Фат Бърнър Ax slim fx

28.02.16
16:47

Здравейте,разгледах  из форума като цяло ревютата за този бърнър и в крайна сметка разбрах,че на някои хора им действа добре,а  за други не е нищо особенно,та мисълта ми е аз  почти на 18(без 3 месеца считано от март ).Не съм опитвал този продукт още,та ще имали проблем да го пия (имайки напредвид възрастта ми ) + До сега бих Лкарнитин  колко време трябва да се пие бърнъра без да се спира и колко време да е почивката,малко инфо и за мен 86кг тренирам от 2,5 години,диетата която спазвам за чистене в момента е “carb cycling”-

Темата беше редактирана от Te4o0 на 03.03.16 14:58.

09.03.16
09:05

На всеки организъм действа различно - пробвай и сподели после.

09.03.16
11:31

Вече 3ти ден го взимам, но започнах с по малки дози (1 капсула).Кафе  мн рядко пия и предполагам съм по чувствителен към кофеин,но определено има ефект(усеща се това втрисане което трябва да се очаква),но най-голям е ефектът  между 3-5 час.За апетита ако трябва да бъда честен не мисля че го намаля или поне моя,но с 1 капсула ми действа добре,може би ще кача дозата на 2, но след 1-2 седмици да видя засега как ще върви.Относно резултати в талията и килограмите е рано да се каже още,но ще ви държа в течение.Кръвното ми беше скокнала до 160/80 незнам дали е много нормално

Мнението беше редактирано от Te4o0 на 09.03.16 20:45.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1