Коледен BB-Team 2015! :)

Здравейтееее!!! :)

Днес, търсейки нещо тук, попаднах на една моя идея от 2011 година.
Реших, че няма случайни неща и че това е знак отново да си създадем настроение, а и по виртуален начин да бъдем “заедно” на предстоящите празници.

Идеята: Тези от вас, които ще празнуват на Бъдни вечер и Коледа, да разкрият част от атмосферата покрай празниците чрез снимки (стига, разбира се, идеята да ви допада):

- на трапезите
- на специално ястие, приготвено от вас
- на украсата
- или на нещо друго, което ви носи празнични усмивки. :)

Може към снимките да приложите и кратко описание, за да вземем идеи за вкусни рецепти.

(party)

Мои моменти от миналата година:

Включвам се малко по-рано, за да предложа идея за подаръчета. :)
Възползвайте се, ако все още се чудите какво да подарите на близките си.

Идеята е на мама, както и изпълнението.

Необходими продукти и материали:
- бурканчета с домашно сладко (правено от вас, от мама, баба и т.н.)
- няколко коледни играчки
- коледна картичка
- пластмасово подносче (дървена дъска или нещо друго)
- ръкохватка за горещи съдове (по желание)
- борова клонка (или някакво друго украшение)
- прозрачен целофан
- цветни хартии
- обикновени ластички
- панделка

Начин на изработка:

От цветната хартия се изрязват кръгчета, по-големи от капачките на бурканите. Кръгчето се слага върху капачката и се захваща за нея с ластичка.
Взема се подносът (или друга подложка) и се слага върху голям изрязан кръг от прозрачния целофан. Върху него (подноса) се слага още от хартията и се поставя ръкохватката. Отгоре се подреждат бурканчетата, коледните играчки, клонката, надписаната картичка.
Краищата на прозрачния целофан се вземат и се събират отгоре (тип “бонбон”), завързват се с панделката и готово - имаме ръчно направен подарък, който освен много настроение ще донесе и наслада от домашно приготвената храна. :)

17.12.15
23:04

Тъй, тъй...ами ето нещо (сигурна съм, че ще има още!), което ме кара да се чувствам празнично - първият дядо Коледа на Дамето с първия му коледен подарък:

24.12.15
21:51

Бъдни вечер - скромно така, хах.
Баница с късмети за след 24.00ч.?! :D Нека има :)
Весел празник!

Мнението беше редактирано от Мая на 24.12.15 22:05.

Весела Коледа!

Живи и здрави! :)

Интересна Коледа с малко цветя от градината на мама... :D
И нещо, което много ми хареса от масата на Бъдни вечер - красиво стоят тези орехи до чесъна. :)

Редакция-добавка: И-и-и-и-и елхатаааа :) Винаги ми е създавала прекрасно настроение. Обичам да я украсявам.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.12.15 14:48.

26.12.15
06:51

Честита Коледа!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1