Дневникът на една тийнейджърка

Темата е заключена.

22.05.16
21:06

Здравейте, BB-тиймчета
Направих този дневник, защото бих искала да ми помогнете.

Ето и малко за мен -  на 16 и половина съм, висока съм 158 см и тежа 62 кг.
Преди година, две бях 75 кг, но с тренировки и ограничаване в храната свалих 13 кг. В момента тренирам хандбал и отскоро започнах да бягам през уикендите, когато нямам много за учене и когато съм по-свободна, също така обмислям да се запиша на зумба. Имам малък проблем с тялото, тоест имам корем и от вътрешната страна на бедрата кожа, която е виснала и е много грозно, но в същото време имам и мускули. Какво трябва да ям или да правя за да се махне тази увиснала кожа? И достатъчно ли е физическото ми натоварване? Искам да допълня също така, че на ден ходя много. Имам ли нужда от някакви хранителни добавки

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Добре дошла при нас! :))

Когато започниш да водиш дневника си с дневни отчети, ще стане ясно как точно се храниш и тренираш, и ще има повече съвети.

Добавки не ти трябват, важно е храненето да е оптимизирано.

За кожата: за тези 2 години, откакто си свалила 13-те кг, кожата ти прибрала ли се е или не наблюдаваш промяна?

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 22.05.16 22:15.

22.05.16
22:46

казано от Вероника Налбатска на 22.05.16, 22:14:

Добре дошла при нас! :))

Когато започниш да водиш дневника си с дневни отчети, ще стане ясно как точно се храниш и тренираш, и ще има повече съвети.

Добавки не ти трябват, важно е храненето да е оптимизирано.

За кожата: за тези 2 години, откакто си свалила 13-те кг, кожата ти прибрала ли се е или не наблюдаваш промяна?

Не наблюдавам промяна.

22.05.16
23:57

Добре дошла във форума и честит дневник! :)
Ще е добре да описваш тренировките и  храната си.
Успех!

24.05.16
12:22

Добре дошла ! Успех с дневника и с тренировките. Храната е най-важното нещо, за премахване на мазнините. Но недей да изпадаш в крайности. Ще те следя с удоволствие !

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1