11.07.15
11:23
Здравейте. На 21г съм 166, 60кг. Преди няколко месеца спрях цигарите и качих 7кг (бях 53кг). Целта ми е отново да отслабна като изчистя мазнините. Започвам НВД. Все още не съм си изготвила меню, но смятам, че прочетох достатъчно теми, за да се ориентирам. Тренировката ми се състои в: 150клека, 150 коремни преси, 4х60сек планк, 50 напада, 100 усуквания, 15км каране на колело, 30мин скачане на въже, 15мин аеробна тренировка. Правя я 3 дни и на четвъртия почивам. Като я разпределям спрямо свободното си време през деня (обикновено обяд - упражнения и вечер - колело и скачане на въже). Искам да добавя и фет бърнър за по-добри и бързи резултати. Изчетох доста теми. Нямам проблеми с кафето и кръвното, но може би, защото до сега не съм приемала добавки и малко ме е страх да опитам термогенни. Надявам се, че с НВД, тренировки и някой от липотропните фет бърнъри ще постигна резултати. Искам да попитам кой бихте ми препоръчали? И дали да приемам фет бърнър или Л-карнитин? Четох добри отзиви за тези:
- http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-herbal-burn
- http://shop.bb-team.org/biotech-usa-l-carnitine-and-chrome
- http://shop.bb-team.org/biotech-usa-super-fat-burner
Или все пак да опитам термогенните? Иска ми се за около месец да постигна някакви видими резултати, дори да не изчистя всичко, което искам. Кой би бил най-добрият вариант? И възможно ли е, чрез стриктно спазване за 1 месец да сваля 7кг?
Също така се интересувам за мнение относно тренировките ми, тъй като съм начинаеща и не съм сигурна, че подлагам тялото си на правилно натоварване?
Не съм запозната и се извинявам, ако задавам глупави въпроси, но наистина изчетох доста теми и не мога да преценя кой вариант е най-удачния за мен.
Благодаря предварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
11.07.15
20:09
казано от Петя Иванова на 11.07.15, 11:23:
Здравейте. На 21г съм 166, 60кг. Преди няколко месеца спрях цигарите и качих 7кг (бях 53кг). Целта ми е отново да отслабна като изчистя мазнините.
Здравей! Очевидно си замествала навика да пушиш с хранене, но без да си гладна - просто да дъвчеш нещо. Така ли е?
За да свалиш тегло, не е достатъчно просто да си избереш вид режим, но и да прецениш калорийния си прием спрямо целта. Може да сметнеш какви калории си приемала през тези месеци, когато си качила теглото, след което на тази основа да сметнеш калорийния прием за бъдещето ти хранене, така че да си в калориен дефицит.
После ще донапасваш нещата в движение. Не ти давам препратки към статии за това, защото вероятно вече си се запознала.
Искам да добавя и фет бърнър за по-добри и бързи резултати.
Достатъчно добри резултати ще получиш, ако оправиш храненето и продължаваш да съчетаваш с физическа активност. Бързите резултати не са добри в контекста на целта ти. :)
Все пак с различни продукти може да подпомогнеш свалянето, но обмисли закупуването им на по-късен етап. Сега приоритет ти е храната.
Все пак ето съвети:
Ръководство за използване на термогенни фетбърнъри
Какъв продукт за отслабване да изберем
И възможно ли е, чрез стриктно спазване за 1 месец да сваля 7кг?
На теория е възможно, но не си поставяй такива цели. Дай си 2 месеца. :)
Също така се интересувам за мнение относно тренировките ми, тъй като съм начинаеща и не съм сигурна, че подлагам тялото си на правилно натоварване?
От кога тренираш така и спортувала ли си нещо преди това?
12.07.15
16:06
Не мисля, че съм се хранила повече от преди, дори напротив. Просто имам чувството, че метаболизма ми се забави. Започнах тренировки преди 4-5 месеца като постепенно прибавям нови неща. От 1седмица скачам на въже, от 1месец карам колело, а преди това залагах на клекове, коремни и тн. Пресметнала съм си калориите и съм ги разпределила по протеини, въглехидрати и мазнини. Не бързам с резултатите. Благодаря за отговора
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече