The Bulk Protein Company - Serious protein? Измама или жива далавера?

22.01.17
17:33

Здравейте :)

Попаднах на обява в olx за въпросния протеин - The Bulk Protein Company - Serious protein
Цената е 69лв за 4кг, което ми се струва доста нереално?
На теория, протеинът предоставя 23 грама белтъчини на 30 грама продукт, чийто произход е суроватъчен протеин концентрат, мицеларен казеин и соев протеин изолат.
Ако е така, както казват, това си излиза доста добра далавера. За съжаление, няма информация, каква част от него е суроватъчни концентрат, колко е казеинът, и колко - соевият изолат :(
Някой да е чувал нещо за тази марка, защото търсенето на името ѝ в google е безрезултатно - излиза информация предимно за bulk powders. Странно, но има и чужди сайтове (включително и amazon), където се продава този продукт.
Поздрави!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.01.17
18:54

казано от r0073x на 22.01.17, 17:33:

Попаднах на обява в olx за въпросния протеин - The Bulk Protein Company - Serious protein
На теория, протеинът предоставя 23 грама белтъчини на 30 грама продукт, чийто произход е суроватъчен протеин концентрат, мицеларен казеин и соев протеин изолат.
Ако е така, както казват, това си излиза доста добра далавера. За съжаление, няма информация, каква част от него е суроватъчни концентрат, колко е казеинът, и колко - соевият изолат :(
Някой да е чувал нещо за тази марка, защото търсенето на името ѝ в google е безрезултатно - излиза информация предимно за bulk powders. Странно, но има и чужди сайтове (включително и amazon), където се продава този продукт.
Поздрави!

Здравейте , протеинът е предлаган лично от мен за да не правя реклама ще кажа само FHomebg , като вносител на другите 2 марки  официален , мога да дам гаранция за всяка една предлагана стока закупена от мен. Всяка една стока е внесена от складове в Англия , като за конкретната в много скоро време ще бъде качено удостоверението което показва от кое колко има , за да няма такива въпроси и още на 1вия месец от вноса на такива марки да започнат всички тези хора който по цял ден умуват каква глупост да кажат , да не го правят. При повече информация или въпроси оставам на линия в страницата която казах , след като знаете обявата там има препратка за фейсбук за да не излезе като реклама тук ! Надявам се на закупилите протеина да са  доволни ,като лично в момента виждам добри отзиви  , н о както знаете всеки има различно мнение, страна и т.н и т.н.
Марката е бюджетна и по нищо не може да се сравнява със топ матрици на марки с над 10 години име , въпреки че както знаем в БГ качеството на много от добавките в съмнително. Ще бъде интересно да видя до къде ще стигне и темата като цяло, защото при мен най важното е клиента да е доволен ,въпреки че в днешно време е доста сложно......
Поздрави и оставам на разположение при въпроси и помощ от моя страна !

24.01.17
19:13

Здравей!
Както виждаш, не бързам да съдя, че това е лъжа и боклук, тъй като не съм пробвал стоката и нямам правото да я коментирам. Идеята беше, че не можех да намеря нищо съществено за фирмата-производител, и затова питах тук, където има хора с по-богат опит от мен. Това, че аз не знам нещо, не значи, че същото важи за всички. Нищо лично, пич! :)
Нека всичко да е изрядно и така и двете страни на търговията ще са доволни. Пожелавам ти го и успех в развитието!

Carbohydrate

24.01.17
19:32

казано от HOME BG на 24.01.17, 18:54:

казано от r0073x на 22.01.17, 17:33:

Поздрави!

Здравейте , протеинът е предлаган лично от мен за да не правя реклама ще кажа само FHomebg , като вносител на другите 2 марки  официален , мога да дам гаранция за всяка една предлагана стока закупена от мен. Всяка една стока е внесена от складове в Англия , като за конкретната в много скоро време ще бъде качено удостоверението което показва от кое колко има , за да няма такива въпроси и още на 1вия месец от вноса на такива марки да започнат всички тези хора който по цял ден умуват каква глупост да кажат , да не го правят. При повече информация или въпроси оставам на линия в страницата която казах , след като знаете обявата там има препратка за фейсбук за да не излезе като реклама тук ! Надявам се на закупилите протеина да са  доволни ,като лично в момента виждам добри отзиви  , н о както знаете всеки има различно мнение, страна и т.н и т.н.
Марката е бюджетна и по нищо не може да се сравнява със топ матрици на марки с над 10 години име , въпреки че както знаем в БГ качеството на много от добавките в съмнително. Ще бъде интересно да видя до къде ще стигне и темата като цяло, защото при мен най важното е клиента да е доволен ,въпреки че в днешно време е доста сложно......
Поздрави и оставам на разположение при въпроси и помощ от моя страна !

ако качиш независими лабораторни изследвания със свидетели от форума, като протеина го закупят трети лица и се удостовери съдържанието му, тогава може да се биеш в гърдите...а до тогава, това ще си останат само думи, на които някой ще повярва, а други - не...Така стоят нещата....за съжаление или за радост, не знам
Л.М. според мен всички хранителни добавки т.к. за тях не е необходим задължителен контрол, са въздух под налягане....да не кажа, че това е една голяма измама....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 24.01.17 19:44.

24.01.17
20:46

r0073x Никой не е казал нищо за теб , или че обвиняваш нещо , написал съм по темата за да може АКО някой се притеснява от нещо да се свърже във всеки 1 момент с мен, никога не съм се крил от клиентите си , никога не съм ги подвеждал лъгал и раздавал неща правени някъде из нашите ширини. Изпратено е запитване за съответния продукт , от фирмата в Англия от която съм го закупил , но и при тях не е толкова лесно да се намери

Carbohydrate- Искам ти да ми покажеш една лаборатория в България , която може да ти направи независими изследвания. Ако има такава в БГ и го направя там , после ще кажете Ами ето как да му вярваме то в БГ , а ако си запознат добре цените за изследвания КОРЕКТНИ са доста солени, продуктите който предлагам щом се продават свободно значи не са пълни с миша  отрова и т.н. Това което твърдиш е уникално - независими лаб.изследвания със свидетели от форума и да се закупи от 3ти лица противоречи едно със друго. Думите който казвам никъде не е написано ВЕЛИК , УНИКАЛЕН , НЕПОВТОРИМ и т.н и т.н.. Запознал съм се с дадени продукти, преценил съм че могат да се предложат в България , всеки един клиент има право да си избере продукт. А доколкото до препоръката , покажи ми една марка в БГ на която е направено това което ти посочи. Аз честно казано не съм намерил, всеки се е доверил на някого , всеки си има определени магазини от който е доволен или не и всеки сам решава какво да направи, защото тея глави не са сложени само да се клатят като камбани.
И както бях казал по горе , когато има някакъв проблем НИКОГА не съм останал длъжен на някой ! За мен клиента винаги има право и каквото зависи от мен го правя.

Carbohydrate

25.01.17
06:43

казано от HOME BG на 24.01.17, 20:46:

r0073x Никой не е казал нищо за теб , или че обвиняваш нещо , написал съм по темата за да може АКО някой се притеснява от нещо да се свърже във всеки 1 момент с мен, никога не съм се крил от клиентите си , никога не съм ги подвеждал лъгал и раздавал неща правени някъде из нашите ширини. Изпратено е запитване за съответния продукт , от фирмата в Англия от която съм го закупил , но и при тях не е толкова лесно да се намери

Carbohydrate- Искам ти да ми покажеш една лаборатория в България , която може да ти направи независими изследвания. Ако има такава в БГ и го направя там , после ще кажете Ами ето как да му вярваме то в БГ , а ако си запознат добре цените за изследвания КОРЕКТНИ са доста солени, продуктите който предлагам щом се продават свободно значи не са пълни с миша  отрова и т.н. Това което твърдиш е уникално - независими лаб.изследвания със свидетели от форума и да се закупи от 3ти лица противоречи едно със друго. Думите който казвам никъде не е написано ВЕЛИК , УНИКАЛЕН , НЕПОВТОРИМ и т.н и т.н.. Запознал съм се с дадени продукти, преценил съм че могат да се предложат в България , всеки един клиент има право да си избере продукт. А доколкото до препоръката , покажи ми една марка в БГ на която е направено това което ти посочи. Аз честно казано не съм намерил, всеки се е доверил на някого , всеки си има определени магазини от който е доволен или не и всеки сам решава какво да направи, защото тея глави не са сложени само да се клатят като камбани.
И както бях казал по горе , когато има някакъв проблем НИКОГА не съм останал длъжен на някой ! За мен клиента винаги има право и каквото зависи от мен го правя.

Много трудно се пробива в търговията, пиша като търговец с дългогодишен стаж. Защо да купуват от теб? С какво се различават твоите продукти от другите? Ти самият проверявал ли си с изследвания продуктите, които предлагаш или си се доверил на хартиени листовки предложени от фирмата производител?...След като Митьо “Крика” може да прави в мазата си пудри и да ги продава из цяла България, повече просто няма какво друго да кажа)))....
П.П. Забележи, че в двата ми поста няма обида нито към теб, нито към продуктите, които предлагаш.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.01.17 06:45.

25.01.17
08:08

О сега ми стана ясно за какво говорим .... Ясно ... А ти като търговец правиш ли редовно изследвания на всеки 1 продукт който продаваш ? Защо да не купуват от мен ? А ти на какво се доверяваш от това което продаваш ?  На всеки продукт ходиш да го караш в лабораторията ли ? и ако е така хайде докажи , защото в момента ми е наистина интересно. Не знам НИТО ЕДИН фитнес магазин, който да ходи като ненормален по лабораториите със 3ти и  4ти лица и 5 ти да ги купят и да го пробват както ти направи едно “показно” защото според мен ДОРИ И ти не правиш така :) Няма смисъл да говорим повече , стана ми ясно с последния коментар доста. Всяка една стока щом  е предлагана , значи  така съм решил аз , не съм те задължил да я купиш нали ? , ти като идеш в магазина някой прави ли ти тест на вафлите , на хляба с 3 ти и 4 ти лица пред тебе в лаборатории?  Най лесно е да се обвинява и да се подвежда под отговорност. Това беше един от типичните БГ коментари АЗ , АЗ другите , винаги са по долу от мен. Един съвет - нека всеки да си гледа в паницата , и това е. Всичко най добро и на двамата ! А до колкото до изследванията , изпатен е емейл със въпрос към компанията от която внасям, и при първа възможност ще го кача тук.

25.01.17
08:28

казано от HOME BG на 25.01.17, 08:08:

А до колкото до изследванията , изпатен е емейл със въпрос към компанията от която внасям, и при първа възможност ще го кача тук.

Силно се съмнявам, че ще получиш достоверен отговор за съотношението на различните източници. Щом са решили да не го излагат, веднага става ясно, че това е информация, която не е в тяхна полза. Соевия изолат е посочен на последно място на етикета, но съм готов да си заложа главата, че е на първо място като количество в пудрата, нещо което става ясно и от цената. Соя, сукралоза? - Не благодаря!  Тук поговорката - За пет пари петел, за пет пари пее, важи с пълна сила.

25.01.17
08:34

Може и да е така , може и да не е ? Къде в етикета на някой продукт соята е на първо място ... Трябва ли да спорим за глупости? !
Другото което е почти нито 1 фирма не излага етикета си като % ти съдържание на всичко в нета освен по сертификат по който някой фирми дори изискан не го прилагат !  ПРИМЕР- при поискване на МуПротеин като вносител на него пред време , все още чакам сертификат за трибулус про след 6 емейла и обещания. В крайна сметка както казах никой нищо насила не кара да купува , форума е хубаво нещо НО стига да е полезен , а тук може би има само типично мрънкащо и обвиняващо , затова и може би направих и грешка , че дори отговорих за да се започне този спор. Както казах за мен най важното е клиента да е доволен а това кой какво купува си го решава сам, ако държиш на скъпи продукти веднага може да ти предложа и такива. Както има коли и коли така има и всичко друго в ерархията на маркетинга , предлагането и т.н. Мисля ,че наистина само си чешим езиците и се чудим вече какво да кажем като обвинения. Преди много време наистина влизах редовно в този форум , но типичните БГ хора който разбират от всичко зад  лаптопите , и наистина са толкова вътре в нещата спрях , защото няма нещо в което Българина да не е добър , да знае всичко за него и да знае как се прави. Лек ден

25.01.17
09:00

Ае земи се кротни малко, а? Не са ми необходими анализи и изследвания, за да твърдя че този протеин е боклук. Къде точно видя да те обвинявам и да мрънкам, бе приятелю? Чак и квалификации ще ми прави. Толкова протеини и марки от цял свят са ми минали през ръцете в годините, че е вероятно да не можеш да броиш до толкова, това ми дава правото да имам собствено мнение и да го изложа, когато преценя. Ти  продаваш нещо, за което нямаш никаква информация, какво точно защитаваш в случая? Не бях те замесил изобщо като личност в мнението си, но ти  по някакъв начин реши, че те нападам, в момента, в който ми докажеш, че някъде съм в грешка, веднага получаваш моето извинение. Дотогава си нищо повече от въздух под налягане!

25.01.17
19:14

:Д Като гледам май ти си яко въздуха но това няма да го коментирам, затова не дерзая по форумите , защото тук винаги има един който знае всичко както в случая - Толкова минали протеини ,ч е не мога да броя и т.н. Евала ! Затова казах , че наистина няма смисъл повечето теми по форумите , защото тук наистина всеки веднага разбира , а и е най лесно да се обвинява както и в случая стана но това е един типичен БГ манталитет , давай да се правим на важни , пък май.//та му на другото  ЖАЛКО за което , в БГ винаги е така. Ти защо се вкл. в темата , какво полезно даде като ОБЕКТИВНО мнение , и след като наистина толкова много протеини са ти минали през пръстите , на краката или  ръцете  не знам , кажи ми колко струва едно ИСТИНСКО изследване на дадена марка , и ти как разбираш КОЕ е боклук и кое НЕ
По цената
По етикета
По приема който правиш и после казваш Ей тва ми действа добре , направо съм нов човек или не ?!
Може би ако наистина си толкова на ТИ с нещата ще знаеш едно , протеина не можеш да очакваш нещо което да го видиш както химията. Не ми се говори наистина тука винаги има толкова много капацитети , че моят скромен опит в броенето не е достигнал до там.
До колкото обещания отговор за един друг човек прилагам отговор на склада от който ми е продал въпросния протеин
Hi , we do not have certificate of analysis for the bulk protein company, the protein is exactly as listed on the label but it costs several £1000 per product to have analysis of each product im afraid!.
Поздрави на всички КОЙТО си признават грешките , поздрави на тези който разбират от всичко ! само така мачкай българино ,винаги всеки разбира от всичко и ест в този случай стана и тук така. Кой чул кой не чул дава мнение , но форума не е да даваш мнение , а да събеседваш ,  Както се казва като не ти харесва.... Бегай..

Carbohydrate

25.01.17
19:51

когато спреш да залагаш на далаверата, на печалбата, на парите и почнеш да обръщаш внимание на това, как и по какъв начин да постигнеш резултат, тогава ще постигнеш резултат. Когато парите няма да са ти цел, а целта е начина да ги печелиш, тогава ще имаш удовлетворение и ще се изкачиш по стълбата на живота...А до тогава, ще си просто още един спекулант...

25.01.17
21:16

:D Добре , няма да коментирам нищо към теб(всеки сам избира да си направи изводите)
Всичко хубаво , успехи и т.н.
“Прав си  , наистина  !”
( глупаво да даваш мнение за някой който не познаваш , НАЙ малкото всеки един мой клиент знае като  продавач какъв съм )

Прилагам сертификат на 1 от марките на който съм официален вносител,ако се притеснявате от Bulk company

Мнението беше редактирано от HOME BG на 25.01.17 21:32.

25.01.17
21:20

https://www.quora.com/How-do-we-know-if-a-whey-protein-powder-is-original-or-not
Boiling Water Test:

Take the sample & pour boiling water in it just enough to cover the sample.

High Quality Protein will form hard flakes which will not dissolve in boiling water whereas impurities will dissolve in boiling water. This is a very good test indeed for checking the Percentage Purity of Proteins

Здравейте. Ако говорим за проверена протеинова добавка, мога да Ви препоръчам Bulk Powders. Наскоро пусках тестове на протеин в български лаборатории и излязоха доста добри. Вкусовете им са перфектни. Няма остатъчен привкус на синтетика или изкуствен подсладител, много свежи. Разтворимост ПЕРФЕКТНА. Много добре се разбиват. Богати са на аминокиселини и по-специално BCAA и глутамин. Цената им е много добра.

Аз съм доволен от него, както и доста хора, които го купуват. По принцип имам по-претенциозен стомах и някои пудни ме раздразват, но тук нямам проблем.
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.17 21:52.

Carbohydrate

30.01.17
19:35

да бе, да...точно днес се регистрира и точно тоя протеин ползваш и по накакво съвпадение си пуснал изследвания точно на този протеин...3 от 3 съвпадения)))...просто пиша и нямам отношение към протеина...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.01.17 19:38.

30.01.17
20:15

казано от Александър Георгиев на 30.01.17, 19:18:

Здравейте. Ако говорим за проверена протеинова добавка, мога да Ви препоръчам Bulk Powders. Наскоро пусках тестове на протеин в български лаборатории и излязоха доста добри. Вкусовете им са перфектни. Няма остатъчен привкус на синтетика или изкуствен подсладител, много свежи. Разтворимост ПЕРФЕКТНА. Много добре се разбиват. Богати са на аминокиселини и по-специално BCAA и глутамин. Цената им е много добра.

Аз съм доволен от него, както и доста хора, които го купуват. По принцип имам по-претенциозен стомах и някои пудни ме раздразват, но тук нямам проблем.
Поздрави!

1. Говоря за съвсем друга фирма, ама съвсеееееееем друга
2. Не е нужно да превръщаш чуждите теми в реклама на твоите продукти

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.17 21:52.

Към Carbohydrate: Не е съвпадение. Сертификат имам от SGS Bulgaria - тестване на белтък в добавката. Тестът е направен защото е хубаво да си тестваш добавките преди да ги ползваш и преди да ги продаваш. Не виждам защо трябва да е случайно съвпадение. Пробвай, не е скъпо. 44 лева е теста за протеин. Ако искаш да изследваш аминокиселинен профил можеш да платиш 460 лева на същата лаборатория + пътни разходи, за да изпратят пробата извън България. Тук не правят аминотест.

АЗ СЪМ ПРАВИЛ НА BULK POWDERS, не на тази, за която говорите. Просто има BULK в името и се подведох.

Мнението беше редактирано от Александър Георгиев на 30.01.17 21:10.

казано от r0073x на 30.01.17, 20:15:

казано от Александър Георгиев на 30.01.17, 19:18:

Поздрави!

1. Говоря за съвсем друга фирма, ама съвсеееееееем друга
2. Не е нужно да превръщаш чуждите теми в реклама на твоите продукти

Съжалявам, помислих, че пишеш за BULK POWDERS, сега виждам, че става въпрос за друга добавка с BULK в името .

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.17 21:53.

30.01.17
21:23

Виждам и друга тема, в която си пуснал “съвет” да ползваме продуктите, които предлагаш. Регистриран си днес. Май всичките ти мнения съдържат или препратка към страницата ти, или тенденциозно написано името на фирмата. Хммм :D

Има ли нещо лошо да предлагаш продукт?

казано от Александър Георгиев на 30.01.17, 21:29:

Има ли нещо лошо да предлагаш продукт?

По принцип - лошо няма.
Просто тук не е мястото за това.

Темата се следи внимателно и ако обичате - спазвайте правилата на форума.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.17 21:55.

Благодаря за забележката, приемам я. Извинявам се за втори път.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1