Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНищо интересно, раздвижих 30 мин кардио и корем, а яденето беше шейк с извара, банан и фъстъчено масло след това solid порция телешка кайма с ориз и една филия хляб.
Утре за рождения си ден си пожелавам да клекна ако не с 40, то с 35кг :D
Тренировка:
Гребане с лост 4х12@30,40,40,40кг
Гребане с дъмбел 4х12@16кг
Полулег с дъмбели 4х12@10кг
Ръце встрани за рамо 4х12@6кг
Едностранно сгъване с кабел 4х12@5кг
Сгъване на долен скрипец 4х12@10кг
СС 4х12: Едностранно разгъване с кабел @5кг + Разгъване на горен скрипец @12.5кг
20 мин кардио
- телешка кайма бъркана с яйце и няколко белтъка с две филии Вита
- шейк с банан, извара и стевия
- зелен боб и филия Вита
Мнението беше редактирано от Anna на 20.08.16 23:31.
Такаа, добър ден :D
Тренировка:
Клек до 2@40kg /макар и зле :D
Гребане на машина 4х12@50кг
Пулдаун на скрипец 4х12@30кг
Пек дек 4х12@25кг
Раменна преса с дъмбели 4х12@6кг
Сгъване от полулег 4х12@4кг
Сгъване с крив лост 4х12
Някакво разгъване с дъмбел назад 4х12@4кг
Разгъване едностранно с кабел 4х12@5кг
За сега за отбелязване е, че най-накрая се осмелих да пробвам 40кг, слагам клипче залейте ме с критика :D можеше да е малко по-дълбоко ама ме хвана шубето, че няма да мога да се изправя.
Другото нещо е това пожелание хахахахсхаа :D
Разбих си ръцете, много ще боли идните дни:/
казано от Sanya на 21.08.16, 19:28:
Честит рожден ден! (sun) Сбъдвай мечтите си!
Благодаря ти, бъди жива и здрава (nlove4)
Храненето днес няма да коментирам, само ше кажа, че от 18ч ми се повръща яко от ядене :D
Мнението беше редактирано от Anna на 21.08.16 22:57.
#когатоследкардиоимашсърцеотпотнаблузата
show cardio some love
45 min пътека на наклон + корем
ЧРД и от мен!
Здрави бицаги
и да пръснеш тегавите тяги!
Нацепен 6-pack
и винаги кукуряк! (sun)
22.08.16
16:49
(cake)
Желая най-вече здраве, както и само положителни емоции :)
Честит рожден ден! Пожелавам ти да изкараш и страхотна преса, че видях някъде, че си искаш :D (cake)
Благодаря ви, да ви се връща! :)
Никой нищо не каза за клякането, не знам дали е наред или не, затова ако може някакъв коментар :D
Днес отново ми се повръща от храна, ама има толкова торти и глупости за дояждане....
- няколко бъркани яйца с филе и кашкавал
- половин парче чийзкейк
- картофена салата
- протеинов бар, нещо като кекс с половин кофа кисело мляко
Мнението беше редактирано от Anna на 23.08.16 00:37.
Ееее, страшно ме болят ръцете въобще не мога да хвана лост или дъмбел без да изскимтя :D
Гребане с лост 4х12@35кг
Гребане с дъмбел 4х12@16кг
Избутване на машина 4х12@30кг
Раменна преса с дъмбели 4х12@8кг
СС 4х12: Сгъване с дъмбели @6кг + Сгъване с крив лост
СС 4х12: Едностранно разгъване с кабел @5кг + Някакво разгъване с дъмбел @6кг
God bless светлината в тоалетните и съблекалните :D
Нещо се опитва да ме разболее, най-шибаната тренировка към момента въобще нямам сили, адски ми е горещо и не ми стига въздуха :@ то и храната е шит де. Седя в момента и се чудя дали да не натисна още малко поне до края или просто да правя малко кардио, колкото да не съм дошла напразно ..
Клек 4х12@20,20,20,20
Гребане на машина 2х12@50,50
И до там .........
25 мин кардио
Мнението беше редактирано от Anna на 25.08.16 16:08.
Update
Имам някаква инфекция в ушите и като цяло не се чувствам добре, ама не разбрах защо :D без диагноза.
От няколко дни бухам само боклуци по простата причина, че просто нямам сили и желание да правя каквото и да е, най-малкото пък да готвя :( Само като си помисля за яйца, пиле, ориз etc ми се свива стомаха. Дано да мине скоро де, че и не знам заради тая шибана инфекция дали ще мога да се къпя в морето другата седмица като отидем... Като цяло много нервна обстановка и всичко ме дразни, до залата днеска не стигнах :D
Замина цялото “чистене”... Ще има втори рунд може би като се върна, ама сега към момента абсурд да стане работата :/
Мнението беше редактирано от Anna на 26.08.16 17:13.
Няколко дни по-разпуснато не е трагедия, връщаш се обратно пак за толкова! Хич не го мисли, сигурна съ, че ще си ок скоро, а за къпането, виж как стои въпросът с тапите за уши за плуване... имаше някакви такива джаджи, ама не знам точно как се процедира и дали е ок :( Бързо оздравяване, ей ! (sun)
казано от Afhaengig на 26.08.16, 17:36:
Няколко дни по-разпуснато не е трагедия, връщаш се обратно пак за толкова! Хич не го мисли, сигурна съ, че ще си ок скоро, а за къпането, виж как стои въпросът с тапите за уши за плуване... имаше някакви такива джаджи, ама не знам точно как се процедира и дали е ок :( Бързо оздравяване, ей ! (sun)
Благодаря ти (nlove5) , ама засега прогнозата хич не е розова, даже се влоших излезна ми буца на шията,която боли адски много , наще казват уж, че е заради инфекцията, ама не знам :/ Понеделник пак ще се скита по лекари.
Бързо дефилиране в залата, нищо че съм на антибиотиk :D
25 мин кардио
СС 4х12: Гребане с дъмбел @16 + Лег @20
СС 4х12: Ръце встрани за рамо @6 + Раменна преса с дъмбели @6
СС 4х12: Едностранно разгъване с кабел @5 + Сгъване на долен скрипец @10
Скромно, леко, но за сега толкова.
Влизам в релси откъм хранене, че тръгваме в петък и ако продължавам така ще ме бъркат с шамандура в морето :)))
29.08.16
15:15
Хайде организирай се, каквото имаш да вършиш, че скоро почва даскалото :D
Септември на море.............не бях ходил до сега в този период, ама и ние сега с жената заминаваме в петък за 7 дни - тук в БГ. Иначе основното и по-дългото море с децата го направихме края на юни и началото на юли.
Дано в първите дни на септември е хубаво времето, защото......8-)
Оздравявай бързо!
Продължавамеее :) Има лоши новини относно инфекцията, оказа се друго по-гадно нещо, ама важното е да сме позитивни :D
Тренировка:
10 мин кардио
СС 4х12: Гребане с лост @30 + Гребане на машина @50
СС 4х12: Лег с дъмбели @8 + Upright Row @13
СС 4х12: Разгъването странното с дъмбел @6 + Сгъване с крив лост @13
15 мин кардио
Храна:
- боб
- пилешки гърди със зеленчуци
- протеинов бар
- леща, зелена ябълка
- 2 банана и мини филия със семена с няколко филета отгоре
Мнението беше редактирано от Anna на 31.08.16 00:27.
Не знам от тия хапчета ли се потя толкова ама положението е страшно :D :D
Тренировка:
15 мин кардио
СС 4х12: Гребане с дъмбел @16 + Пулдаун @30
СС 4х12: Полулег @20 + Upright Row @18
СС 4х12: Разгъване на скрипец @17.5 + Сгъване на скрипец @12.5
И няколко СС за корем..
Унищожение :D
Храна:
- няколко белтъка и едно цяло, зелена ябълка
- диня
- мусака с телешка кайма
Мнението беше редактирано от Anna на 31.08.16 20:32.
Последна тренировка.
15 минути кардио
СС 4х12: Гребане с дъмбел @18! + Ръце встрани за гръб @6
СС 4х12: Лег @25 + Ръце встрани за рамо @6
СС 4х12: Разгъване на скрипец @15 + Сгъване на машина @5
10 мин кардио
- няколко белтъка и едно цяло, салата с репички
- протеинов бар, зелена ябълка
- чушки с извара и сирене
- 2 Reese’s PB cups и веган бисквита Kookie Cat или нещо такова
Мнението беше редактирано от Anna на 01.09.16 19:45.
Bonjour!
Нещо се отрекох от попълването, но сега влизам с пълни сили от 27 април сложих началото на фул трансформейшън до 9 юли крайна дата.
Не тренирах от ноември до април, понеже се разболявах доста често, нещо ми се прецакаха краката и после се убих по едни стъпала и пак куцане 2-3 седмици 😄
Сега от 27ми ходя пак на зала, но друга, където за жалост е доста малко пространството и трудно да се вместя в реални тренировки, затова се придържам само към активно кардио. Като ми изтече картата отново се пускам към стария фитнес и реално мисля, че ще се получи към месец и половина реални тренировки за бонус резултат. 🙂
За сега само кардио и дефицит, -5кг.
А откъм тяло, мисля че доста от мускулната маса ми е аут, доста отпуснато се чувствам
Мнението беше редактирано от Anna на 15.05.17 10:36.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече