06.01.17
20:49
Бях пълно момиче... Започнах диета с положителни резултати но един приятел ми показа как да не се мъча с диети. На мен не ми пукаше за последствия понеже не го правех всеки ден а примерно 1 път седмично,обаче с времето се пристрастих. Започнах да повръщам всичко нередно с което се хранех пр. Пържени картофки,но никога не съм преяждала. Успях да сваля 20 кг. Спрях с болимията доста трудно без да кажа на никой освен на гаджето ми. Не знам обаче с какво да се храня за да запазя резултатите точно на границата съм 57 кг. 1,63 см височина 18 годишна. Помогнете ми с примерно меню и подходящи упражнения моля ви.... Ако стана отово дебела ще си срина психиката помогнете ми...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Трябва да изчистиш мислите, че ако станеш дебела ще се сринеш психически - това ще върне булимията със сигурност. Според мен това да напълнееш не е едно от нещата, които би трябвало да сринат човека. Тялото отговаря на твоите действия - не му се сърди, не го мъчи. То е такова, каквото ти го направиш (приемам, че като си на 18 г. нямаш заболявания и всичко ти е наред). Аз съм се мъчила с булимията дълги години, мога да ти кажа, че правилен режим за нея няма - тя не е заболяване свързано с храната. Който и да ти направи режим - той няма да подейства, защото психиката играе основна роля тук и рано или късно ще се стигне отново до начална позиция. Аз също свалих 20 кг. като се разболях от анорексия, повярвай ми много е болезнено да гледаш как се връщат, че и отгоре, но не се сринах! Гледай да изчистиш съзнанието от мислите за храна и отслабване - там се крие успехът към задържане на килограми. Едва когато престанах да мисля за храната като средство да изглеждам еди как си се случиха нещата, постигнах визията, която искам. Успех.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече