13.03.17
16:02
Здравейте, на 19.03. Стават 2 месеца от както тренирам 5 дена в седмицата и се старая да се хранят здравословно. Тренирам, както със собствена тежес, така и силово. Свалила съм 3-4 кг. Това за мен се превръща в начин на живот.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
13.03.17
16:09
За два месеца тренировки постиженията са доста големи 8-) Браво и все така :)
13.03.17
16:13
Светлината и ъгълът на снимките са различни, но е видна разликата, браво ! Започнала си да оформяш бедрата. Можеш да започнеш за вписваш и тренировките си тук :)
13.03.17
16:21
Правя тренировките си предимно на принципа на табатата. Като цяло не съм вкарала дни само за кардио. Завършвам всяка тренировка с HIIT кардио около 15 мин....приблизително 5 спринта. Опитвам се да се науча на търпение и малко повече дисциплина, особено относно въглехидратите.
казано от Николета Тодорова на 13.03.17, 16:02:
Свалила съм 3-4 кг.
Уау, доста видима разлика за 3-4кг, по снимките бих казал поне 6-8кг разлика преди и сега. Успехи в здравословния начин на живот и тренировките! :)
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 13.03.17 16:53.
13.03.17
16:55
Благодаря....това с килограми те ме тормози малко, чисто психологически. Знам че мускула тежи повече, но така ми се иска аз да тежат по-малко :D
14.03.17
11:43
Втори ден от дневника ми....трудно навлизам, но някак ме мотивира и дисциплинира.
Закуска: 200гр. Кисело мляко, 30 гр. Овесени ядки и половин банан.
Обяд: плануват пилешко бутче с краставици и извара и малко зехтин.
Следобед: другата половина от банана и 100гр. Кисело мляко
Вечеря: ще вечерям доста късно за съжаление и за това 150 гр. Сьомга + зелена салата
Днес няма да тренирам. (а така ми се тренира, че стреса ми на работа е в повече)
Успешен и деен ден!
14.03.17
11:49
Съвсем спокойно можеш да увеличиш количествата на овесените ядки сутрин и със затопляне на времето да правиш спринтове навън. Тогава вече ще видиш коренната разлика в оформянето ;)
14.03.17
12:19
По принцип ям около 45-50 гр. ....днес със зор изядох и това. Това време забавя дълго-чаканите спринтове навън. Много благодаря за съвета....наскоро всеки ми ги хвали много и нямам търпение да пробвам.
15.03.17
22:14
Трети ден...от дневника
Малко храна днес, това време ми убива и апетита:
Закуска: банан, 200 мляко и лъжичка мед
Втора закуска няма
Обяд: оризовка, 100 гр. Котиж 1/4 краставица, блокче черен шоколад 70%
Следобяд: банан, половин ябълка
Протеин след тренировка
Вечеря: сьомга със зеленчуци(карфиол, кълнове, гъби) на фурна
Тренировката:
15 мин загрявка на пътеката около 8 на максимален наклон и средно темпо
Предимно горна част в табата стил. Около 10 упражнения х 3 серии. Завърших с около 15 мин HIIT кардио....мисля че 5 спринта.
Имам проблем, че постоянно ми се дъвчене нещо свежо...по скоро плодове....опитвам да ги ям в първата половина на деня, но вечер това желание е най - силно :(
Може ли да кажеш малко повече за HIIT? Аз днес за първи път правих, но някакси не мога да съобразя с каква скорост и колко минути да ходя и тичам.
15.03.17
22:57
На сегашния етап сменям на около минута интервал. На 15 ми е спринта....на 6 или 6.5 (зависи от моментното ми състояние) вървя. Има дни в които правя на 30 сек. Интервал.....ежедневието понякога ме изцежда и се опитвам да слушам организма си. Все още се уча и да дишам правилно.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече