Тренировки във фитнес или вкъщи.

25.02.17
22:12

Момчета сигурно тази тема през годините е дъвкана хиляди пъти. Въпроса ми е има ли хора където тренират само вкъщи а,не във фитнес зала. Ще се радвам да чуя малко мнения. Също така с какви уреди разполагате?

Темата беше редактирана от James 25 на 25.02.17 22:13.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.02.17
09:02

Да има!  Трябват ти само свободни тежести. Комбинираш упражнения със свободни тежести и такива със собствено тегло. Резултатите зависят не къде ще тренираш, а от диетата ти ;))

Мнението беше редактирано от Tony Leen на 26.02.17 09:02.

В зала тренирам. Вкъщи имам някакви сглобяеми дъмбели и лост, тежести общо около 30-40кг ама не са пипани от години. За пълноценна тренировка вкъщи ще ми трябват олимпийски лост, дискове за него, стойка за клек, успоредка, лост за набиране и помещение, където да ги държа, с една дума няма как да не ходя в зала на този етап :D

02.03.17
10:55

казано от Tony Leen на 26.02.17, 09:02:

Резултатите зависят не къде ще тренираш, а от диетата ти ;))

По скоро зависят от това как и с какво тренираш... и от диетата.

Ако имаш лежанка с достатъчно тежести, 2 лостчета за дъмбели, лост за набиране, може и успоредка, тогава може да си направиш пълноценна тренировка вкъщи.
Ако имаш по-малко неща, импровизираш :)

05.03.17
19:45

в моя случай самия аз импровизирам доста имам крив лост, и един голям диск. :D Имах и лост за набиране ама се счупи 2 години го ползвах явно човек за да тренира вкъщи не се изисква кой знае колко просто трябва малко въображение според мен.

06.03.17
11:12

Постепенно можеш да си набавяш нови тежести, вместо да си даваш парите за добавки и карта за фитнес, си купувай тежести, търси обяви в нета изпадат изгодно понякога.
Иначе упражнения колкото искаш...

14.02.19
11:28

казано от James 25 на 25.02.17, 22:12:

Момчета сигурно тази тема през годините е дъвкана хиляди пъти. Въпроса ми е има ли хора където тренират само вкъщи а,не във фитнес зала. Ще се радвам да чуя малко мнения. Също така с какви уреди разполагате?

Аз трднирам доста често в къщи.Нооо построяването на тренировката е от значение!
След това зависи и от целите който си поставяш!.
Но аз мисля и вярвам че не е важно дали ходиш в зала или тренираш в къщи,важно е как го правиш!

14.02.19
12:06

Аз също тренирам вкъщи има доста упражнения за които даже не ти трябват уреди. Но аз имам лост за набиране, халки (които не ползвам в момента) високи, средни и ниски стойки за лицеви и кофички и стойки на ръце. Няколко ластика, разглобяеми дъмбели 10 кг (които почти не ползвам) отделни дъмбели 4 кг (които ползвам), Жилетка 10 кг, които не ползвам сега понеже чупя лоста за набиране. Швейцарска топка, фоумролер, разни дискове и тн ...
ОТ цялата работа проблемни са само тренировките за задната верига, там има малко упражнения и не са удобни за правене. Тягата и клека с тежести, много трудно се заместват със собствено тегло, по скоро невъзможно е, ако гониш разни силови и масови резултати.

Bart Simpson

14.02.19
12:18

Не знам за вас, пичоУе, обаче аз у дома мога само да си изпукам едни пуканки и да седна пред телевизора.
Не ми иде да тренирам у дома, макар че с малко напън мога да си създам страхотна база.
За мен ходенето в залата си е социялно преживяване, виждаш хора, позалафите, огледаш някое дупе и така.

14.02.19
12:20

Един от най-продуктивните ми периоди като състезател беше когато тренирах вкъщи. Имах лост, успоредка, едно въже и 50 кг дъмбел за силовите. Бях абсолютен чук.
Но не трябва само трениране, трябва и акъл.

Bart Simpson

14.02.19
12:27

Със сигурност ограничената материялна база изисква изобретателност, до нея се стига с много предистория обаче.

14.02.19
12:32

Това оборудване, което описах е напълно достатъчно, да не казвам, че и само с един дъмбел стават нещата. Или тежка пудовка. Колко изобретателност да ти трябва... 😄

Bart Simpson

14.02.19
12:36

Виждаш ли какво се получава?
С твоите познания ти изглежда повече от естествено да сглобиш страхотна, издържана по всички параграфи тренировка.
Това обаче не е така с всеки, особенно хората, които сме на бегинърско ниво.
Та затова или повече екуипмънт или повече.изобретателност, а изобретателността идва с опита.
Аз например ти правя цедено кисело мляко за две минути, а ти за 12 часа.
Затова и казах, че си трябва опит за да измисляш и сътворяваш от малко.

14.02.19
12:44

Да ти кажа, че не винаги много оборудване е от полза на начинаещия. Голяма част почват да се чудят и разпиляват, вместо да направят едно-две смислени неща.
Цедено мляко и аз мога да направя за 2 минути, знам как да крада ноу хау 😄

Bart Simpson

14.02.19
12:48

Сашо, повече от съгласен съм с теб, все пак аз съм живото доказателство за това,  да си извървиш пътя по тръните.
Но ти не си даваш сметка вече, колко познание стои зад вземането на това решение, да правиш две смислени неща.
То и цялата будистка мъдрост,  в крайна сметка, е редуцирана в няколко реда.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.02.19 12:48.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1