Помогнете, дълбок сън..

Здравейте, искам предварително да започна с това, че ви Благодаря за вниманието. Нов съм...та към проблема. Спя много дълбоко... не чувам будилник, телефони и т.н. Имам нужда от съвет... Как да спя по леко. Пречи ми да тренирам сутрин, провалям се в планове и ангажименти...

17.11.15
09:02

Радвай се, че спиш като труп. Аз бих го разменил за моя сън, ама не мога. Предполагам ако си лягаш по-рано, ще ставаш по-рано. Не си прецаквай съня, по-важен е от всякакви планове и ангажименти. Ай със здраве и дълбок сън!

17.11.15
10:09

Здравей. Спиш дълбоко, но колко време сън си гарантираш на денонощие? Отпочинал и свеж ли се будиш, или уморен? Колко алкохол изпиваш преди да заспиш :D

Не пия алкохол, не пуша и трева нито каквито и да е наркотици... 10 часа като труп си ги знам ако не и повече... ужас :D и като се събудя имам чувството че трябва да спя още 10 часа. За да се събудя свеж трябва да ме мръдна поне 12-14 часа от леглото :D

Мнението беше редактирано от Мартин Параскевов на 17.11.15 12:11.

17.11.15
13:01

казано от Мартин Параскевов на 17.11.15, 12:09:

Не пия алкохол, не пуша и трева нито каквито и да е наркотици... 10 часа като труп си ги знам ако не и повече... ужас :D и като се събудя имам чувството че трябва да спя още 10 часа. За да се събудя свеж трябва да ме мръдна поне 12-14 часа от леглото :D

Същата работа е и при мен. Винаги ставам пребит..., но забелязвам, че когато се храня пълноценно и си набавям всички калории, от които имам нужда се наспивам за по-кратко време. Също пия Супрадин. Още не съм видял ефекта, който обещават, но ще видим...

Мнението беше редактирано от Pegasus на 17.11.15 13:03.

Какво прави този супрадин... знам че сънят е хубаво нещо, но имайте в предвид че ще изгори къщата или ще влез някой а аз може даже на сън да му помогна ... (dull)

17.11.15
22:02

Изпий едно силно кафе преди лягане и няма да спиш като труп. Обаче не ти препоръчвам да си разваляш съня заради едната тренировка. Като минеш 30-35 години и те налегнат грижите, тогава много ще искаш да спиш като труп, а ще бъде като заешки сън. Кратък и лек, повърхностен. :)

18.11.15
16:15

Завиждам ти благородно, честно.

Ти си за завист бе, момче!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1