29.03.17
19:32
Здравейте нов съм тук и предварително се извинявам ако не съм в точния роздел.
Аз съм момче на 17 години и тежа (ненормалните) 114 кила.
Искам да ви питам примерно ако ям 1 път дневно и то с 2 филийки хляб и тичам по примерно 2 километра на ден ,за 2 месеца колко горе-нолу ще са килограмите които ще свалям ?
П.С. : Извинявам се ако има правописни грешки но бързах да напиша темата защото имах спешна работа :).
Темата беше редактирана от Alexandar Mitkov на 29.03.17 19:32.
Pure Nutrition L-Carnitine 2000
Л-карнитин ампули
Pure Nutrition Pure Amino 2000 + Leucine
Аминокиселинен комплекс
HS Labs Amino 2500
Комплексни аминокиселини
Ostrovit Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc
Витамин D3 + K2 MK-7, С и цинк
CASO Ръчен пасатор HB 2200 Pro
Ostrovit Vitamin D3 2000 + K2 100 mcg
Витамин D3 + K2
Още предложения от BB-Shop
29.03.17
19:33
Ще ти трябват повече от 2 месеца.
Поне година ще ти трябва пък и само с тичане няма да стане. Най-лесния начин е да се запишеш на боен спорт. Бокс,кикбокс там ще свалиш доста бързо килограмите.
Мнението беше редактирано от James 25 на 29.03.17 19:35.
29.03.17
20:34
Защо не разгледаш хранителните режими в сайта (че това с яденето на 2 филийки на ден е пълна глупост).
2-3 месеца са много кратък период за каквито и да било сериозни резултати.
казано от Alexandar Mitkov на 29.03.17, 19:32:
Аз съм момче на 17 години и тежа (ненормалните) 114 кила.
Искам да ви питам примерно ако ям 1 път дневно и то с 2 филийки хляб и тичам по примерно 2 километра на ден ,за 2 месеца колко горе-нолу ще са килограмите които ще свалям ?
.
Така само ще си докараш анорексия. Ходи на фитнес и си яж нормално.
29.03.17
20:55
Много ми е интересно защо всеки си мисли, че с неядене и продължително тичане се постигат резултати. Това са двете май-глупави неща, които можеш да си причиниш.
29.03.17
20:58
Колко си висок?
30.03.17
07:07
казано от Dizzy на 29.03.17, 20:58:
Колко си висок?
Горе-долу 1.80
Трябва да се научиш как се смятат калории и да почнеш да си ги смяташ. За начало ти давам да прочетеш една тема и да я разбереш, след това ще зададеш въпроси ако има нещо неясно.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Тренировките са след това. Храната е най- важната за теб за сега.
А за бойни спортове му е много много рано. Нали ги гледам няколко дебели млади момчета в боксовата зала - те милите загрявката не могат да завършат като хората и тренера само ги навиква, камо ли самата тренировка. Като подобри формата и издръжливостта, като свали 20-30 кила, тогава бойни спортове.
Мнението беше редактирано от Димо на 30.03.17 10:44.
30.03.17
10:29
Брат ми,
не прави грешката да минаваш на супер рестриктивен режим от глад и часове кардио.
Предстоят ти много месеци спазване на диета и тренировки, така че помисли това дето си го замислил колко дълго можеш да го правиш?
Ако си средностатистически тюфлек, който муа банички, вафли и кюфтета то ти ще сваляш (в началото) само като махнеш преработените храни и тренираш по 3 пъти на седмица с 10 мин кардио преди и след. Чак когато това се изчерпа, можеш да увеличаваш кардиото и да намаляш храната. Трабва да се научиш и да броиш калории.
Една година може да звучи много, но имай предвид че ти ще виждаш прогрес постоянно и ще се чувстваш по-добре с всеки месец.
30.03.17
20:47
казано от Alexandar Mitkov на 29.03.17, 19:32:
С този план няма да изкараш и 1 седмица и ще се разболееш.
По добре редувай ходене с тичане (1 мин. едното и после 1 минута другото) за тези 2 км., но до 3 пъти седмично, като преди това разгрееш, а след това разтегнеш мускулите. Добави веднага след това клякане в домашни условия, лицеви опори, кофички. През седмицата ходи пеша колкото можеш повече.
Ако вземем за ориентир BMI ти имаш да сваляш от 114кг до поне 79 кг., което е -35кг.
Моя личен рекорд е -30кг за 10 месеца, със здравословен режим на хранене и редовен спорт. Това прави по 3кг. на месец. Трябва да ти кажа, че беше адски трудно защото включваше промяна начина на живот. Не случайно по-нагоре ти дадоха ориентир, че имаш сериозна работа поне 1 година.
По-важно е на първо място да се концентрираш върху храната - спиране на сладко, тестено и опаковани, преработени храни в лъскави опаковки. Хапвай основно домашно приготвена храна - яйца, месо, млечни продукти, зеленчуци докато се заситиш без да преяждаш. Наложи си да се храниш по-бавно и спокойно. Ако през деня ти се вие свят и чувстваш слабост, значи храната ти не е достатъчна и трябва да я увеличиш малко. Претегляй се най-много веднъж седмично за да проследяваш дали си на прав път.
Няма нужда да се храниш веднъж дневно, три пъти дневно си е о.к. Между храненията пий повечко вода. Малък си за сметки, просто на този етап няма нужда. Не, че не можеш да смяташ, но на тези години можеш да имаш чудесни резултати и без пресмятане на калории.
И не бързай, ако искаш задържане на резултатите. С този план, който ти написах може да свалиш до към 8 кг, за двата месеца, което никак не е малко. Почети из форума за повече информация и бъди постоянен!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече