15.11.15
09:03
Здравейте,
Направо към въпроса... Понеже много лесно качвам килограми и както може би се присещате и мазнинки, а това лято се поизчистих доста добре... Дали би било удачно да приемам аминокисели за по-чиста качване на мускулна маса ? До сега винаги съю птиемал протеин... Колебая се между amix amino hydro-32 и amix beef extra amino.
Кой според вас е по удачният вариант ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.11.15 10:14.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
15.11.15
11:38
Приемът на протеин няма отношение към това, дали ще качваш и мазнини наред с мускулната маса. Да си набавяш същото количество от аминокиселини е по-скъп вариант, който според мен не е нужен, предвид вероятните ти цели.
18.11.15
16:12
Може ли да ми кажете на кои да се спра BULK POWDERS Complete Intra-Workout , Modern BCAA или Pure nutrition BCAA Blast?
Мога ли да пия BCAA както си е така на прах заедно с протеиновия шейк ? Смятам да го разтварям във вода само преди тренировка ?
24.01.16
00:04
Като искаш да качваш МУСКУЛНА МАСА , яж КАКВОТО ТРЯБВА :) Ако си мислиш да ми ядеш мазнотийте не мисли ,че един протеин или бца ще те спаси :) бцаа е за възтановяване най-вече , МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ако ядеш ПРАВИЛНО толкова ли лесно ще качиш килца ?
Мнението беше редактирано от anonymous anonymous на 24.01.16 00:04.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече