Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Елена на 25.07.17, 12:40:
казано от Margi на 25.07.17, 12:26:
Като гледам храната ти, няма значение как му казваш на режима, нито кое време на цикъла ти е - храниш се зле.
Защото ?
Защото всичките мазнини да изядеш, няма да компенсират липсата на микронутриенти в храната ти.
казано от Димо на 25.07.17, 13:51:
То според на Маргито критериите на всеки е зле храната
Всъщност има няколко човека от форума,чието хранене ми допада. 🙂
А ти не пропускаш повод да ме заядеш. 😉
Мнението беше редактирано от Margi на 25.07.17 14:30.
На мен лично не ми допада, или поне за себе си съм установила, че ми влияе зле на всички цели комбинацията на лактоза с фруктоза. И мазнината ти е много. А Марги какво точно е видяла - не мога да кажа. Освен това имай предвид, че за съжаление 99% от млечните продукти на пазара са минали през млечни... и така. Успех!
казано от Margi на 25.07.17, 13:00:
казано от Елена на 25.07.17, 12:40:
казано от Margi на 25.07.17, 12:26:
Като гледам храната ти, няма значение как му казваш на режима, нито кое време на цикъла ти е - храниш се зле.
Защото ?
Защото всичките мазнини да изядеш, няма да компенсират липсата на микронутриенти в храната ти.
А кои микронутриенти мислиш, че не успявам да си набавя с храната? И единствено и само мазнини ли откриваш като макронутриенти в храната ми? Не се заяждам никак, просто ще се радвам да имаме обосновани мнения.
казано от Блажка на 25.07.17, 14:35:
Освен това имай предвид, че за съжаление 99% от млечните продукти на пазара са минали през млечни... и така. Успех!
То и месото на пазара е минало през месо - положението с него е по-лошо отколкото с млечните.
Като цяло, в храненето ми се набиха на очи многото млечни, оризовки и месо - все неща, които ако не отглеждаш и произвеждаш сама, по-добре е да отбягваш. Оризовките, разбира се, трудно ще произведеш, но те като цяло са си леко пластмасова храна.
Както казах - много макронутриенти, почти никакви “вещества”.
Допадна ми това, че се опитваш да напаснеш храната и тренировките с цикъла, но явно не ти достигат по-задълбочени познания.
казано от Margi на 25.07.17, 14:44:
Освен това имай предвид, че за съжаление 99% от млечните продукти на пазара са минали през млечни... и така. Успех!
То и месото на пазара е минало през месо - положението с него е по-лошо отколкото с млечните.
Като цяло, в храненето ми се набиха на очи многото млечни, оризовки и месо - все неща, които ако не отглеждаш и произвеждаш сама, по-добре е да отбягваш. Оризовките, разбира се, трудно ще произведеш, но те като цяло са си леко пластмасова храна.
Допадна ми това, че се опитваш да напаснеш храната и тренировките с цикъла, но явно не ти достигат по-задълбочени познания.ПП: Ще ти отгвовря с контра въпрос: Кои микронутриенти мислиш че си набавяш?
Мнението беше редактирано от Margi на 25.07.17 14:46.
На мен лично не ми допада, или поне за себе си съм установила, че ми влияе зле на всички цели комбинацията на лактоза с фруктоза. И мазнината ти е много. А Марги какво точно е видяла - не мога да кажа. Освен това имай предвид, че за съжаление 99% от млечните продукти на пазара са минали през млечни... и така. Успех!
И аз не съм привърженик на лактоза с фруктоза 🙂 Но при мен въпросът е в количеството. Не съм установила проблем от самата лактоза до момента. А за мазнините, защо според теб ми са много или по-скоро колко много е много. Била съм на 70-75% мазнини от дневния ми прием и мога да кажа, че до момента не е имало режим на който да съм се чувствала по-добре във всяко едно отношение. Говоря изцяло за себе си. Аз мисля, че повечето жени реагират по-добре на мазнини, отколкото на въглехидрати.
казано от Margi на 25.07.17, 14:45:
казано от Margi на 25.07.17, 14:44:
Допадна ми това, че се опитваш да напаснеш храната и тренировките с цикъла, но явно не ти достигат по-задълбочени познания.ПП: Ще ти отгвовря с контра въпрос: Кои микронутриенти мислиш че си набавяш?
.
Може всичко на пазара да е изкуствено, бъкано с какво ли не, но не мисля че изключването на дадени храни би повлияло на човечеството да оцелее. Именно, защото нямам задълбочени познания те питам кои микронутриенти не си набавям, за да си ги набавя. И какъв процент от хранителната пирамида зависи от микронутринтите? И последно мислиш ли,че допълнителна суплиментация би подобрила общата картинка ?
Предполагам доста неща не си набавяш - храната ти изглежда еднообразна.
На първо място с толкова млечни и месо е най-краткия път да се “затъкнеш” и да пречиш на нормалната функция на червата и, съответно - нарушения в чревната флора. Когато там е задръстено, няма значение, какво ядеш - всичко отива...по дяволите.
ПП: Не гледай кое ще помогне на човечеството да оцелее. Когато гледаш себе си, и това ти да си в добро здраве и оцеляваш добре, и ако повече хора правят това, човечеството ще е ок.
Мнението беше редактирано от Margi на 25.07.17 15:11.
От всички тренировки и режими, през които съм минала и всякаквите опити, които съм правила, повечето стари потребители са свидетели, не искам да бъда крайна, но 3 лъжици зехтин на ден за мен са достатъчна мазнина към храненето, което виждам.
Пак казвам, това си е лично мое мнение.
Всякакви допълнителни мазнини като фъстъчени масла и тахани могат само да те спънат в постигането на целите ( предвид това, че ядеш и месо и млечни и на практика не се лишаваш от нищо).
казано от Margi на 25.07.17, 15:08:
На първо място с толкова млечни и месо е най-краткия път да се “затъкнеш” и да пречиш на нормалната функция на червата и, съответно - нарушения в чревната флора. Когато там е задръстено, няма значение, какво ядеш - всичко отива...по дяволите.ПП: Не гледай кое ще помогне на човечеството да оцелее. Когато гледаш себе си, и това ти да си в добро здраве и оцеляваш добре, и ако повече хора правят това, човечеството ще е ок.
Мерси, Марги. Ще се задълбоча малко повече в теорията ти, въпреки че не успях да получа обоснован отговор, защо това което казваш е така. ПП-ът ти ми хареса много : )
казано от Елена на 25.07.17, 15:17:
казано от Margi на 25.07.17, 15:08:
На първо място с толкова млечни и месо е най-краткия път да се “затъкнеш” и да пречиш на нормалната функция на червата и, съответно - нарушения в чревната флора. Когато там е задръстено, няма значение, какво ядеш - всичко отива...по дяволите.ПП: Не гледай кое ще помогне на човечеството да оцелее. Когато гледаш себе си, и това ти да си в добро здраве и оцеляваш добре, и ако повече хора правят това, човечеството ще е ок.
Мерси, Марги. Ще се задълбоча малко повече в теорията ти, въпреки че не успях да получа обоснован отговор, защо това което казваш е така. ПП-ът ти ми хареса много : )
Съвсем конкретни насоки ти дадох накъде да гледаш.
казано от Блажка на 25.07.17, 15:15:
От всички тренировки и режими, през които съм минала и всякаквите опити, които съм правила, повечето стари потребители са свидетели, не искам да бъда крайна, но 3 лъжици зехтин на ден за мен са достатъчна мазнина към храненето, което виждам.
Пак казвам, това си е лично мое мнение.
Всякакви допълнителни мазнини като фъстъчени масла и тахани могат само да те спънат в постигането на целите ( предвид това, че ядеш и месо и млечни и на практика не се лишаваш от нищо).
: ) Момичета , наистина ми харесва всичко, което казвате! Но моля ви, обосновете се защо това е така. Естествено, че всички говорим единствено и само от лична гледна точна, на коя какво и влияе добре, но аз не разбирам, например защо фъстъченото масло ако е в адекватни количества може да те “спъне”? Или защо месото и млечните не са окей? И защо е по-добре да се ограничат мазнините до “3 лъжици зехтин на ден”?
Не прочетох никъде да се ограничаваш до 3 лъжици зехтин.
Не зная как очакваш да се обоснова, но е неоспорим факта, че млечните продукти и месото затлачват червата. Те е добре да са добре проходими и с нужната бактериална флора, за да могат микроелементите да бъдат усвоени. Иначе и най-хубавите храни да ядеш, и най-скъпите добавки да пиеш, няма да усвоиш много от тях.
казано от nervak на 25.07.17, 16:16:
Баси ,колко ли сме задръстени всичките...
Еми...доста...макар и дати се струва майтап. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 25.07.17 16:22.
казано от Margi на 25.07.17, 14:29:
А ти не пропускаш повод да ме заядеш.
Съвсем не е така, много пъти си премълчавам 🙂
За конкретния случай - на мен менюто ми се вижда най- нормално, даже разнообразно, но ти отделяш такива усилия и внимание на храната, такива храни дето даже не съм ги чувал ядеш всеки ден, че сравнено с теб и според твоите разбирания (почти) всеки се храни зле. На мен ми е чудно бабите ни като не са яли годжи бери и чимичанга как ли милите са доживели до старини.
Да не говорим че за мен е противно на логиката ако храната минава по- бързо през червата да се усвоява по- добре... Не им ли викат на тези “прави черва” и да са синоним на хора, които само хабят храната.
Нямам много време сега да пиша, после ще забравя, затова на две на три, искам да кажа, че предвид месо + млечни, които приемаш и в които има мазнини +3 лъжици зехтин на ден ти дават горе-долу нужната мазнина на ден, за да функционираш нормално и да се чувстваш добре от тренировки и т.н. Понеже си женско все пак...
Относно затлачването с месо и млечни, като толкова искаш да следваш културистична схема на хранене ( поне на мен часовото разделение и г/д храната ми напомнят за това) - на 100гр месо - 500-600гр пресни зеленчуци ( акцент зеленолистни).
Това е моят поглед и моят съвет, с който не те ангажирам, както и никой в този форум.
казано от Блажка на 25.07.17, 17:17:
Нямам много време сега да пиша, после ще забравя, затова на две на три, искам да кажа, че предвид месо + млечни, които приемаш и в които има мазнини +3 лъжици зехтин на ден ти дават горе-долу нужната мазнина на ден, за да функционираш нормално и да се чувстваш добре от тренировки и т.н. Понеже си женско все пак...
Относно затлачването с месо и млечни, като толкова искаш да следваш културистична схема на хранене ( поне на мен часовото разделение и г/д храната ми напомнят за това) - на 100гр месо - 500-600гр пресни зеленчуци ( акцент зеленолистни).
Това е моят поглед и моят съвет, с който не те ангажирам, както и никой в този форум.
Именно “Понеже си женско все пак... ” , ям повече мазнини. Хормонален баланс, нормално функциониране на организма и т.н.
За да се обоснова, а не да пишем просто думи :
1) http://www.bmj.com/content/308/6945/1667
- изследване за рискове при хора, които ядат месо и такива които не.
2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5329646/
-изследване относно висок прием на мазнини и какви са последствията в организма
3) http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa022637#t=article
- изследване сравняващо ниско въглехидратни и ниско мазнинни режими
И на последно място, всеки човек си има избор и ясно съзнание какво иска за себе си. Не мисля, че хранителната ни индустрия е на ниво, но ограничавайки мозъците си до “всичко е вредно” , “не яж това или онова” , “чистата храна е органичната храна” , ще окаже положително въздействие. Понякога проблемът е какво е в главите ни, а не какво е в чинията.
25.07.17
18:41
казано от Димо на 25.07.17, 17:17:
казано от Margi на 25.07.17, 14:29:
А ти не пропускаш повод да ме заядеш.
Съвсем не е така, много пъти си премълчавам
За конкретния случай - на мен менюто ми се вижда най- нормално, даже разнообразно, но ти отделяш такива усилия и внимание на храната, такива храни дето даже не съм ги чувал ядеш всеки ден, че сравнено с теб и според твоите разбирания (почти) всеки се храни зле. На мен ми е чудно бабите ни като не са яли годжи бери и чимичанга как ли милите са доживели до старини.
95% от текста е 1:1 от това което исках и аз да напиша🙂 За баба ми вече няколко пъти пиша🙂. Сина и е на 70 и яде сланина денонощно зима и лято, за ракия и вино няма да коментирам🙂 Не е там ключа според мен. Винаги може още да се подобри нещо, но не трябва и в крайности да се ходи.
Мнението беше редактирано от Barberian на 25.07.17 18:43.
Като почнете да давате примери с бабите си значи...😭
Живота на бабите ви няма нищо общо с вашия. Бабите ви не са живяли в средата в която живеем ние. Нито са издишали толкова много автомобилни газове, нито са били сгърчени по цял ден пред компютъра в климатизиран офис, нито са имали телефон залепен до главата по цял ден, нито са живяли в подобен стрес и забързан ежедневен ритъм.
Живеем в условия, които нямат аналог в човешката история, съответно и грижите, които полагаме за здравето си, следва да са радикални.
25.07.17
20:44
казано от Блажка на 25.07.17, 17:17:
.. на 100гр месо - 500-600гр пресни зеленчуци ( акцент зеленолистни).
Това ми се струва доста затормозяващо заради натрупване на оксалати, а и една салата зеленолистни от 500гр. посмъртно не мога да я опаса, ако искам поне 100гр. месо да хапна с нея. Малко по-приемлив вариант бих споделила от опит е 150-200гр. зарзават от зеленолистни на 100 гр. месо. Ако зеленолистните НЕ преобладават в салатата, тогава съм ок и на 500гр на 100 месо.
Писах и други работи, но без да искам ги изтрих и не ми се занимава повече. Елена, успех и следя!
25.07.17
21:18
казано от Margi на 25.07.17, 19:34:
Като почнете да давате примери с бабите си значи...
Живота на бабите ви няма нищо общо с вашия. Бабите ви не са живяли в средата в която живеем ние. Нито са издишали толкова много автомобилни газове, нито са били сгърчени по цял ден пред компютъра в климатизиран офис, нито са имали телефон залепен до главата по цял ден, нито са живяли в подобен стрес и забързан ежедневен ритъм.
Живеем в условия, които нямат аналог в човешката история, съответно и грижите, които полагаме за здравето си, следва да са радикални.
Има само една грижа,която можеш да положиш за дебе си-избягай от света,както направих аз.
25.07.17
21:18
казано от Bart Simpson на 25.07.17, 21:18:
Живеем в условия, които нямат аналог в човешката история, съответно и грижите, които полагаме за здравето си, следва да са радикални.Има само една грижа,която можеш да положиш за себе си-избягай от света,както направих аз.
За мен е доста иронично да се оплакваш от примера с бабите, защото споменавам бабите отчасти защото веднъж като спорехме с теб какъв е ефекта да се пие вода докато ядеш и ти каза, че трябва да е вярно че не трябва да се пие вода, защото си го знаела от баба си, а тя доживяла до едисиколко години и била здрава, затова и ти го вярваш и го спазваш. Тогава те питах дали не намираш притеснителна прилика с израза “бабини деветини”, а ти се засегна 🙂
Ти вярваш че полагаш някакви изключителни грижи за себе си и че те са полезни за теб на физическо ниво. Със сигурност полагаш грижи и може и ефект да има. Няма как да знам. Дори и само да те кара да се чувстваш добре, това е нещо хубаво. Човек има нужда от вяра. Но не е хубаво да налагаш тази своя вяра на други и да ги караш да се чувстват зле че не я споделят. Аз не съм правил изследвания на храните, които ядеш, както казах повечето даже не съм ги чувал, но си правя изводи от частното към общото. От това, което знам какво е, си правя изводи за останалите. Чел съм за годжи берито например, в най- обикновената и общодостъпна уикипедия, и там хората си казват че няма доказателство че изобщо прави нещо и дори са дадени примери за предупредени/осъдени личности и организации, които твърдят че има някакви лечебни или изобщо полезни свойства. Не ти ли светва лампичката че нещо от което хората вадят милиони/милиарди и сега (според мен експлоатирайки желанието на много хора да намерят някакъв вълшебен цяр в който да вярват, който да ги отдели от обикновените хлябоядци например) ако имаше начин да се докаже че прави нещо това годжи бери по научен път дали нямаше да се направи и да си удесеторят печалбите когато вече освен на митовете, в маркетинга му разчитат и на научни доказателства?
Аз не съм консерва, ако нещо съм пропуснал, ще се радвам да поправиш пропуските в информацията ми и да ми покажеш научно изследване за ефекта от яденето на годжи бери и ако ми се стори достоверен източник на информация, ще си променя мнението. И нека си спестим томаневернишките лафове “Ебаси източника на информация - Уикипедия, то всеки може да пише каквото си иска там.”, защото ако е така те приканям да промениш статията за годжи бери в Уикипедия и да напишеш вътре че е много полезно, че е суперхрана и т.н. (може направо да копнеш някоя готова статия със суперлативи от женско онлайн издание) и да ни покажеш как всеки може да си пише каквото си иска в Уикипедия 🙂
26.07.17
00:06
Аз само да кажа, че баба ми все още е жива и здрава. Яде същите отровни храни като нас и има GSM. Преживяла е две световни войни, работила е като вол на 3 смени, от дете до 65 гофини. Понеже сме нямали връзки е работила 6 месеца в тухларна с мъжете за да може да и разрешат да купи керемиди за къщата. Мога да разказвам до сутринта , но няма смисъл. Ние сме видяли стрес, точно колкото съм вдигнал 200 на лежанка.
Мнението беше редактирано от Barberian на 26.07.17 00:07.
26.07.17
00:26
Баба ми по време на ВСВ е имала две дъщери,имайки трета(майка ми) след войната са обявили дядо ми за враг на народа и са хвърлили в затвор.Тя е прала на цялата улица прането за да има храна за дъщерите си.След това са и взели имота на Дондуков защото дядо ми е “предател” и с дъщетщрите си е отишла във фамилната къща в Сливница.
При пожар в затвора където е бил дядо ми са го оставили заключен да изгори като куче и баба ми е влязла и го е измъкнала.
26.07.17
00:30
А, нашия стрес е от забързаното ежедневие, шефа и задръстванията 😄 Като духа силен вятър е код оранжево, а като падне сняг и недай си Боже спре тока, се обявява бедствено положение🙂
Мнението беше редактирано от Barberian на 26.07.17 00:52.
26.07.17
00:38
Да си #бе майката не знам как издържам хахахахахах
Тотален регрес.
Така, хванахте се за запетаята, както винаги. Някои неща, които знаем от бабите си са все още валидни, въпреки че не знам откъде измъкна това мое изказване за водата, вероятно си водиш записки по мненията ми, което е добре, някой ден може и да са ти полезни. ☺
Барт, кажи ми, когато баба ти е била на Дондуков да пере, колко коли са минавали от там и колко пъти и е звъннал телефона...говорите за несравними неща, просто е абсурдно.
Димо, това че не си чувал за храните, които ям, не прави тях по-малко полезни. Прави теб по-малко информиран. Аз не карам никого да ги яде. Коментирахме съвсем друго нещо, а именно: Това че момичето се опитва да се храни съобразно цикъла си. Това няма нищо общо нито с годжи берито, нито с изследванията върху него.
Мнението беше редактирано от Margi на 26.07.17 08:35.
казано от Margi на 26.07.17, 08:34:
Така, хванахте се за запетаята, както винаги. Някои неща, които знаем от бабите си са все още валидни, въпреки че не знам откъде измъкна това мое изказване за водата, вероятно си водиш записки по мненията ми, което е добре, някой ден може и да са ти полезни.
Барт, кажи ми, когато баба ти е била на Дондуков да пере, колко коли са минавали от там и колко пъти и е звъннал телефона...говорите за несравними неща, просто е абсурдно.
Димо, това че не си чувал за храните, които ям, не прави тях по-малко полезни. Прави теб по-малко информиран. Аз не карам никого да ги яде. Коментирахме съвсем друго нещо, а именно: Това че момичето се опитва да се храни съобразно цикъла си. Това няма нищо общо нито с годжи берито, нито с изследванията върху него.
Аз от всички мнения, разбрах че коментираме липсата на вещества и микронутриенти в месото и млечните. И че ако ям месо, риба,зеленчуци, млечни, оризовки, плодове е еднообразно хранене. След което се стигна до това,че ако не си произвеждам определена храна сама, да се откажа от нея. И заключението до което стигнах е, че в миналото липсата на автомобили и телефони е съхранило бабите ни. Тоест извода за мен е ,че в 21-ви век всички сме се изнежили, поради най-модерната болест “стрес” и е по-добре да си набавяме хранителни вещества под формата на прахообразни храни, защото видиш ли всичко в магазина е гмо.
26.07.17
09:28
Я седа и си мисля, че точно туй изнежване е в основата на цялата драма. Тай и тай намесваме баби..мойта колкот повече си мереше кръвното, толкова повече го вдигаше. Факт е - мръсно е, има ГМО, животът е гаден, шефът ми е педера.ст и т.н., ма ако тръгна да се вайкам всеки ден, че храната е гадна, въздухът е мръсен, водата има бира в нея, работя 7 часа на комп, че в пилето ми има свинско..е аз 200% ще се разболея. Е живият пример в залата - не го е.е от нищо, яде всичко - здрав кат вол. Аз се съобразявам какво ям( до колкото мога) и все съм във филма, че нещо има 😄. Та.. яж, пий, помпай.
Отчет за 25.07
сън 7часа и малко
движение 7,3км
храна: 1) кафе с мляко, 70гр извара , 30гр кайсии
2) 50 гр пилешко , 30гр моцарела, 20 кашкавал ,150 краставици
3) 100 гр натурален катък, 50 гр телешко кюфте
4) 110 гр скумрия, лимон, 150 гр салата айсберг, краставици и чушки
5) 10 гр суров слънчоглед, 50 гр телешко кюфте, 50 гр цедено мляко,100 краставици
84 въглехидрати, 65 мазнини, 110 протеин = 1361кал
И малко размисли: мисля,че всеки трябва да намери баланса за себе си и да гледа собствените си резултати от дадени режими и тренировки. Вчера си изнамерих първите дневници ( тефтерчета) в които вписвах храна, тренировки и резултати. Днес 3 години, 4 месеца и 7 дни по-късно мога да стигна до извода, че периодите в които съм ограничавала дадена храна, са били “спъванията” ми към целите. И за всичкото това време резултатите ми са минус едни 16% мазнини (последен сегментен анализ преди 2 месеца) и 100% удоволствие и разтоварване в залата. Самата храна не е отровата, а мисленето ни за нея. И последно , ние не ядем микро и макронутриенти, а храни. Та носете си новите дрехи, радвайте се на малките крачки, усмихвайте се повече на негативните случки и излизайте по-често от комфортната си зона, за да е по-цветно сивото ежедневие : )
26.07.17
09:40
казано от Guy Fawkes на 26.07.17, 09:28:
Я седа и си мисля, че точно туй изнежване е в основата на цялата драма. Тай и тай намесваме баби..мойта колкот повече си мереше кръвното, толкова повече го вдигаше. Факт е - мръсно е, има ГМО, животът е гаден, шефът ми е педера.ст и т.н., ма ако тръгна да се вайкам всеки ден, че храната е гадна, въздухът е мръсен, водата има бира в нея, работя 7 часа на комп, че в пилето ми има свинско..е аз 200% ще се разболея. Е живият пример в залата - не го е.е от нищо, яде всичко - здрав кат вол. Аз се съобразявам какво ям( до колкото мога) и все съм във филма, че нещо има . Та.. яж, пий, помпай.
Мой клиент направи инфаркт на 29. Наистина беше с доста наднормено тегло. Той си е бохем 🙂 Това беше преди 17 години мисля. Докторите му казаха, да спре всяка една любима храна, алкохол и тн. сещаш се. Казаха му, че ако не ги спре до 2,3 години ще го удари 2ри и чао. Питам го: Каро, как смяташ да процедираш? Той ми отговаря: Вчера бяхме в балкана на чист въздух и изпихме 4 литра ракия😄 Ако ще умирам, няма да е с пилежко в ръка🙂 Все още е жив и здрав, а минаха 17 години. Не съм доктор, не знам колко ще живее, но съм сигурен, че ако беше влязал в препоръчаните рестрикции, отдавна да сме го опяли.
Така, че напълно съм съгласен с теб, живота е труден, храната е гадна и тн. но,трябва да намерим златната среда.
Мнението беше редактирано от Barberian на 26.07.17 09:44.
26.07 сряда
сън 7 часа
Никога не ми се отдавало да качвам. Уж ям повече, а свалям ..
