05.02.17
18:53
Здравейте,
Дано не ме насолите, че съм момиче, а пиша във фитнес за мъже. Но ми се искат коментари главно от мъже. Имам доста развит прасец, който искам да сваля. Оказва че се там е трудно в която и посока да искаш да променяш. Та, имам си мускул, който главно преписвам на много колоездене + разни други по-тежки физически натоварвания последните 15г (на 31 съм). В момента имам по около 0,5см мазнинка отстрани + отзад. Ходя от 3 седмици на 2хбокс + 4х мешано Босу или ориенталски или йога в седмицата. Та въпросът ми е, тези неща според вас ще изчистят ли, или както съм предразположена ще уголемят? Поради сериозен здравословен проблем бях свалила 4см от обиколка, преди да започна да тренирам си бях върнала един, днес установявам, че съм върнала още 2 :(
Предварително благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
06.02.17
18:53
От бокс и кардио със сигурност няма да се уголемят, виж за сваляне не знам... По-глобално погледнато, това изобщо не е проблем, примерно последното нещо, което ще погледна на някого са прасците :D
казано от Иван Илиев на 06.02.17, 18:53:
От бокс и кардио със сигурност няма да се уголемят, виж за сваляне не знам... По-глобално погледнато, това изобщо не е проблем, примерно последното нещо, което ще погледна на някого са прасците :D
Абе като са ти по-големи за момиче не е хубаво... 35 са в момента, били са 38.
казано от Авата на 06.02.17, 23:53:
Абе като са ти по-големи за момиче не е хубаво... 35 са в момента, били са 38.
Това, че са големи е един вид предимство пред другите момичета. Ако има мазнина по тях - трябва ти някоя диета, с която да свалиш малко подкожни мазнини и да ги орелефиш прасците.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече