Мнения за вакуум масаж за борба с целулит?

21.04.15
23:00

След  пакет процедури какви резултати имахте??

22.04.15
02:05

Имам малко информация за подобни процедури и това което знам е, че масажите с LPG уред са най-ефективни и предполагам питаш точно за тях. Около 30-40лв на процедура взимат и са нужни поне 20 процедури и след това е добре да се правят по рядко за поддържане на резултат. Пускам малко инфо за избора на студио за тези процедури, все пак и оператора е от голямо значение за добрият резултат.

___________________________________

3/ В резюме: ако наистина искате да извлечете най-добрите резултати от LPG процедурите, трябва да изберете своето студио, след като проверите следното:


- Проверете дали центърът, който сте избрали разполага с ново поколение LPG апарат, което е по-ефективно.

- Попитайте в студиото колко време трае една процедура (правилният отговор трябва да гласи 35 минути + събличане и обличане)
- Прави ли операторът цялостни процедури (сесия за цяло тяло продължава около половин час)?
- Прави ли операторът снимки (фотосите са важен инструмент за анализиране на резултатите от процедурите)?
- По време на процедурата, операторът подканва ли своите клиенти да свиват мускулите си, използвайки специалните колани?


(1) LPG Механична стимулация (която е основата на Липомасж) предизвиква дълбоки биологични реакции. Действието върху адипоцитите (мастните клетки) довежда до стопяване на мастните натрупвания и стимулиране на фибробластите, което пък повишава производството на естествен колаген и еластин. В същото време, мастните натрупвания са атакувани, преградите* са разбити, а циркулацията на кръвта и лимфата се ускорява. Всичко това елиминира ефекта „портокалова кожа” дори в най-фиброзните зони.

*Прегради: мрежовидна или подобна фиброзна съединителна тъкан, която формира отделения. Подкожните мастни клетки се избутват нагоре, а фиброзната тъкан слиза надолу. В резултат на това, мастните клетки се превръщат в малки издутинки, които преминават в бучици и така се образува „портокаловата кожа”.

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 22.04.15 02:30.

22.04.15
16:02

Благодаря за инфото... :)

22.04.15
19:25

Имам позната която сега почна да ходи на LPG процедури и ще видим как ще и повлияят на нея.
Аз търся инфо за различните домашни антицелулитни масажори, им доста и много от тях няма да са ефективни, други ще са по добри и това най-вече за поддържане на резултат или за по леките случаи. Ако някой има инфо нека сподели. Тази тема мисля, че не е за този раздел, не знам дали тук ще я видят много жени.

22.04.15
19:36

Дано има ефект при момичето, пък и ние да добием пе- голяма представа за резултата от процедурите... колкото до мястото, нова съм и  не съм много наясно, къде трябваве да я постна :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1