малко акъл за неинформирания:)

Темата е заключена.

23.06.05
11:43

преди седмица започнах цикал с бионабол и ми подшушнаха да го комбинирам с клембо[понеже и аз като пове4ето маже в БГ имам непритно натрупване в областа на корема].Та въпроса ми е дали ще имам шанса да сваля някои сантиметър в корема докато ка4вам МУСКЪЛНА МаСА.Някои от вас ше кажат 4е е невазможно но приятели го постигат-само 4е с др комбинация струвашта маика си и бащта си:)Ако някои има представа моля нека да я сподели.БГДР предварително.

23.06.05
12:00

Яко тичане сутрин :)
Ефективно и не се натоварваш с още химия!
А и ще имиш повече кинти за БИОНАБОЛА!
:)

23.06.05
12:08

не съм сигурен 4е само сас ти4ане ще сваля:)

23.06.05
12:15

Ами сигурно ама аз си мисля 4е с постояство трябва да стане, ина4е рискува6 да се натовари6 много!
може си земе6 някаж ГЕИНАР ама аз не си падам ли4но много много по тях!
Аз си мисля парво да ка4а с БИОБОЛ и после да 4истя.Вапреки 4е серизно сам се наел да ти4ам сутрин.Просто които и да пита6 6ти кайе 4е това да ка4ва6 и да 4исти6 корема е наистина много много трудно, а сас6то и бавен процес.Аз не разбирам много но савета ми е ка4и колкото ти се струва добре,после 4исти кат побаркан и 6те стане.
Сажалявам за неграмотното писане - просто малко сам забарзан!

23.06.05
22:13

[quote author=“DarkWolf”]БИОБОЛ

Какво е това “Биобол”?
Чистене без диета не става! Трябва да си на отрицателен калориен баланс - т.е. да израсходваш повече от колкото ядеш!

23.06.05
23:03

казаха ми 4е като се използва с препарат за сваляне се исползват калориите от свалените мазнини се използват се изграйдане на маса.малко е нелогично но ппри някои хора е така

23.06.05
23:09

Ами първо щом чистиш Бионабола не е най - удачния препарат. Има вероятност да повишиш кръвното от Бионабола и въобще не е препорачително да включваш Кленбутерол , щото можеш да си докараш сърдечни проблеми. По принцип е възможно да качваш и да чистиш мазнини . В такъв случаи наблегни на протеина и мини на НВД . Даже в такъв случаи стероидите помагат като подтискат засиленот отделяна на Кортизол.

24.06.05
01:12

какво представлява кортизола и с каква функция е.имам предвид 4е в момента ка4вам и питам уда4но ли е да го комбинирам с препарат за 4истене за да полу4а така искания ефект от вси4ки-да изглейдам по добре.просто се опитвам да прецакам дявола и да комбинирам 2 в 1.6том не стажа клембо тогажа с какво е вазможно да се комбинира бионабола така 4е да ка4а някои сантиметар и да сваля от талията???

ST

24.06.05
21:01

зна4и няма голямо зна4ение какво зобиш за да орелефиш
вайна е диетата
познавам културисти които пролетта бяха в 4елната троика на састезанието и бяха само и единствено на бионабол и омнадрфен до последно

24.06.05
21:17

[quote author=“stanko”]зна4и няма голямо зна4ение какво зобиш за да орелефиш
вайна е диетата
познавам културисти които пролетта бяха в 4елната троика на састезанието и бяха само и единствено на бионабол и омнадрфен до последно

Извинявам се че само корекции правя, но се пише “омнадрен”!

KA

24.06.05
22:43

Не трее да тичаш щото сваляш мускулна маса!!! ако искаш да свалиш при корема можеш да използваш велоаргометър....по 30-35 мин на ден в края на тренировката. един приятел тренира по същия начин и има резултат! пробвай и ще видиш че ще има резултат. УСПЕХ

24.06.05
23:03

[quote author=“kakvo_stana…”]Не трее да тичаш щото сваляш мускулна маса!!! ако искаш да свалиш при корема можеш да използваш велоаргометър....по 30-35 мин на ден в края на тренировката. един приятел тренира по същия начин и има резултат! пробвай и ще видиш че ще има резултат. УСПЕХ

Стига глупости!! Дали тича или прави велоерометър няма голяма разлика!! И при двете се гори мускулна маса! Зависи с какъв пулс работиш!

25.06.05
11:47

нешто не схваштам какво трябва да правя

25.06.05
11:51

Сядаш и почваш да четеш сайта!! ;)

25.06.05
12:05

е търсих но ненамерих ни6то по вапроса

NO

25.06.05
13:37

С две думи цикъл или за маса или за релеф. Има възможностс да качваш мускули и да сваляш мазнини но това става с други химии а не с Бионабол а те са доста по скъпи.

Владимир Недков

25.06.05
15:18

[quote author=“StaRkY”]казаха ми 4е като се използва с препарат за сваляне се исползват калориите от свалените мазнини се използват се изграйдане на маса.малко е нелогично но ппри някои хора е така

WOW! Значи тялото ти разгражда мастна тъкан за да изгражда мускулна такава и то посредством кардио тренировки, последвани от масиращи, така ли? Няма такъв процес пич! Тоя дет ти го е казал си пренаписва науката според както му изнася... Мастната тъкан се разгражда приоритетно при енергийни кризи при нужда от енергия за поддържане на физиологичен процес (пример тичане). Това става успоредно с разграждането на гликоген и мускулна тъкан. Имаме група катаболни процеси (енергообезпечаващи). Когато стреса спре и дойде момента на възстановяването на мускулната, мастната тъкан и гликогена отново се оказва, че те са взаимно конкуриращи се процеси. Това което правят стероидите (някои от тях) е да:
1. Намалят загубата на мускулна тъкан в катаболната фаза, чрез протективно действие
2. Подобрят възстановяването позволявайки и подтиквайки тялото да задържи повече азот (азотофиксация) под формата на мускулен белтък (това коства/изисква енергия). Забележи, тук енергията от мазнините отдааавна е изфирясала! Къде ще отиде енергията? В мастните депа, гликогенови депа или ще се изразходи за азотофиксация и др. анаболни процеси свързани с мускулоизграждане? Тук е конкуренцията!


Това трябва да ти говори, че ако зобиш и си в отрицателен калориен банс и не приемаш достатъчно белтък си губиш времето, а аз съм 100% убеден, че правиш нещата не както трябва понеже взимаш лекарства дет дори неможеш да им прочетеш активните съставки без да заекнеш  :idea: , нямаш представа за какво служат, как действат и пр и пр. И не не ти препоръчвам да взимаш Кортизол - не е добра идея! Хвърли настрана тези лайна, направи си хранителен режим. Нататък е търпение, постоянство и самообразоване...

26.06.05
02:02

не зимам клембо просто попитах дали може да взема!то4но затова попитах дали е добра идеята.все пак нали тва е целта на форума да се изформираш и доусаваршенстваш:)

Владо, ак озоби и е в отрицателен калориен баланс не си губи времето; повечето културисти зобят именно като са на диета, а не в масиращата фаза. Вече ако зоби и не приема белтък или не може да обезпечи анаболния процес навреме с енергия - друг въпрос, но според мен изолирано само сваляне на мазнини или само качване на мусскул няма. Има анаболизъм или катаболизъм с преобладаващ процес. Като цяло анаболните процеси са енергоемки, но те са вид “резерви” за организма и не искат повече енергия за процеса,(без жизнените функции, които така или иначе си я консумират тази енергия и в ана - и в катаболизъм), отколкото складират. А организмъ е хитро животно и умее да регулира процесите си и да им дава приоритет - когат нещо не стига, организмът приоритетно използва ограничените ресурси за по - важните функции. Е с използване на стероидите(хормони), приоритетът на анаболизма многократно нараства.
Така че може да е в отрицателен баланс, но е нужно да приема достатъчно белтък(което не е нехарактерно за НВД, а има и вариантите с зареждане и разреждане и т.н.) и да съобрази енергийния прием с анаболните процеси. Така мисля аз.
по-здрави!

26.06.05
13:52

е като се ка4и се ка4и пак после 6е 4иста малко и тва е  :roll:

Владимир Недков

26.06.05
20:26

Дзвер, не разбирам какво ми обясняваш при положение че съм го написал ясно... :

“Това трябва да ти говори, че ако зобиш и си в отрицателен калориен банс и не приемаш достатъчно белтък си губиш времето, а аз съм 100% убеден, че правиш нещата не както трябва понеже взимаш лекарства дет дори неможеш да им прочетеш активните съставки без да заекнеш  , нямаш представа за какво служат, как действат и пр и пр.”

Това са условията (виж болд-а), при които твърдението ми би било вярно. Ако исках да напиша само зобене при калориен дефицит само това шях да направя! Като ме четете, четете ме внимателно :!:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1