Релеф

31.07.15
16:11

Здравейте, от известно време тренирам, имах напредък и въпреки това преди около 2 месеца започнах да приемам л-карнитин по 2 пъти на ден и горе-долу преди 2 седмици спрях да го пия. Напредъкът наистина се забелязва, но въпреки това все още имам мазнини, които ме дразнят. Тежа 51.7 килограма и съм висок 167 сантиметра. Спрях да ям готова храна, сладки неща, чипсове и подобно обаче преди около 1 седмица пак започнах да ям сладко и да.. Та ако може някой да ми каже как да направя хубав релеф понеже вече започнах да се отчайвам. Съжалявам, ако повтарям нечия тема или въпросът ми е зле формулиран.

cRossfit

31.07.15
16:32

Преди да направиш релеф вземи качи малко килограми.На този ръст,който имаш тежиш едва 50 кг,какъв релеф търсиш като нямаш мускул.Започвай да се храниш и наблягай на бзовите упражнения.Всичко ще се получи,но търпение и много работа са нужни.

Ами, някакъв съвет за качване на мускулна маса тогава?

31.07.15
18:39

Така както си описал нещата, едва ли някой ще може да ти отговори без да говори наизуст.
Какво и как тренираш?
Как се храниш?

На тези килограми се съмнявам да имаш какво толкова да сваляш, вероятно най-добрият релеф който ще постигнеш е да ти се виждат ребрата. :)
http://www.bb-team.org/forums/viewforum/18
Тук има тема как да си съставиш хран. режим. За да качиш маса трябва да си в излишък + здрави тренировки. Качи едни 10-15 кг постепенно, пък после си чисти. Ако и тренираш достатъчно здраво, чистенето ще ти се състои в не повече от 2-3 кг.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1