Пътят

Прескочи до:

01.05.20
21:40

Хинкс, не обичам да съм голословен и търсих клипа, да не би да съм в грешка, ама не съм. За съжаление детският ти кумир е измамник.

Кажете в кой момент Дикуля вдига допките и шашва световния рекордьор на лег? Не се хабете да го гледате, защото не се случва никъде! Само приказва и обяснява.

п.с. Айде да не намесвам Боян, но на клип и той може да дръпне 460 тяга :)

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 01.05.20 22:14.

Деян

01.05.20
23:43

Бе тия гюлета някои хора за нищо си ги нямат. Ей ся гледам един хилав бримчи 10-ка с 90 кг. Нещо май.....

01.05.20
23:45

Ще ти се да си хейтър, но не ти се получава.
Първо, аргументите ти са ирелеванти към постиженията му, които оспорваш. С тия топки е жонглирал едно време като млад, ама що сега не ги вдигна. Еми щото не може сигурно, на възраст е... Логично.
Второ, тия папуняци назобени не можели, значи е невъзможно. Ми те и 80-кг пудовката не могат да я изхвърлят, всъщност Кокляев май е успял веднъж, но много от други могат...Ся тия ли са най-яките, щото единият бил световен шампион по лег, или оня с косматия корем, щото с пудовки прави немислими неща?
Трето, някакви в Русия казали, че дискове били фалшиви. Може, сигурно някой си е играл да прави фалшиви дискове... Боянчо и той експертно обясни защо... Въпреки, че силно се съмнявам той или ти да сте товарили лост за клек със зелените 50-ки, нека да са фалшиви, щото лесно ги качили. Ако бяхте слагали такива на лост за клек, щяхте да знаете, че те лесно се качват, ми по-трудно се махат. Елате да ви натоваря лост с 500 кила и вижте как ще се държи, и мек и твърд...
Четвърто, не ми е кумир, нито ми е бил като дете. Далеч съм от това да имам кумири, не съм и имал някога.
Пето, Ловешкия бик изхвърля 60-ина кила с една ръка, и прави някъде с толкова едностранен тръстър, принципно с щанга не кляка, но на контрола е правил 200 клек без да го тренира. Що ли?

02.05.20
00:51

Забеляза ли как чичката от публиката му връща гюлето обратно на манежа като пакет семки. Тези, които му товарят тежестите, дето с Боянчо не сме ги и сънували, правят такъв цирк, такава клоунада, че се чудя дали спориш за спорта или казваш на черното бяло, само и само, защото държиш да не излезеш, че си бил подведен от някакъв измамник, на който не вярва никой гледал клипа. Тоя е шампион, колкото нашия фехтовач, медалист от олимпиада в нечетна година.
Аз съм хейтър и балък...

02.05.20
01:06

Има и клип как повдига камък на атлас “160кг” над глава. Това е брутално нагласено, хората го сравняват с клипове на тази тежест с текущите стронгмени, зверове, който тренират само това и са млади, натренирани и назобани до козирката, ама дядо им ги вдиги като захарен памук в пенсионна възраст с висящи телеса и без да сложи лепило на ръцете. Направо нямам думи, че се налага да го обяснявам.

02.05.20
11:11

казано от Brown Bomber на 02.05.20, 00:51:

Забеляза ли как чичката от публиката му връща гюлето обратно на манежа като пакет семки. Тези, които му товарят тежестите, дето с Боянчо не сме ги и сънували, правят такъв цирк, такава клоунада, че се чудя дали спориш за спорта или казваш на черното бяло, само и само, защото държиш да не излезеш, че си бил подведен от някакъв измамник, на който не вярва никой гледал клипа. Тоя е шампион, колкото нашия фехтовач, медалист от олимпиада в нечетна година.
Аз съм хейтър и балък...

Забелязах, да, хич не му е като пакет семки, ако твърдиш, че е така, значи просто не си гледал клипа. Пак питам, такива 50-ки слагал ли си на лост за клек? Боян не слагал със сигурност, ти най-вероятно също. Обясних кое е зора там, правили сме го в залата много пъти. Съвсем истински изглеждат и като огъване на лоста, и като “трудности” при слагане, и като напън в изпълнение на опита. Забележи, че е с колан, трико и бинтове на клека...Така че, тоя, който казва на черното бяло не съм аз със сигурност...Със същия успех може да си пуснеш компилацията на всички нокаути на Тайсън и да твърдиш, че на последните му лягат, не ги сваля с тия къси удари в темето. Айде, аз бях до тук.
Жив и здрав!

02.05.20
12:23

Хората са склонни да вярвят на измамници. Живи и здрави!

02.05.20
13:10

Между другото, костотрошачът далеч не е най-големият удряч в бокса, дори не бих го поставил в топ 5 и посредствени боксьори като Уайлдър удрят по-тежко от него. Той има други качества, които го нареждат сред най-великите, но точно на теб не е нужно да обяснявам. Просто хората не разбират и си мислят, че товс е основното му предимство, а като се обърнеш назад, нокаутите му с единични удари са по-малко, някой от тях са с късметлийски удари, сещам се и за такива, които го спасяват от загуба, например мачът с Бота.

02.05.20
13:36

В тежка категория няма слаб удар, надявам се си наясно.
Тайсън е средно техничен боксьор, но е феноменално бърз, според много треньори е боксьорът с най-бързите ръце. Надали някой го вълнува в коя класация го слагаш ти.

02.05.20
14:51

казано от James Hinks на 02.05.20, 13:36:

В тежка категория няма слаб удар, надявам се си наясно.
Тайсън е средно техничен боксьор, но е феноменално бърз, според много треньори е боксьорът с най-бързите ръце.

Е не съм бавноразвиващ, всеки там удря тежко, но бързите ръце сами по себе си не печелят мачове. Най-силното оръжие на Тайсън  е скорост + комбинации.

казано от James Hinks на 02.05.20, 13:36:

Надали някой го вълнува в коя класация го слагаш ти.

Който желае може да чете и да се вълнува от класацията на специалисти като Анджело Дънди, Роджър Мейуедър и прочие, а точно тук едва ли някой изобщо се вълнува от бокс, камо ли от моята класация, все пак в моя дневник мога да класирам, който и където желая. Виждам, че влизаш в тон на лични нападки, което е излишно и безмислено. Има хора, които не изразяват лично мнение, цъкачи на лайкове, а който иска да чете такива във Форума има бол.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 02.05.20 14:54.

02.05.20
17:12

Основният компонент на силата на удара е скоростта, поне това съм научил за 30 години тренировки. Не колко си як, нито колко си издръжлив, а единствено скорост и фокус.
Естествено, че си казваш мнението, просто не съм съгласен с него. Ако Тайсън в добрите си години беше срещнал някой от сегашните, щеше да ги нокаутира и после ако иска да ги и изнасили като оная мис черна Америка.
p.s.
От мен лични нападки не чакай.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 02.05.20 17:15.

02.05.20
18:03

Стила пикабу ,след Тайсън никой не го е използвал,а преди него Флойд Патерсън мисля че беше..

02.05.20
18:03

Това е качено вчера, може и сега да им даде много зор на днешните в тежката

02.05.20
18:36

Едва ли я е изнасилвал изобщо, но е трябвало да отнесе плувката.
И аз го харесвам, най-вече защитата и експлозивните му комбинации, но подвижен боксьор с добър гард и преди всичко добър ляв прав, с който да го контролира и държи на дистанция, ще е проблем за Тайсън. Всичко казано дотук с пояснението, че до 90-та е като терминатор и всеки, който излезе насреща му просто няма шанс.

10.05.20
14:33

Мина месец и половина от операцията, приключих курс физиотерапия и рехабилитация. Там твърдяха, че заради натрупаните мускули и сила в краката ще се възстановя по-бързо, но аз съм скептичен. Все пак имаше полза и облекчение на болките, но със седем посещения не може да се очакват чудеса. Раздвижвах се на машина, която представлява хидравличен крос тренажор, на който прилагаш съпротивление с крака, започнах с остри болки в неоперирания крак и завърших без да ме боли, но не съм натискал на максимум. Докторката не намери картона с началните ми измервания и не е ясно колко съм изгубил от обиколката на краката, но е видимо. Почти не съм тренирал с ластик и дъмбел за горната част, защото ме притеснява, че усилието влиза и в колената, но продължавам с рехабилитационните упражнения вкъщи. Вчера опитах да ритна топка с оперирания крак и ме преряза зверски, но карам колело почти без болки, а днес отидох с него до плажа и изпреварих всички, които бяха с кола. Планирам да сваля още няколко килограма, за да олекне и на коленете, но това е в сферата на пожеланията. Ако не се случи нещо по-драматично, ще пиша след още месец и половина за да споделя как върви възстановяването.

10.05.20
14:46

Дъщеря ми поне тренира.

12.05.20
13:36

Пиша по-рано от обещаното, но реших да пробвам лицеви опори и о чудо! Направих 100 в 3 серии, отидох до площадката на Titan, пробвах кофички и... о чудо! :) Направих 3 серии от 10 набирания на халки + 10 кофички. Да, още има дискомфорт и слаби болки докато ги изпълнявам, но ако не греша, последно съм правил лицеви и кофички пролетта или лятото на 2019, защото просто не можех да пусна от болка след средата на движенията. Не знам дали е от почивката, добавките за колената или наистина подобрението от плазмотерапията идва след половин година. Много скоро ще разбера дали е краткотрайно подобрение и дали пак ще се влоши след натоварването.

12.05.20
13:57

Почти няма база за сравнение с твоята ситуация, но след моята физиотерапия (5 сеанса) също ми трябваха няколко допълнителни месеца за възстановяване и от тогава почти нямам проблеми. Пожелавам ти да е и за постоянно. 🙂

Мнението беше редактирано от Гордан на 12.05.20 13:58.

12.05.20
14:33

И аз моите първи 3х1 набирания след операцията няма да ги забравя никога :Ц

17.05.20
18:18

3 пъти на халки:
- кофички 3
- набиране 8
- лицеви опори 15
- гребане 10

Взех си халки и реалността ме удари със страшна сила. Кофичките са много трудни и гърдите го отнасят зверски, но като за пръв път ще го преглътна. Не исках да предизвиквам съдбата (да се разбира рамото) и да се мъча до отказ. Много са удобни за набиране и лицеви опори. Взех си и колан за добавяне на тежести Power System Dipping Beast Belt, измислена марка на голяма промоция, но изглежда  много добре изработен, а и го дават до +200кг, не че вярвам, но със сигурност няма да ми умалее скоро :)
Мисля, ако до месец нямам значимо подобрение в стабилизацията и не мога да направя 10 кофички на халки в серия, да не се напъвам, за да не доскъсам сухожилието в рамото.

23.05.20
15:49

На халки:
- кофички 5,5,4,4,4
- гребане 3х10
- лицеви опори 3х15
- набиране 5х5

Трета тренировка на халки и сякаш имам прогрес в стабилизацията, но още не съм Йордан Йовчев. Накрая завърших с кофички на успоредка 3х10, но няма база за сравнение.

27.05.20
17:04

Изхвърляне от вис с дъмбел 5х15х15кг на ръка
Раменна преса с дъмбел 5х15х15кг на ръка
Избутване с ластик за гърди 3х10
Сгъване и разгъване с ластик 3х10 на ръка

Вчера отбелязах 2 месеца от интервенцията на лявото коляно със зареждане на газовата бутилка :) Не, че колената ми са минали и нямам никакви болки, но не исках да занимавам приятели. Пълна бутилка тежи 25кг и понеже мина безпроблемно, реших да направя и първа тренировка, изправен с тежест в ръце. Може би трябваше да сложа наколенки, но сметнах, че така колената ми няма да заякнат и днес имам малко по-голям дискомфорт от обикновено. Тежестта е женска, но за колената ми на този етап е пределна. Продължаваме седнал (напред).

27.05.20
17:34

Със сигурност ще имаш напредък на кофичките, просто малко по внимателно в началото, както и с коляното, ама ти знаеш добре. Дано минава бързо всичко.

29.05.20
14:43

Тренировка с пудовка 3х12 на ръка:
- обръщане от вис
- изхвърляне от вис
- раменна преса
- избутване от лег

Цялото ми тяло пукаше на умирачка и се изпотих. Взех пудовката от племенника ми и качвам снимка, което трябва да качи поне +5 лайка, а ако бях заснел и конските кюфтета, това са поне +10 лайка, ама друг път.

29.05.20
14:49

Лайквам, щом ти е важно :) ... иначе Боби е прав, тая червената, повече псувни отнася от лайкове.

29.05.20
15:06

Толкова конь, ок ли е?
Да едитна, та да дойдете:
Със сотиран червен лук и черен трюфел...... Къртат кочинята.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.05.20 15:46.

29.05.20
15:56

казано от Bart Simpson на 29.05.20, 15:06:

и черен трюфел

Без черен трюфел не сядам на масата :)

Качвам и снимка на гърба, естествено заснета след тренировката, което трябва да качи поне +2.5 лайка.
Теглото ми е 84кг, но очаквах, че след такава пауза ще съм още по-малък и мазен (никога не е късно). Започнах хранителен режим, който ще спазвам един месец.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 29.05.20 15:59.

29.05.20
16:08

И аз така за трюфела, ама да знаеш, че много им седи.
Абре, ти с тоа гръб 84 кила тряа да си 1.60.

29.05.20
16:14

казано от Bart Simpson на 29.05.20, 16:08:

Абре, ти с тоа гръб 84 кила тряа да си 1.60.

Да, 1.20м съм, айде и ти сега, след като Дидо ме е питал три пъти :), а освен това в началната страница на дневника ми съм го написал.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 29.05.20 16:14.

29.05.20
16:19

Отивам да видя.

29.05.20
16:28

казано от Bart Simpson на 29.05.20, 16:08:

И аз така за трюфела, ама да знаеш, че много им седи.
Абре, ти с тоа гръб 84 кила тряа да си 1.60.

То и аз с моят гръб и кила трябваше да съм 2,20 ама.. :D

29.05.20
16:49

Всички сме така, ръста ни е малко :D

29.05.20
16:59

Да, някъде прочетох и друго: “разбрах, че няма да стана висок и реших поне да стана широк”.

29.05.20
18:22

Един приятел тук покрай корона вируса, работи от вкъщи на компютър, обаче само в легнало положение. Каза че е пораснал понеже лежи и му се издължава гръбнака и не му се набиват прешлените, като стои седнал или прав :))
Затова че най-добре който може да ляга и 2 месеца да не става, гаранция 5 см :))

29.05.20
19:38

Можел е да си върже една тежест за оная работа, след 2 месеца карантина, гарантирано + 5 см.

29.05.20
20:07

казано от Brown Bomber на 29.05.20, 19:38:

Можел е да си върже една тежест за оная работа, след 2 месеца карантина, гарантирано + 5 см.

Учителката ми по биология в 8 клас се стесняваше да обясни с латински термини урока за Полова система на човека, но пък ни разказваше истории:
- Как мъжът й като студент имал съкварирант, който вързвал 3-4 учебника по математика за х*я си и се разхождал така с надежда да му порастне.
- Как никога не е правила анален секс и никога повече няма да пробва
- За първите сексуални (не)успехи на мъжа си и прочие. :)

Мнението беше редактирано от Боян на 29.05.20 20:07.

29.05.20
20:27

казано от Боян на 29.05.20, 20:07:

- Как никога не е правила анален секс и никога повече няма да пробва

Тук виждам нещо подозрително. Ако никога не е правила, защо никога ПОВЕЧЕ няма да пробва?  :D

29.05.20
20:51

казано от Boby_ на 29.05.20, 20:27:

казано от Боян на 29.05.20, 20:07:

- Как никога не е правила анален секс и никога повече няма да пробва

Тук виждам нещо подозрително. Ако никога не е правила, защо никога ПОВЕЧЕ няма да пробва?  :D

Цитирам го дословно както го е казала - точно това беше смешното :D

29.05.20
21:13

Хахахайха :):) тук става сериозно вече.

31.05.20
18:02

3х12:
- изхвърляне от вис с пудовка
- гребане с двупудовка
- флор преса с пудовка
- раменна преса с пудовка

Флор пресата нещо ми мъчи рамената и след нея раменната преса ми натежа. Като цяло се изкушавам да обръщам с двупудовката, но е рано.

п. с. Видях дъщеря ми как повдигна пудовката на поне 2см от земята и я пусна, а е на 4 год. Много се уплаших, а тя се оправда, че и съседчето я повдигнало, а то още няма навършени 3 години, шокиран съм.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 31.05.20 21:32.

Прескочи до:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1