19.06.15
19:32
Здравейте!
Аз съм на 32 години и имам да свалям около 20 кг.(минимум). Висока съм около 157, тежа около 70кг(в момента).Спортната ми активност е умерена към слаба.
В момента съм на разтоварващ режим с плодове и чай.Искам да почна НВД след приключване на режима ми(около средата на другия месец).
Идеята ми е следната:
1 ден: закуска 50 гр.ядки, обяд гоооляма салата със зехтин и 1 сварено яйце, вечерята се дублира с обяда
2 ден: закуска 50 гр.ядки, обяд салата със зехтин и около 200 гр.риба, вечерята се дублира с обяда
3 ден: закуска 50 гр. ядки , обяд салата със зехтин, половин кофичка кисело мляко със зеленчуци на скара(примерно тиквички, лук, моркови), вечерята се дублира с обяда.
След това се дните се повтарят и така 3 седмици примерно.
Целта ми е не само да задържа постигнатото от плодово-чаения режим, а и да продължа да свалям, докато се почувствам добре в кожата си.
Според вас това добър хранителен режим ли е след разтоварването с плодовете, като се има в предвид, че искам да отслабна максимално бързо и сравнително здравословно:)))
Предварително ви благодаря за вниманието и мненията ви!:)))
19.06.15
21:48
В този режим няма въобще достатъчно протеин. Вегетарианка ли си? Ако не - добавяш пилешко, риба. Ако да - обръщаш внимание на високо протеиновите растения.
‘Разтоварващ режим’ - псевдо-научна, полу-налудничава идея, популярна из интернет диетите, главно с негативни резултати.
Губиш добър процент мускули, не много мазнини и доста вода. Резултати - незадоволителни.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече