Scitec Nutrition 100% Whey Professional vs Myprotein Impact Whey Protein

Здравейте,
Двоумя се между тези два продукта. Като съставки са сходни и ми е много трудно да преценя, кой от двата да закупя.
Ако някой има мнение, ще съм радостен да го сподели.

Поздрави!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

На фона на 30 паунда разлика в цената не виждам какво се двуомиш.
Изпозлвам неовкусен на Myprotein и съм доволен - няма излишни захари и ароматизатори, в вкусът си е прекрасен.
За другия нямам преки впечатления.

Ами, аз ги намирам почти на една и съща цена.....

31.05.16
17:16

Да и аз се чудя този Мy Protein добър ли е. Ппц доста известни билдъри го рекламират. Ама като цена ми изглежда евтин ,но дали е качествен.

Къде го намираш сайтека за 60 евро 5 кила? Със сигурност ще е полезна информация за всички :)

казано от Маданеца на 31.05.16, 17:17:

Къде го намираш сайтека за 60 евро 5 кила? Със сигурност ще е полезна информация за всички :)

Е, ти колко мислиш, че е тоя унгарски протеин ?

Не мисля, а просто не го намирам на под 90 евро никъде. Точно за това питам къде го намира на същата цена като другия, който е 60.

От един онлайн магазин - “fitnesdobavki”  / 2820гр. за 70 лева..... А другия от техния сайт излиза около 50-60 лева за 2500гр. , ако успееш да се кооперираш с някой за по-голяма поръчка ... :)

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 01.06.16 09:26.

Цената и на двата е по-ниска от цената в официалните им дистрибутори, тъй че давай смело. Даже не трябва да се комбинираш 2,5 кила си е 60 лева без комбиниране :)
Според мен едва ли имат особена разлика в качеството и не видях някъде да им неовкусен, така че смело и безотоговорно се ориентирай по предпочитания вкус и поръчвай докато не е свършила промоцията :)

Поръчах на Myprotein… Консултирахаме, че се произвежда по нова и по-добра технология, а и ако вземем предвид огрогмното производство и гама от продукти на фирмата, не би трябвало да е някаква боза.

01.06.16
14:09

И аз преди 2 седмици бях пред същата дилема за поръчка точно от този сайт, избрах My protein и въобще не съжалявам.

MYProtein - адски много реклама, за да има повече шарани
Scitec - нискокачествени продукти
Изводите си правете сами :)

03.06.16
13:07

Пия протеина на Myprotein и съм доволен. Купих го за 60 лв. 2.5 кг. Сега ми пристигна стак от Англия - 1 кг. протеин, 120 таблетки витамини, 120 таблетки БЦАА, 250 гр. креатин моно - 25 паунда с включена доставка. Усещам разликата... продуктите са си перфектни за тази цена... мускулните трески намаляха чувствително.

03.06.16
13:53

казано от Севдалина Тасева на 03.06.16, 12:59:

В началото и аз бях леко скептичен, но като пробвах се убедих, че продуктите са им добри. А за цената няма какво да коментираме. 100 дози за 60 лв за Myprotein срещу 73 дози за 90 лв за Голд стандарт (давам този пример тъй като това беше протеина, който най-често ползвах преди).
А ти като не си шаран какъв ползваш?

03.06.16
13:57

Никакъв :D

Вече от 3 дни пия протеина на Myprotein. От вкуса(ягодов крем) и разтворимоста съм изключително доволен, а като ефект е все още рано да се говори. :)

казано от Севдалина Тасева на 03.06.16, 12:59:

Между другото(леко отклонение ще направя,за което сори) добавял съм такъв протеин като захранка-шарановите риби полудяват.Точно ягода беше.

03.06.16
18:01

Аз също съм чувал, че  Scitec не произвеждат качествени продукти, а пък много хора се хвалят от MyProtein

02.02.21
20:37

казано от Joro Petrov на 03.06.16, 18:01:

Аз също съм чувал, че  Scitec не произвеждат качествени продукти, а пък много хора се хвалят от MyProtein

Само да се включа с мнение за My Protein Whey protein. Прецаках се да си взема 5кг от боклука им, три пъти го пия и три пъти получавам ужасни стомашни болки - парене, присвиване и изобщо страшен дискомфорт. Помислих си дали не съм лактозно-нетолерантен. Ами не, пия по литър мляко за закуска понякога и съм вземал години Scitec Whey Protein и други марки. Викам щото го пия на гладно и с хладна вода - не е от това. Писах им на съпорта за рекламация - продуктът бил минал качествен контрол, блабла.

Никога, нищо друго не ми е създавало такъв стомашен дискомфорт (траещ около час).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.02.21 23:57.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1