Болки в прасците от 3 седмици(Помощ)

27.01.17
22:11

:)Здравейте! Значи имам остри болки в двата прасеца вече 3 седмица.На 6 януари ме заболя единият и след 2 дни другият. Беше наистина странно. Тренирам футбол, но не съм играл от 24 декември 2016. Ходенето ми е затруднено. Консултирах се с личен лекар и ми каза да взимам магнезий и витамини, но болката си е същата. От какво може да се е получило това ? Някакви мнения ? И ако на някой му се е случвало моля да помогне :)

Темата беше редактирана от Ivailo Andreev на 27.01.17 22:13.

27.01.17
23:30

Сигурен ли си, че не е някакво сухожилие (ахилесовото при мен е проблемно, може и при теб да е така)? Остри болки съм нямал, но сериозни болки при вървене съм имал. Ако е мускул - почивка и храна, някой друг масаж с мазило и би трябвало да се възстанови.

Мнението беше редактирано от Devastion на 28.01.17 01:11.

28.01.17
10:53

Не е ахилеса. Не ме болят петите, нито имам някакво подуване. Пия магнезий и витамини, както и ИБУПРОМ Макс, и на сутринта болката отшумява и не ме болят толкова. Стъпването ми става по-лесно, разбира се пак усещам болки, но не чак толкова сериозни. Обаче към края на деня болката отново се усилва.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1