Има ли дИбели лели?

Прескочи до:

25.05.17
20:05

06:45 30гр оризовки, протеин, кисело мляко, прясно мляко
13:00 150гр пържола от пилешко филе
18:00 кисло краставици и домати, 4 яйца, 10гр масло
19:00 200гр кварк, протеин, с. Л. Тахан
Тотал 1402ккал в53 м60 п149

Почивен ден

Имам зверска мускулна на задните бедра и абдукторите (или аддукторите, пак ги бъркам), и на кръста, и ми е толко набит таза (хип тръст без възглавница, само с навитото ми горнище, което се изместваше постоянно), че... Трагедия.

Днеска беше ужасно натоварен ден. Обиколили сме половината град с колежката. Абсолютно ненужно, разбира се. И не особено ползотворно. Хубавото е, че покрай нея успях да си свърша и малко моя работа. Надявам се и утре да стане така. Та, в общи линии, движението не беше никак малко. Да не говорим, че беше мега яко да ударя един спринт в дъжда, както съм с къса пола, прическа и по риза без ръкави, щото не ми се чакаше да спре.

Много ми се начесаха въшките, щото тая седмица, развеждайки подопечната си, се засякох с всички регионални мениджъри, които са ме интервюирали през последните 6 месеца и определено си общувахме по-иначе. Вероятно защото мислят, че сега сме равнопоставени, ама тва си ми е личен дивидент и ще си го пазя за момента.
Та... Поуморих се доста. Надявам се, че утре ще е по-лека програмата и ако привърша по-рано, може да бодна някво кардио само. През уикенда мисля да се накажа с по-тежки тренировки.

Мнението беше редактирано от БПН на 25.05.17 20:08.

26.05.17
08:03

Колеги, имам въпрос. Налага се да ходя да давам кръв днес. Досега не съм давала и не знам как точно ще се получат нещата, че като гледам май ще ми се наложи да го върша в обедната почивка.
Има ли нещо по-специално, което би било добре да (не) правя от към храна?
И трябва ли да не тренирам заради товя или мързелът си е достатъчна мотивация?

26.05.17
08:20

казано от БПН на 26.05.17, 08:03:

Колеги, имам въпрос. Налага се да ходя да давам кръв днес. Досега не съм давала и не знам как точно ще се получат нещата, че като гледам май ще ми се наложи да го върша в обедната почивка.
Има ли нещо по-специално, което би било добре да (не) правя от към храна?
И трябва ли да не тренирам заради товя или мързелът си е достатъчна мотивация?

По спомен -няма нищо специфично относно храната, препоръчва се да си нахранена добре и че не е добре да се дава кръв на гладно. Да не се пуши след кръводаряването . Мерят ти кръвното и имаше някакви норми, дали може да дадеш кръв.

За тренирането принципно ако питаш, ще ти кажат не. Зависи от организъм, аз като давах , не ми се отрази. Веднага се изправих и си карах колата. Иначе съм карал приятели, които след даряване не могат да шофират, така че е до организъм. Принципно , обаче не препоръчват да се натоварваш в същия ден. Може да ги питаш там, да видиш какво ще ти кажат.

26.05.17
09:07

казано от БПН на 26.05.17, 08:03:

Колеги, имам въпрос. Налага се да ходя да давам кръв днес.

Не трябва да си вземала никакви лекарства- особено аспирин, НСПВ последните седмици , да не си в цикъл. Иначе няма проблем на следващия ден да тренираш , може би по-леко.

26.05.17
10:15

Нахрани се добре и малко по- рано от кръводаряването, да не ти е тежко на стомаха като легнеш да даваш, пий повече течности, а преди самото кръводаряване пий кафе и яж нещо сладко, пий кока-кола.

След самото кръводаряване си полежи поне 5 минутки, недей бърза да ставаш, дори и да се чувстваш ОК.

Аз всеки път тренирам в деня на кръводаряването и съм нямал проблеми.

Ако е нещо спешен случай и нямате достатъчно кръводарители, пиши ми, аз съм редовен кръводарител и алтруист.

26.05.17
11:14

казано от Димо на 26.05.17, 10:15:

Ако е нещо спешен случай и нямате достатъчно кръводарители, пиши ми, аз съм редовен кръводарител .

И аз така.

26.05.17
11:23

Много ви благодаря, мили хора! Всичко е наред, мисля. Ще правят някаква по-продължителна интервенция на баба ми, нямам особено конкретна информация. Чух само, че трябва, пък никой от домашните не иска.... То можело и да се плати някаква такса...

26.05.17
11:32

казано от БПН на 26.05.17, 11:23:

То можело и да се плати някаква такса...

Такса за кръв няма. Незаконно е да се продава кръв. Има няколко мангала, които висят пред кръводарителния център и срещу заплащане (70-80 или 100-200 - зависи колко на зор изглеждаш) дават кръв на име, което посочиш.

В тази връзка, като отидеш да кръводаряваш се носи лична карта и още като попълваш документите пишеш за кого даряваш кръвта и после си взимаш бележката за да я предоставите в отделението, където ще се прави манипулацията/операцията.

26.05.17
23:55

В крайна сметка намерили някакъв начин да се оправят и без мен. Още веднъж благодаря на всички, които се отзоваха тук!

06:45 40гр фъстъчено масло, протеин, прясно мляко, 20гр оризовки
17:00 кило домати, 80гр сирене, някъв суджук, кренвирш
19:00 4 яйца, кофичка котидж, 10гр масло
22:00 още домати, после и шепа череши

Тотал 1909 в70, м123, п131

Движението днес на работа беше ужасно много. Пак някакъв кофти за изпълнение план с мнооооого обикаляне и резервни планове за изпълнение. Вечерта реших да напъна няква гребна, че ми беше леко гузно за храната, ама само ме наваля и туй то. Уморих се, предимно от ядене. Време е за сън.

28.05.17
10:18

27.05.2017

07:00 кофичка обезмаслено кисело мляко, протеин, 20гр сирене
11:30тренировка
14:00 протеин, 50гр оризовки
18:00 няколко маршмелоус, облечени в шоколад
22:00 няколко картофа и две хапки от бургер от бъргър кинг (никога повече!!!)

Тотала някъде там в зоната на здрача...

Тренировка А

Ротации, колело
Клек 7-8-9-10х20,30,40,50
10х60, 5х70 3х75

Тяга някви никви коригиращи серии предимно с 60 кила, 70-то тръгнаха грозни и върнах за техника

Планк ~мин х40 30х50кг щото е по-лесно с един диск, нали 😁

Сс
Напади 10х2х15
Румънска тяга с дъмбели 10х2х15

И
....
Днеска съм разбито нищо, очаквано.

Мнението беше редактирано от БПН на 28.05.17 16:47.

28.05.17
17:03

10:10 пакет солети с кашкавал 😄 😄 😄 прясно мляко
11:00 тренировка
13:00 протеин
14:30 кило домати, 200гр сирене
16:00 кофичка кварк, протеин
предстои: салата айсберг с риба тон и 2 с.л. зехтин

тотал 1502ккал; в63 м 70 п151

седмица 14,тренировка Б
ротации

лежанка, широк хват 2х10х20кг 2х5х30 3х3х40 и последните бяха с мнооого мяу накрая 😄

сс
скрипец 4х3х60
раменна преса 3х5х25 0х30 3х27/8 (?!)

хоризонтален скрипец 4х4х40кг

упражненията с гиричките 2х10
деам, пробвах с ластик, ама мъжки фитнес - мъжки ластици. Не’й за мен!
Пък скрипците... тихо!

сс
кръстосано чуково 2х8 х 2х10кг
скълкръшър 2х6х12,5

Относително доволна съм от днешната тренировка. Нещо все по-малко ме кефят дните за горна част. Освен това имам унищожителна мускулна треска на глутеуси, задно бедро, отчастъ квадрицепса, малко от гърба, врата ми е схваната на кочан, заформям няк’ва хремичка, стомахът ми е раздразнен и съм като надрусана.

Зарадвах се, че не съм станала 300кила все още от боклучавата храна, но пък май в комбинация със стресът, малкото спане и многото път, ми поотслабиха имунитета. За момента. От утре пак ще си пия добавките с нови сили, барем поукрепна бързо.
‘’Щото пак ще е няк’ва луда седмица с 6351651621635151656 командировки и мноооого напрежение.

Мнението беше редактирано от БПН на 28.05.17 17:03.

29.05.17
19:47

06:45 30гр оризовки, 150гр кисело мляко, протеин, прясно мляко
13:00 100гр телешко, сварено
17:00 кофичка кварк, протеин, с.л. фъстъчен тахан
19:00 кило домати, 170гр сирене, 120гр кисело мляко
тотал 1459ккал в63 м 66 п153

почивен ден

Към вчерашните трески добавям и трапеца, гърдите и трицепса. Напоследък взех да се офлянквам много на работа. Не ми пречи, нищо не пропускам и не се бавя от нищо. Просто отбелязвам. Искаше ми се да мога да тренирам днес, защото утре ще е един от онези 13-часови работни дни, след които трябва да тренирам. Крака! Гъзът ми пак е син. И няма от к’во да е, от планка ще е, което няма ник’ва логика, защото няма ник’во насилие в слагането на диска. Да бях ползвала жена - да го изтрве, да ме посини, аме беше мъж. И даже як. Ех...  пуста гладна кокошова работа... няма да изпростявам И тук. 😄 😄 😄

Спечено ми е няк’во. Много мразя да ми се каже, че “трябва да говорим”. Гр!
Меморито ми във фейсбук днес беше от бала <333
Другото си е чиста проба кифлеж! 😄

30.05.17
20:46

05:30 30гр оризовки, протеин, кисело мляко, прясно мляко
14:00 кофичка котидж, 2 оризовки с белгийски шоколад (грух!)
16:30 тренировка
18:00 протеин, с.л. тахан
18:30 много домати, 30гр сирене
20:30 4 яйца, 10гр масло
тотал 1418ккал (без доматите); в70 м 72 п119

седмица 15, тренировка В
колело, ротации
клек 2х20,30,40
8х50 6х60 4х4х70

много, много грозно, надупено и лоста ме напъваше яко напред. Отчитам доооста тясното положение на краката (като за мен). И все си викам, че другия път ще ‘зема да мисля... Апф!

сумо тяга 5х60,70 4х4х80
сборно две повторения хубави се събраха де, к’во.
По-ниска начална позиция и малко по-пауър разкрач и се вижда светлина в тунела.

планк 35,30 х40кг
пак ми се загуби доста време докато ме натовари момичето

хип тръст 10х50 - сгъване 10х20 - разгъване 10х20

бг клек 3х8х16кг в срещуположната ръка

хиперекстензии 10 - повдигане на краката от вис 10 - наведи 10х20кг

кКво, може да ме няма в техниката, ама времето беше чук. Цялата тренировка наистина не я засичах, но почивките между серии и упражения бяха по около минута, защото никъде за никакъв уред не съм чакала.

Много съм нервна поради много причини и направо ще ми изфъщи лимонадата всеки момент...

По същество, утре се точа на силова на гладно. Стискайте палци да няма смъртни случаи. 🙂

30.05.17
20:59

А, и понеже понякога мъже ми четат дневника, да попитам нещо шофьорите. Днес ми написаха няк’ъв фиш с назидателна цел... дълга и тъпа история... След като си го платя по банков път нещо друго някъде трябва ли да нося/показвам/доплащам?
‘Щото г-н Полицай малко се обиди като го питах т’ва като глобите за неправилно паркиране в общината ли се плаща и наблегна на частта как различни органи поставят двете глоби, но не и на моите задължения в случая...
Фишът вече не е у мен, а не успях да го прочета обстойно.

30.05.17
21:50

казано от БПН на 30.05.17, 20:59:

А, и понеже понякога мъже ми четат дневника, да попитам нещо шофьорите. Днес ми написаха няк’ъв фиш с назидателна цел... дълга и тъпа история... След като си го платя по банков път нещо друго някъде трябва ли да нося/показвам/доплащам?
‘Щото г-н Полицай малко се обиди като го питах т’ва като глобите за неправилно паркиране в общината ли се плаща и наблегна на частта как различни органи поставят двете глоби, но не и на моите задължения в случая...
Фишът вече не е у мен, а не успях да го прочета обстойно.

Не. Пиши в основанието номера на фиша. Пази си бележката от плащането. Лично аз неколкократно съм се разправял в НАП, за платени фишове преди години, а катаджиите любезно ги бяха предали на публичните изпълнители за събиране. Друг беше въпроса, че принципно бяха изтекли и по давност. Ако имаш време за губене можеш да скочиш и до КАТ,  след  месец-два, и да провериш дали имаш неплатени глоби, респективно дали са ти отчели плащането.

П.П.- по мои наблюдения жените имат повече опит с фишовете 🙂

Мнението беше редактирано от I`M на 30.05.17 21:51.

30.05.17
22:00

Благодаря!

И дейба, развалиха ми златния талон,щото не исках да почерпя. 😁

30.05.17
22:01

казано от БПН на 30.05.17, 20:59:

След като си го платя по банков път нещо друго някъде трябва ли да нося/показвам/доплащам?

Единственото което трябва да направиш е да си пазиш платежното 3 години . Редовният им номер е да ти пратят честитка , че не си платила , 2 г. и 6 м. след случката , и да ти говорят за съдебни дела и тем подобни .

30.05.17
23:38

Глупостите сме си  ги плащали по банков път и ищения не е имало.
С фиш златното руно няма  да го затриеш...но с акт -да.
И да!!!!Много се радвам ,че не си “платила” на някакви тъпунгери -така трябва да правят всички!

Мнението беше редактирано от nervak на 30.05.17 23:43.

Сега фиш или акт ти писаха, ако е фиш то не са ти взели талона и няма проблем, ако е акт вече нещата са други. Това по повод златния талон.

31.05.17
13:47

Фиш бе, фиш.
Спяха ме, гледаха ми всички документи, оборудване и ала бала и накрая се оказа, че стикерът за гражданската не ми е залепен на стъклото. Иначе я имам и т. Н. Пита ме 18 пъти “ми кво ша пряйм ся” и аз му казах да ме глоби, щом съм в нарушение. След още 8 пъти “кво ша прайм” каза, че и колегата ме бил видял и трябвало да се съгласува с него. На колегата му стана тъпо и за назидание ми написа фиш за невключени фарове, на стойност 10лв, колкото да не се компрометират един друг пред мен. Аз си го платих още вчера следобед....
А дано напълнят хазната с моите 10лв! Наистина не ми се разправяше с глупости.

В шок съм. Предложиха ми сериозно повишение, но.... С преместване в друг град. Очаквах го това, но въпреки това съм тотален блокаж. Отдавна имам нужда да се откъсна от нашите и да съм по-самостоятелна, но все пак е малко плашещо да започнеш от пълна 0 и да имам само работата си... Не, че нямам приятели във Варна, ама.... Трябва много сериозно да го обмисля... И затва и го поставям тук де, щото в момента не ми е позволено да говоря с колегите за това, та няма и как да го обсъдя с някой близък. Или терапевтът ми, или...

Тренировка и ядене ще пусна довечера.

31.05.17
14:09

По повод повишението... Марк Твен е казал, че след години човек не съжалява за нещата, които е направил, а за тези, които не е. 🙂

31.05.17
21:25

08:00 тренировка
09:30 кофичка кварк, протеин, с. Л. Тахан
21:00 малко некви гадни ордьоври на един коктейл
Мисля да захлебя някъв боклик на връщане към хотела, че вече ми треперят яко льоките

Седмица 15, тренировка Г

Ротации

Сс
Горен скрипец, тесен подхват 5х4х65
Раменна преса 5х5х25

Сс
Лег, раменен хват 4х6х35
Силово гребане 20х18, 15х20, 10х28, 5х30

Шолдър шокър х2

Сс
Сгъване със завъртане 2х6х 2х10
Разгъване на скрипец 2х6х40

Пак без почивки, щях да пукна накрая.

Вечерята в гадна, единственото хубаво е, че имаме оперни певци, които са суууупееер готиниии

31.05.17
21:40

Сууупер добре ти стои тая рокля!

31.05.17
21:46

Благодаря, Ели!
И аз я обожавам и ме е яд, че имам малко поводи да я обличам.
Щеше да е хубаво да имам възможност и за прическа, но понеже не знаех в каква обстановка отивам и се приготвих буквално за 15 мин... Връща от пътя.

31.05.17
21:57

Екстра ти е прическата! 🙂

02.06.17
10:38

Яденето вчера беше малко и гадно. Закусвах две оризовки с белгийски шоколад, после направих втора закуска от няква шведска маса, предимно домати, краставици и сирене. После чак на вечерята, която пак беше кофти. Полях с червено вино и го затапих с уиски. В общи линии, след около 2 часа максимум, ще седна да чакам умирачката.
Лошото е, че мноооооого пуших снощи. Ама пак беше яко. Зверски яко! Първия ивент, на който се забавлявах зверски и се запознах със страхотни хора и... Ох, дано не умра днес 😁

02.06.17
21:28

Закуска: малко бъркани яйца, малко сирена някви, няколко парчета шунка, домат и краставица по малко.

Няколко соленки

Вечеря: миш маш, задушени зеленчуци, пилешко кълцано, завито в було.

После ще помпам тортички от Пчеличката.

Утре ще мрънкам, че съм дебела. 😁

04.06.17
09:06

03.06.2017

Харана:
Една оризовка
Телешки кюфтета с топка млечна салата и салата краставици, домати и чушка
Мини марс, мини баунти, мини Галакси
Тортички със стевия. Да, Саня, тази, която ми препоръча, беше мини оргазъм. 😁

Седмица 15, Тренировка А
Колело, ротации

Клек 5х60, 2х70, 2х75, 1х80, 2х80, 2х5х60

Грозна лека тяга от всички въможни видове.

Планк 2х малко х50кг

Сс
Напади 2х10 х2х15
Румънска тяга с дъмбели 2х10 х 2х20

04.06.17
22:25

кафе с мляко
тренировка
малка праскова
3 оризовки, 125гр боровинки
фрапе без захар, чийзкейк
едра зелка айсберг с 2с.л. зехтин и консерва риба тон
ред шоколад стевия

~1500 ккал, мнооого въглен, малко протеин

тренировка
малко колело, леко ротации

лежанка 3х10х20 5х30 5х35 3х40 1х45 имаше и второ, ама ми помогнаха за него
горна лежанка 10х20 3х10х2х7.5 с лоста ми създаваше дискомфорт и минах на дъмбели
флайс 3хмного х 2х4

гигантска серия рамо х3
повдигане напред 10х2х4
разтваряне встрани10х2х4
задно рамо от водоравен наклон 10х2х4

разгъване на скрипец /\хватка 3х10х25
кик бек 3х10х2кг

опитах се да уча обръщане с изтласкване, но очевидно нямам достатъчно експлозивност и на този етап не е лъжица за моята уста.... Въпреки че имам шанс с предния клек, то обръщането е нещо, което тялото ми отказва да възприеме на този етап и затова го оставих...

Обобщавам ужасно натоварен месец. Днес констатирах минус 1-2 см почти от всички обиколки. По-близо до преса никога не съм била. Явно интуитивното (не)хранене ми се отразява добре на фигурата. Кардиото също. И поради тази причина мисля за малко да си сменя протокола и да се върна на сплит. Искам да се потрудя и повече за техника.
И да, трябва да поогранича тортичките вече. Макар че последните седмици показват противното 😄 😄 😄  Имам план и за храната някакъв, но още не съм сигурна как ще се получи точно и затова в движение ще го избистря. 

Скапана съм отвсякъде. Но въпреки това ми е нервно.... Премислих хиляди пъти разговорът ми от тази седмица с шефовете ми. В генерален план не бих искала да живея във Варна. И реално погледнато не съм длъжна и не трябва да се чувствам така. Не е редно да ми наказват за това, че не искам да си оставя личния живот и да запаля с 300 накъдето на тях им е удобно... Плюс това имам някакви идеи как да съм полезна без такива крайности. А и потенциалното голямо повишение би могло да се случи най-рано след година - година и половина. Освен, че до момента съм единствения им подходящ служител за такава позиция, защото съм засвидетелствала достатъчно лоялнотс към тях, смятам и занапред да си върша работата маскимално добре. Ако решат да ми правят въртели, че отказвам... просто ще трябва да измисля план Б и това е.

05.06.17
21:35

07:00 100гр кисело мляко, протеин
12:30 120гр сварено пилешко филе
15:30 тренировка
16:30 протеин
20:00 2кг домати, 100гр меко френско сирене, 120гр кашкавалена извара
предстои (евентуално, ама не е много сигурно ) кофичка котидж
тотал 1409ккал; в64 м63 п149

Тренировка - гръб и бицепс
ротации

конвенционална тяга 2х10х60 6х70 4х80 2х85 2х80 10х60
горен скрипец, подвхат 4х65 3х10х40
силово гребане 2х10х22
хоризонтален скрипец, тесен успореден хват 4х10х30
сгъване със завъртане 3х6х 2х10
скотово сгъване 3х10х+2х5 (не знам колко тежи тоя лост)
сс
повдигане на краката от вис, вариации 4х10
коремни от обратен наклон 3х10
3км на пътека 2:2 мин със скорост 10 и 6 км/ч, 20-тина мин ми отне, като се вземе предвид, че на едно място окъках интервала и вместо две минути, почивах една. После спирах за 10-тина сек да пия вода...

Много доволна тренировка. Почти без почивки сериите, ‘щото имах работа след това. И все пак е терсене, като съм свикнала на 45 мин с офлянкването. Много съм втрещена от пътеката. Очаквах на първия интервал да си изплюя джигера и да взимам болнични, ‘щото ще завръзвам контакти в реанимация отвътре, ама.. на! Искам още. Т.е. повече темпо, по-кратки тренировки и да стана яка.
Ш’ си пусна и първите опити за тяга. Понеделник е, беше пренаселено и нямаше по-удобно свободно ъгълче за друг вид кадър.
Еректорите ми са мега надървени. 😄
Утре пак! 🙂

06.06.17
10:00

На мен тягата,снимана  от този ъгъл ми изглежда съвсем добре.

06.06.17
14:23

Благодаря за мнението! Много ми е важно, защото се уча сама. Другия път и от друг ъгъл...
Аз като кусур си намирам,че по някое време си събирам раменете напред, както обичайно грозно седя и в ежедневието си....

Погледът напред, не нагоре. Така врата ти е в излишна хиперекстензия. В начална позиция горе-долу трябва да гледаш на 4-5 метра пред себе си, ако вратът ти е в неутрална позиция.

06.06.17
21:45

05:30 130гр извара, 50гр кисело мляко, протеин, прясно мляко
14:30 120гр пилешко сварено филе
17:00 тренировка
19:00 300гр домат, кило краставици, 85гр меко френско сирене; 4 яйца, 10гр масло, 50гр котидж
тотал 1463ккал; в53 м 75 п134

Тренировка - гърди, рамо, трицепс
ротации

лег 2х10х20 1х5х40 3х10х40
горна лежанка 3х10х 2х8
флайс 2х10х2х4
раменна преса 6х25 2х7х20

гигантска серия за рамо х3
повдигане напред 10х2х3
разтваряне встрани 10х2х3
задно рамо 10х2х3

кик бек 2х10х2
разтваряне /\ хватка 3х10х15кг

монотонно кардио 3км, средна скорост 8.5-9км/ч

климатикът беше навирен към пътеките и кардио уредите. Логика! Одървих се яко и утре ще съм като робокоп. Добре, че е почивен ден, че иначе ше спатъхна, честно. Предоволна съм, че успях да тренирам, макар и с жалки тежести, защото нямах сили. В началото толко’ сплитах льоките, че мислех,че няма да има кардио. Ама пусти инат...
Пак се мъчих да обръщам, пак не се получава и даже нещо си преебах дясната ръка. Смях да става. Поне с’а има кой да ме кара, ако аз не мога сама. 😄

Т’ва новото ми мини ми мно’о се офлянква и ме очакват дъъълги дъъъългиии работни днии.... Напра’о не знам как да я усоча към по-бързи действия. Е зат’ва не пуша! Много време се хаби.

Днеска се припознах с един съфорумник и бибитках и крещях на един светофар. Тъпо а? 😄 Ам’ кат’ за мен - бива. И по-тъпи работи съм правила.
Мно’о съм разплута в тая жега, мрън. И голям апетит с наближаване на онези дни. Искам да ги прескоча някак и да мина направо на кардиото. 😄 😄 😄

07.06.17
14:17

За чий чеп раменната преса последна?

07.06.17
14:48

Презумпцията е да напъна повече за гърди,отколкото за рамо. Сигурно можеш да си представиш в колко различни зали ми е обяснявано, че се кара от голяма към малка мускулна група. ...
Пък ако изключим субективните усещания (не винаги физически мога да правя широк хват лег) и двете групи са ми еднакво не-приоритетни.

Благодаря все пак! Надявам се да ми позволиш скоро пак да те посетя. 🙂

07.06.17
14:58

Гърдите и рамото са еднакво големи мускули, тоест малки. Но рамото извършва много повече и по-важна работа.

p.s.
Заповядай като искаш.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 07.06.17 15:34.

07.06.17
15:20

казано от James Hinks на 07.06.17, 14:58:

Гърдите и рамото са еднакво големи мускули, тоест малки. Но рамото извършва много повече и по-важна работа.

Не съм съгласен  🙂 Гърдите са един от най-важните мускули в женската анатомия и на много жени им вършват много повече работа от рамената, че и от мозъка 🙂

07.06.17
15:34

Жлезите - да, мускулите - не 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 07.06.17 15:34.

08.06.17
07:34

Снощи не ми се е допостнал поста за вчера...

По същество:
Тотал 1495ккал, в 145 м49 п142

Почивен ден

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1