Растат ли мускулите по време на мускулна треска?

07.02.16
20:41

Тренирам от 1 година само на лостове, без протеини и хранителни добавки(Аз съм на принципа, здраво тяло без химия:D). Но ми беше интересно да ли растат мускулите по време на треска. Тренирам през ден и всеки път гледам да увелича натоварването и имам мускулна треска:(. Благодаря ви предварително!:)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.16 20:42.

Теди Илиева

07.02.16
21:00

Москолите растът когату се храниш адекватно (това включва протеини от храната, а не толкова от прахче) и когату тренираш тежко, съобразно нивото и способностите ти. Москолната треска показва, че си се натоварил повече от възможностите ти, което не е проблем. Проблем е когату системно се претоварваш и не успяваш да се възстановиш с качествена храна и почивка. Москолите растът и без да стигаш до мосулна треска.

Ето тук можеш да почетеш за феномена москол...мускол....мускулна треска:

http://www.bb-team.org/articles/3308_muskulna-treska
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43565
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/1030
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/11370

;)

Благодаря, ще погледна линковете, които пратихте. Колкото до храната: храня се разнообразно и всичко, месо, зеленчуци, плодове и понякога сладко, защото имам ниско кръвно налягане. А при това съм в подрастваща възраст.(Ще правя 14 години)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 07.02.16 21:31.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1