Отслабване и упражнения

Здравейте! Спазвам хранителен режим, но бих искала да Ви попитам по колко време на ден да тичам, за да отслабна по-бързо? Висока съм 1.68 и тежа 62кг :) Благодаря Ви предварително за съветите.

Carbohydrate

01.07.15
07:10

1. 40 мин. равномерно тичане;
или
2. 20 мин. интервално тичане

Благодаря за отговора! :)

Carbohydrate

01.07.15
16:27

Даже мога да ти напиша още нещо да правиш, ако имаш желание, разбира се. Ще отслабнеш по бързо и ще се стегнеш малко ;)....можеш да пробваш, а за мен ще е още един експеримент - доказателство ))

Ами напиши ми ще пробвам :)

Carbohydrate

02.07.15
08:25

Упражненията се правят след тренировката непосредствено, три пъти седмично. 2 кръга. Ако можеш 3 кръга, прави ги. Почивки между упражненията няма. Почивки между кръговете 5 минути.

1 Кръг

1. Статично седене до стената.
Изпълнение: 30 сек статика/ 30 сек почивка - 3 пъти
2. Планк от лицева опора ( ако ти е лесно, сгъни ръцете в лактите, както на снимката)
Изпълнение: 30 сек статика/ 30 сек почивка - 3 пъти
3. Статично задържане на краката от легнало положение ( както на снимката, но в легнала позиция или задържане на краката и тялото едновремено, без помощ на ръцете)
Изпълнение: 30 сек статика/ 30 сек почивка - 3 пъти

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1