Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от doni dimitrov на 08.01.25, 12:31:
На Дидо преди му бяха дали полезен съвет ,как да свали кг. именно ползвайки него ...
Дидо в момента сваля кг. с трите трибойски плюс преса, разни дърпания (каквото му се прави в момента), други пълнежи и опити за корекция в калориите и видовете храна. Целта в случая е да разбера, колко сила ще вдигна и въобще ще вдигна ли по пътя с кг. от ЛТ надолу или ще има спад. По препоръките и мненията тук (особено едно на Петко преди години, че съм имал много мазнина под формата на енергия), и имайки предвид, че не съм много силен и има аванс за още много, трябвало да стана по-силен, ако ще и 20-30 кила да отслабна. Ще натискам тежестите по разписанието и да видим, вярно ли е, не е ли. Все ще успея да изкарам едни 3-4 месеца за няколко цикъла. Тази седмица приключвам първия цикъл на програмата.
08.01.25
13:40
Ще следя с интерес.
Благодаря ви момчета за поздравите и идеите за тренките. И на мен много са ми скъпи пудовките, иначе във фитнеса ползвам основно за суингове и за разни клекове. Не обичам да обръщам с тях, че китките ми не са много добре и се напрягат като трябва да стабилизирам с тях. Сега всъщност се сетих, че щях да си правя самоделна пудовка, може да го върна на дневен ред тоя проект и ще споделя как се е получила.
Лост за разтегателен на винт за набиране имам, ама съм с гипсокартон и няма къде да го монтирам. Бетонните панели в апартамента за това бяха идеални. Трябва да го инсталирам на двора, успоредката също не е лоша идея да си направя, но това пак ще е напролет като я измисля къде ще е и как ще е. Имам електрожен (малко смотано заварявам, ама то кога и къде да се науча, иска си практика), знам къде продават тръби и са направо без пари. Има една лелка опасна там - гледам да не оставам насаме много с нея във фургона, който им е офис, че както ме оглежда ше ми скочи някой път.
Имам лост за щанга от тези по-тънките, два къси дъмбелски и няколко десетки килограма дискове, та с тях явно ще почна нещо да правя. И ластици различни имам, само да ги намеря. А, и боксовата круша мога да инсталирам някъде. Ама пак на двора ще е. Айде да идва пролетта :)
Вчера храната бива, но дефицит няма, около баланса бях. Хем готвено ядох и рано си легнах. Трудно е като си цял ден около хладилника. В апартамента поне беше на 3 врати от бюрото ми, а тук е в същото помещение хаха.
09.01.25
12:47
Аз ползвам декатлонски лост с успоредка
Сглабя се удобен е може да го местиш навсякъде, на двора в помещение..
И не е скъп.
Ще си направя лост и успоредка най-вероятно. Напоследък съм на вълна всичко направисисам.
Вчера довърших леглото на големия синковец. В магазина искаха 500 лева за легло от пдч, аз сглобих легло 120 на 200 от масив за нула лева с остатъци и отпадъци от двора. Отне ми 4 следобеда по 2 часа. А, и не е съвсем нула лева - искаше да е черна дървесина и купих лак за 18 лева.
В четвъртък сготвих супа от пилешки дробчета с ориз и съответно 1000 ккал дефицит.
Вчера с мусаката и една сланинка - и сурова и печена - че сина му се прияло, иначе аз сигурно от 20 години не бях хапвал, а много обичам - малко попрекалих, ама пак според сметките на баланса.
Нищо не съм тренирал. Днес вече трябва да взема да раздвижа нещо и ще допиша ако сколасам.
Потренирах целенасочено за пръв път от може би година и повече. Малко с дълбелите на малкия раздвижих рамо и крака. Не е зле. Ама типично по мой си начин 20 минути тренка и час и 20 минути търсене в пинтереста как се правят самоделни фитнес уреди. Нещо не намерих каквото си представях.
Храната бива, към 2К, 300-400 Ккал дефицит.
Утре ще взема да се изтегля и измеря.
За пръв път кучето се качи в един диван с котката. Интересно че котката е супер спокойна и не бяга, а кучето се набира и се дразни. И се сърди. Като не изгоним котката от дивана или от къщата, отива на нашето легло отгоре - където знае че е забранено - като форма на протест.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече