Arnold протеин

Здравейте. Въпроса ми е.  Някой пил ли е протеина на Арнолд. Искам да пробвам друг протеин и съм се спрял на този. В момента пия на Optimum Nutrition,  но не го усещам изобщо. Ясно,  че е най добрият за няколко години, НО...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.08.15 21:56.

1. Как се усеща протеин?
2. Според мен всичко е до маркетинг.

20.08.15
14:46

Пил съм ги и двата, едва ли ще усетиш нещо по различно :)

20.08.15
15:47

казано от Костадин Нанев на 19.08.15, 21:55:

....Някой пил ли е протеина на Арнолд. .....В момента пия на Optimum Nutrition,  но не го усещам изобщо. Ясно,  че е най добрият за няколко години, НО...

Нали не мислиш, че Арнолд го бърка този протеин? Това е бранд на Muscle Pharm, а Арнолд е взел 5% дялове и 6-7 милиона кеш от тази сделка и дотам стига ролята му. Качеството е вероятно около средното за този клас - има няколко дела срещу тях за несъответствие на етикета със съдържанието, намален % белтъчини в съдържанието, спайкинг (подсилване със аминокиселини)...
Но наистина има сходства със Gold Standard - и той там % съдържание на белтъчини изглежда вместо 79% да е по-скоро 67%...

Ето на какво се натъкнах.
А за Арнолд, е ясно,  че не го бърка той. И дори не го произвежда. Тук този на Динамик го дават доста добър и сравнително евтин. Тук в Англия ON е 50 паунда за 2.50 килограма.

20.08.15
19:52

Не виждам смисъл да му мислиш толкова. Протеин като протеин, нищо специално.
Пил съм и на скъпи и на евтини марки и разлика няма никаква (освен от тежките ментета, които ти подуват стомаха и те карат да изпускаш газове). Както един човек по- горе написа “Как се усеща протеин?” .
За мене протеиновата пудра служи в разни инцидентни случаи, в които просто няма от къде да си набавиш нужните белтъчини, единствено за това го признавам. Ефект може да има за някой, който има супер оскъдно меню от към белтъчини, но нормално хранещите се хора едвали усещат тази добавка.
Ако си говорим за възстановяването, добавки като БЦАА, рибено масло, витамини и минерали, са много по- сполучливи според мен.

20.08.15
21:51

казано от Костадин Нанев на 20.08.15, 18:52:

Ето на какво се натъкнах.
А за Арнолд, е ясно,  че не го бърка той. И дори не го произвежда. Тук този на Динамик го дават доста добър и сравнително евтин. Тук в Англия ON е 50 паунда за 2.50 килограма.

След като си в Англия, виж Myprotein, Bulkpowders, Gonutrition и BB Warehouse, както и theproteinworks

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 20.08.15 21:58.

20.08.15
22:31

Протеина е качествен, прегледай и протеина на Universal - на един ценови клас са и са сравнително евтини

Благодаря на всички. Ще избера някой от посочените. Но определено ще го сменя, парите не са малко изобщо...

21.08.15
13:43

СПАМ

Протеина е част от НАСЛЕДСТВОТО на Арнолд (makeup) :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1