Хранителен режим

Здравейте, аз съм Ирина!
Направих си хранителен режим и сега не занам как да си разпределя белтъците, въглехидратите и мазнините. Целта ми е да се изчистя. Четох че трябва да приемам повече белтъци, но ако е така кога трябва да ги приемам и по коклко. В монта не спортувам, но съм сервитьор и по цял ден съм на крак. На 10.08 се измрих: талията - 68; ханш -  94: височина - 160: тегло - 62 и имам  Изчислих си калорийния си баланс и е 1801. Може ли да ми помогнете да си го изготвя, защото имам резултат, но имам чувството, че нещо не се получава. Септември месец началото мисля пак да започна отново да ходя на фитнес. И когато започна да ходя на фитнес, трябва ли да си я променя хранителния режим?

Темата беше редактирана от Ирина Христова на 24.08.16 21:24.

25.08.16
13:40

Най-удобно и лесно ще ти е с РБД, прочети ако искаш има хубава статия в сайта. Общо взето гледай да имаш протеин+въглехидрат+мазнина на всяко ядене, не се вманиячавай в яденията преди или след тренировка. Режима ти не виждам причина да се мени в зависимост дали тренираш или не, не скачай на НВД веднага, защото е мъка :D ако веднага цъкаш въглехидрати само от зеленчуци, а до предната седмица си яла предимно въглехидрати.

Друг вариант е да си на принципа проба-грешка, пробвайки няколко режима и сама да си усетиш кое ще е по-sustainable, за да има резултат накрая без да крашваш :)

Мнението беше редактирано от Anna на 25.08.16 13:41.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1