Контузия на коляното

27.05.15
14:07

Вчера се спънах по едни стълби и при падането си ударих много лошо коляното. От тогава куцам доста и изпитвам голяма болка при разгъване на крака. Предполагам, че съм наранил пателарното сухожилие под капачката. В сравнение с десния крак, контузеният ми ляв е леко вдлъбнат в тази част при изправено положение. Сложих му лед, мазах го и скоро ще си запиша час при ортопед. Благодарен съм на всеки, който може да ми помогне със някакъв съвет!

27.05.15
17:49

Е, какъв съвет искаш. Той лекаря ще ти даде съвет, че ще те и прегледа дори. Като не сме доктори и не сме те преглеждали, нашите думи няма да имат никаква тежест.

27.05.15
21:36

Давам ти съвет - по-бързо отивай на лекар.

28.05.15
08:46

Преди 3 години, ме оперираха от минискус, а той нито беше СКЪСАН, нито РАЗПЛЕПЕН, просто ми взеха пари, и до ден днешен ме боли като клякам, но няма да отида на доктор.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1