13.02.16
20:54
Здравейте, с някои се запознахме по трудния начин, преди да се представя. Казвам се Петко и съм от село до Асеновград.
Бивш национал по борба. Дойде ми акъла в главата, че музикант и спортист в БГ къща не хранят и се ориентирах към работа на месечна заплата и работа на село при наще. Чепат характер по рождение и с времето нещата не се подобряват.
190см. 112кг. (от скоро) мазен вегетарианец (гледам тука повечето сте такива, така че се чувствам комфортно)
Предполагам на по запознатите, национал им говори шепи хапчета и мощно тренировки.. ами да, така си беше! Сега обаче не барам!!
Малко за тренировките, че стана лексикон като на повечечто дами в мъжката секция!
Понеделник олимпийски
Вторник лег, набиране, кофи
Сряда клек тяга
Четвъртък лег, набиране, кофи
Петък олимпийски
Постижения за последната седмица снач 150, тласкане 175, клек 260, тяга 290, лег 220 за двойки!
Играя ги пирамидално 6-4-4-4-2-2
И защото ми беше преложено от сайта да разгледам другите дневници, та гледам слагате песни за цвят
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.02.16 09:32.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.02.16
20:55
Ще те следим, г-н Калтак.
13.02.16
21:02
Те вече ме следят бе момче!! Едната модераторка ама не знам фенка ли ми е или иска да ме пляска?!?!
13.02.16
21:04
Добре дошъл в собствения си дневник! :)
Признавам, че съм приятно изненадана (имайки предвид досегашното ти участие във форума, под което може би визираш “запознанството по трудния начин”).
Успех. Ще те следя с още по-голям интерес!
ПП: с миналото ти в борбата и настоящето с тежки щанги, мога да ти стана фенка (muscle) обаче при условие, че избягваш да обиждаш хора от обществото ни, с които не се познаваш в реалния живот*. :) /За пляскането си сбъркал човека./
ПП2: (Веселин Горбачов, благодаря за точната намеса)
*по принцип тук не се толерират обиди, както може да се види в условията за ползване, но подозирам, че във форума има хора, с които се познаваш и в реалния живот + сте в ДОБРИ взаимоотношения и имате някакви вътрешни добронамерени шеги, макар и изречени под формата на по-груби думи. Все още не мога да те разгадая напълно, но като цяло моля за (бъдещо) спазване на добрия тон. :) :) :)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 13.02.16 21:16.
13.02.16
21:06
казано от Петко Страшника на 13.02.16, 21:02:
..... ама не знам фенка ли ми е или иска да ме пляска?!?!
Ще ти се :D
Иначе добре дошъл! Ще е интересно да прочетем как тренира бивш национал. Може и да научим нещо. Щях да се закълна по едно време, че не се казваш Петко, но явно съм сбъркала. Не се променяй :D
13.02.16
21:09
Освен остроумен - ще излезе , че си и яко родопско “животно ” :D
13.02.16
21:11
казано от Вероника Налбатска на 13.02.16, 21:04:
избягваш да обиждаш хора от обществото ни, с които не се познаваш в реалния живот. :)
Tака казано излиза, че спокойно мога да обиждам хора от “обществото ви”, стига да ги познавам лично?
13.02.16
21:13
Абе, не знам дали ‘щото си осъзнал, че спортист къща не храни или просто не си успял да се реализираш, ама както кажеш ти :D :D
Абсолютно сигурен съм, че ще го приемеш правилно това, въпреки че не те познавам :) Иначе определено има какво да покажеш, с какво да помогнеш и с какво да си интересен на хората тук, стига да не се държиш като дете :) Като цяло хора като теб са ценни, поне според моето мнение, защото не са сложили розовите очила и много добре виждат кое как стои, така че успех мога само да ти пожелая :)
ПП: В каква категория си бил борец и какви са ти най-добрите постижения, както и тези с тежестите ?
13.02.16
21:22
Петко, би ли описвал понякога и храната си?
(Веселин, благодаря, не бях изразила добре мислите си; надявам се, че вече е по-ясно :) )
Петко здравей!Предполагам се сещаш кой съм ?!Първо да кажа,че за мен е чест да те познавам лично,макар и да е от скоро ! Надявам се да разкажеш на младите за това как тренирахме на времето,а и като гледам си си все същата машина,просто годинките и метаболизма си оказва влияние ! Жив и здрав !
Саркастичните забележки едва ли са най-добрият начин да печелиш приятели, но мога да разбера стремежа ти да ги пускаш тук-там. Освен това аз самият съм привърженик на ваксинациите и една от първите ми беше точно антисаркасказмената ваксина.
Затова добре дошъл.
Ако казаното от теб отговаря на истината (още не съм решил за себе си, но има голяма вероятност да е вярно), дневникът ти ще е интересен за много хора. Пропуснал си обаче нещо много важно - на каква възраст си? Явно не си 17 годишен пубер, но по това “бивш национал” трудно може да се определи дали си на 30 или 40 да речем?
16.02.16
23:41
Малко забавяне ама имах извънредни смени, та и не можах да ида на Луков марш в столицата.
Понеделник тренирах олимпийски, нищо особено нямаше. Снача Шестица на 100, четворки на 120, двойки на 150, после изтласкването шестица на 120 и четворки на 145, трудна двойка на 170 щото уморен след нощна къвато и да си не става яко щанга.
Днеска набирания шестица с 50, четворки с 70 и двойки с 90, после лежанка до двойки на 200 пак нямах много сила, въпреки че яко бях надул великата Надежда Хвойнева и бях настръхнал от песента. Накрая кофички до двойка на 110 и бащата пак се развика че асмалъка ще се счупи някой ден.
Ся за феновете дет са писали отгоре.
За (не)задоволения (не)трибоец най голямото ми постижение е как спуках термофор с надуване на лагер в Белмекен. И качвах Зъбчето с някои съотборник на конче по два пъти. Щанга почти не правех като се борех, щот няма смисъл ако се бориш 4 часа на ден и взимаш хап да правиш щанга. Щанга вдигам сега щот не се боря често. А вие вдигате щанги щото сте слабаци и дебелаци като ви гледам дневниците.
Кво ще научите от мен не знам, то на вас тука воля ви трябва повече, иначе сте акълии. Петко ми е името в личната карта но имам и друго, майка ми искала да съм с него, а бащата не давал.
Менюто е основно натурално селско без месо, преди две години дадох обет в джамията в Доспат и месо ям само на Байрям като колим животно. Вчера и днес съм ял по един хляб от фурната на село, 3 литра овче мляко, по една шепа орехи, по 3 лъжици мед и една малка тенджера фасул. За утре съм поръчал “бял мъж” да ми направят, хляб от фурната, туршия и сигурно пак мляко и други неща. Боклуци не ям.
Със здраве !
16.02.16
23:48
Малко забавяне ама имах извънредни смени, та и не можах да ида на Луков марш в столицата.
Понеделник тренирах олимпийски, нищо особено нямаше. Снача Шестица на 100, четворки на 120, двойки на 150, после изтласкването шестица на 120 и четворки на 145, трудна двойка на 170 щото уморен след нощна къвато и да си не става яко щанга.
Днеска набирания шестица с 50, четворки с 70 и двойки с 90, после лежанка до двойки на 200 пак нямах много сила, въпреки че яко бях надул великата Надежда Хвойнева и бях настръхнал от песента. Накрая кофички до двойка на 110 и бащата пак се развика че асмалъка ще се счупи някой ден.
Ся за феновете дет са писали отгоре.
За (не)задоволения (не)трибоец най голямото ми постижение е как спуках термофор с надуване на лагер в Белмекен. И качвах Зъбчето с някои съотборник на конче по два пъти. Щанга почти не правех като се борех, щот няма смисъл ако се бориш 4 часа на ден и взимаш хап да правиш щанга. Щанга вдигам сега щот не се боря често. А вие вдигате щанги щото сте слабаци и дебелаци като ви гледам дневниците.
Кво ще научите от мен не знам, то на вас тука воля ви трябва повече, иначе сте акълии. Петко ми е името в личната карта но имам и друго, майка ми искала да съм с него, а бащата не давал.
Менюто е основно натурално селско без месо, преди две години дадох обет в джамията в Доспат и месо ям само на Байрям като колим животно. Вчера и днес съм ял по един хляб от фурната на село, 3 литра овче мляко, по една шепа орехи, по 3 лъжици мед и една малка тенджера фасул. За утре съм поръчал “бял мъж” да ми направят, хляб от фурната, туршия и сигурно пак мляко и други неща. Боклуци не ям.
Със здраве !
Пропуснах да кажа, че тренирам у нас. Едно време си краднах една щанга 320 кила, а набирания и кофички правя на асмалъка, стойката за клек и лежанката също са там. Много обичам родопската музика и тренирам само на нея за настръхване и сила !
казано от Петко Страшника на 16.02.16, 23:48:
...та и не можах да ида на Луков марш в столицата.
...
За възрастта нищо не каза, но и аз нещо ненадейно загубих интерес.
17.02.16
11:00
Като не ти е интересно си пусни новините и слушай как ти хвърлят прах в очите. По добре на Луков марш отколкото на гей парад, в тази държава други възможности да избираш нямаш
Днес рано сутринта след кратка нощна смяна, клек и тяга. Нестандартно ги играх, по 10 двойки с една минута почивка, кляках с 240, правих тяга с 270. Готов съм за лични рекорди май май.
17.02.16
11:05
77 набор съм, забравих да ви кажа.
Неженен с две деца.
17.02.16
12:52
. За утре съм поръчал “бял мъж” да ми направят, хляб от фурната, туршия и сигурно пак мляко и други неща. Боклуци не ям.
Със здраве !Пропуснах да кажа, че тренирам у нас. Едно време си краднах една щанга 320 кила, а набирания и кофички правя на асмалъка, стойката за клек и лежанката също са там. Много обичам родопската музика и тренирам само на нея за настръхване и сила
Какво е “бял мъж”? :D
Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 17.02.16 12:54.
17.02.16
13:19
Селска манджа на тиган. Брашно, мляко и яйца бъркаш на слаб огън, поръсваш сирене и продължаваш да бъркаш. Бавно става но е хранително.
Няма вафли мафли, мъфини и педерастии, истинска храна за мъже.
Със здраве че отивам с бащата за дърва.
17.02.16
13:32
Класика :)
Корав, зъл и прям :D
17.02.16
13:57
Прям съм но не съм зъл. Опак характер имам, скандалджия съм, но бързо ми минава.
Дървата ги отложихме, трактора не искал да пали иначе добре щях да се изпотя в гората. Тъкмо сега ще ида да си взема нов револвер, харесал съм един пък и разрешителното тече.
17.02.16
17:10
От кое село си до Асеновград, че и аз съм от тоя край(поне наполовина). И ти кат мене се надъхваш с родопска музика преди тренировка.Тази година на Марша бяхме между 1500-2000, но пак ни разделиха на групи, че да изглеждаме по-малко, ама си бяхме бая като се събрахме.Скоро вече няма да могат да го контролират.
17.02.16
22:49
Баща ми е от Горно Воден и там съм роден, майка ми е от Борино.
Живея в Тополово засега. Наполовин помак съм ако има значение.
Така и така съм се разписал и да питам защо в тоя Форум ви е страх от истината ?
90 процента мъжките дневници сте плужеци или недохранени и заблудени. В женските дневници преобладават същества, които са се регистрирали от любовна мъка и грам понятие си нямат от трениране. Влизам в спортен форум уж пък то наркомани, дебелани, хомофили.
Накъде върви тоя свят...
17.02.16
22:59
Ти па си Ален Делон :D Забавлява ме начинът , по който сипваш с големия черпак , въпреки че не си прав . Та нали това е идеята на форума - масово представително събиране . Ще срещнеш дебели и атлетични, заядливи и не толкова . Точно затова е интересно, защото е шарено . Ако бяхме перфектни, щяхме да сме профи спортисти . Виж , ако някой има дневник с десетки страници без никакъв прогрес, тогава си заслужава да му сипеш с големия черпак - ей така чисто мотивиращо.
П.П Възхвалата на един човек с нескрити нацистки убеждения ( ген. Луков) , чупи тъпометъра отвсЕкъде. Поставям ги на кантар с гей парада :)
Ще те следя, голям си чешит !
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 17.02.16 23:00.
17.02.16
23:06
казано от Петко Страшника на 17.02.16, 22:49:
90 процента мъжките дневници сте плужеци или недохранени и заблудени. В женските дневници преобладават същества, които са се регистрирали от любовна мъка и грам понятие си нямат от трениране. Влизам в спортен форум уж пък то наркомани, дебелани, хомофили.
И този път само регистрирам.
Втори път предлагам да няма грубо отношение.
Третия път аз си знам какво да правя...
17.02.16
23:13
Пиянде и аз не съм съгласен с автора , но това си е неговия дневник все пак :)
Ей, като споменахте за Луковия марш, как ме подсетихте за Борис Накев, едно време какъв човек беше, а сега в какво се е превърнал... Явно някаква шизофрения го тресе тоя човек, доста жалко.
17.02.16
23:30
Наполовин помак съм ако има значение.
Няма страшно, толерантни сме. Софиянци най-вече.
.... и да питам защо в тоя Форум ви е страх от истината ?
Уби ме :) Да питам, не си ли чувал, че колкото хора има, толкова истини има?
Перфектен разбор на форума в само две изречения :D
Това за Луковия марш - веднъж като ученичка случайно се включих. Както си ходехме с приятелка и попаднахме на голяма група мъже с факли късно вечерта по тъмно. Известно време походихме заедно с тях, защото ни бяха в посоката. Споменът ми за атмосферата е страхотен - витаеше дух на свобода, съмишленост, гордост... направо все едно крила ми пораснаха! Така и не разбрах на какво съм попаднала тогава, до днес. Моето обяснение за въпросното явление е, че някои хора си обичаме родината до лудост и се чудим как да я обясним и покажем. За това някои залитат по подобни крайности, което за мен лично е разбираемо, не че го подкрепям. Аз бих предпочела по-градивен начин за изява на родолюбието, а не такъв свързан с омраза.
17.02.16
23:46
Мечо турист поинтересувай се за какво се провежда Луков марш. По възможност без да търсиш платените медии а безпристрастни източници.
Кольо пиандето(що за име) заплашваш ли ме ? Като знаеш действай, търпение нямам да видя какво ще стане. Най много да ми спрете достъпа и чудо голямо, нали си държите на наркоманите и ревлите. Истината не може да се каже наполовина и винаги е грозно дете. Или го приемаш или не го гледаш в очите.
Теди Илиева ти знаеш ли какво е помак като си толерантна софиянка(специалната категория от населението в България) ? Българин от Родопите изповядващ исляма. Чист българин с дълбоки корени в Родопа планина. Ти да не би да минаваш покрай джамията тичешком за да не те зарази с нещо, нищо че си толерантна...
17.02.16
23:56
Аааа, успях да те ядосам :) Не се пали, толкова де. Само те погъделичках точно толкова, колко ти погъделичка приятелчетата ми във форума.
Това, което написах за толерантността си беше ирония. В днешно време София представлява половин България. За мен разлика между помак и добруджанец, например, няма. Всички сме в кюпа :)
18.02.16
00:00
И този път само регистрирам.
Втори път предлагам да няма грубо отношение.
Третия път аз си знам какво да правя...
Вие сте много интересни , не че съм на страната на автора ама днес и на мене ми писна модераторките :
първо в чуждите дневници не можеш да пишеш каквото искаш , после в личния не може да пишеш каквото искаш - тука постоянно някой те следи и се толерират само някви лигави излияния
Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 18.02.16 00:16.
18.02.16
00:05
София представлява половин България точно толкова колкото и Петко представлява половината Форум.
Страшник, с теб сме, няма назад :)
18.02.16
00:07
Те и в София по-малко от 1/3 са има няма кореняци - другите са едни Софиянци....... до момента в който не се качат на тавана и не намерят на дядо си цървулите от село...
Мнението беше редактирано от ALEX ANDRO на 18.02.16 00:08.
18.02.16
00:12
Много як дневник! :D
18.02.16
01:37
Човек трябва да е мазохист за да е вегетерианец, без мръвка не си е работа(dull)
18.02.16
09:29
Така...
Като един истински заблуден плужек, наркоман, недохранен дебелан и хомофил нека изясня това-онова.
Много ми се иска да не бъркате свободата на словото с липсата на елементарно уважение и основно възпитание. Свободата на словото съвсем не значи, че няма граници. Кое е истина и кое не - това е отделен въпрос, но арогантно-подигравателният тон никога не е бил приеман за нормален начин на комуникация в bb-team. Така ще остане и за в бъдеще.
ALEX ANDRO, понеже толерирам само лигави излияния, ето - сега демонстрирам липса на толерантност към обидно отношение. Ако желаеш, имам готовност да демонстрирам същото ниво на толерантност и спрямо съзнателни провокации към екипа. Форумът винаги е наблюдаван внимателно, тази практика ще продължи. Всеки, който е имал нещо за казване и го е споделил човешки с екипа, е получил пълно разбиране и съдействие. На останалите се е обадило онова, което е повикало.
Петко Страшника няма възможност да продължи да води дневника си.
Заключвам го с идеята да избегнем излишни дискусии, особено в негово отсъствие.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.02.16 09:39.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече