено Karlo и rvg казаха нещо смислено.

казано от Aleksandra Dencheva на 03.03.15, 17:50:

Здравейте отново , имам въпрос, взех си блек файъра и от днес го почнах, но нещо усещам голяма отпадналост. Пих сутринта-10,30ч.- една капсула, след това фитнес, доста кардио, имах сила, това беше на гладно( целенасочено), след което свърших малко задачи и в 13,30-14,00ч пих 2-та капсула, чак тогава реших да хапна -  черен хляб с масло и яйца + нещо , което отдавна не си бях позволила(но предвид ПМС не устоях) - 1 шоколад 75% какао, след което ми стана много отпаднало, направо имам чувството, че движенията ми са забавени и ми се спи, чак нямах сила да изчистя в нас. Дали може да е от фет бърнара? Как мислите?

Тази отпадналост е напълно нормална и си има логично обяснение. Накратко... след като си приела толкова много въглехидрати инсулина ти се покачва. В следствие на това серотонина ти се покачва, а кортизола и адреналина спадат и това е причината да ти се доспива. Няма никаква връзка със стимулантите които пиеш, с 2 думи дължи се на лоша инсулинова чувствителност. При хората с добра такава, ефекта е обратен.

Едва ли яде въглехидрати за първи път, та да не усети разликата .... Щом и е направило впечатление, значи сривът в енергията е повече от “просто ядене на въглехидрати”. При мен също го имаше този срив и отпадналост и след като този страничен ефект не премина дори след 2 седмици прием, реших да го спра.

Aleksandra Dencheva, вече минаха няколко дни, още ли го има този ефект?

05.03.15
19:26

Не знам какви теории развивате,кой какво е прочел,но едно е на етикет,друго е на практика.
Реално ако трябва да направя топ 3 на фет-бърнърите,които съм ползвал ще изглежда така:
1.Man Scorch
2.Black Fire/Syntrax Fyre
3. Stimulant X/Slim FX :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1