1) пропуснах си закуската в 7, защото ми беше тежко от предната вечер
2) 30 моцарела, 110 домати, 40 пилешко
3) 2 яйца, 30 моцарела, 100 домати
4) 10-тина грамама суров слънчоглед, 100 цедено мляко, 100 краставици, 50гр тиквички на скара,65 гр пилешко с 30 моцарела на тиган + 220гр круши (мн яки бяха) и 120 кайсии
въгл: 120, мазнини 65, протеин 99= 1461кал
- отидох в залата в обедната почивка с приятелка, за да и покажа някое друго упражнение с което да започне и се мотках с нея, направих към 5 клека с лост, няколко повторения тяга, военна преса и скрипец. После се усетих,че мултиспорт картата важи само 1 път на ден и след работа се върнах за да тренирам вече както си трябва.
загрявка с лоста, въже. Вписвам само работните серии
1.1. squat 3x6@45кг
1.2. face pull 3x16@20
2.1 rdl 3x9@45
2.2. chest flyes incline 3x13@12
3.1 db row 3x10@10
3.2 triceps cabel pressdown 3x10@20
4.1 hip extentions 2x10@10
4.2 lunges 2x14@10
27.07
1) 30 овесени ядки с чиа, ленено семе, канела , 100 извара
2) 2 яйца , 100 гр краставици
3) 85 пилешко печено, 100 домати
4) 3 оризовки , 50 риба тон, 20 пастет, 150 домати , 120 кайсии
5) 100гр печен свински дроб, 320 салата домати, краставици ,чушки , зехтин , 90 гр варен ориз с грах, 50 извара+ 70 цедено мляко с какао и стевия
Общо 132въгл, 47мазнини, 122 протеин = 1439кал
тренировка:
1.1. hip thrust 3x8@45
1.2 pullover 3x10@9
2.1leg press 3x13@25
2.2 db upper row 3x13@8
3.1 bench press 3x10@20
3.2 lat pulldown 3x11@25
4.1 cabel kicks 2x15@10 на крак
4.2 bayesian curl 2x16@ 5 на ръка - последните 3-4 със зор
28.07 почивен
Храна 78въгл, 62мазнини, 106 протеин = 1294 кал
29. 07 - бях го планувала да е тренировъчен, но се оказа че няма как , затова направих едно 40 минутно бягане в парка , няколко серии набирания, бг клек на пейка и лицеви.
храна: 105 въгл, 69 мазнини, 75 протеин = 1341кал
30.07 -тренировъчен
храна: 152въгл; 25мазн; 116 протеин=1297кал
тренировка:
1.1 hip thrust 3x9@45
1.2 pullover 3x10@9
2.1 leg press 3x14@25
2.2 lat raise 3x11@8
3.1 db bench press 3x11@14
3.2. lat pulldown 3x12@25
4.1. leg curls 2x11@10
4.2 biceps curls 2x17@10
след това навъртях 3-4 км из молове, декатлон и какво ли не в търсене на хубави маратонки за зала и дано съм ги уцелила тоз път : ) във вторник ще се разбере
31.07 почивен
храна: 2 яйца,
-пилешко със 200 салата , 20 сирене
- 3 оризовки с риба тон и домати
тиквички , картофи на фурна
общо: 114въгл; 28мазнини; 92протеин =1076кал (добре е като за нетренировъчен)
най-накрая ми звъннаха от сервиза ,че ми е готова конзолата и вечерта стана страшно...
01.07
сън-към 5-6 часа , късно си легнах , защото играх
храна:
-30овес , ленено семе, чия, амарант, фибри, 30 извара, канела
-2 яйца със 110 домати
-70 пилеко със 120 тиквички
-200 картофи, 40 риба тон, 250гр салата , зехтин (преди тренировка)
-60 пълнозърнеста паста, 50 кайма , 60 доматен сок, 30 чушки , 30 лук и 320 гр диня
общо: 170въгл, 31 мазнини, 99 протеин = 1355кал , увеличих въглехидрата , за сметка на мазнините
ааа за тренировката вчера не знам дали искам да я коментирам. Наложи се да сменя залата, защото вече ще тренирам след работа, т.е към 6-7 и в квартала няма много голям избор. Та да кажем тази зала беше от 1 до 10, маааксимум 4 .
загрях малко..
1.1 squats - 3x5@45 - можех и още, но стойката на щангата беше доста лабилна , не исках да рискувам
1.2. db ohp - 3x12@16
2.1 rdl 3x10 @45
2.2 db bench press 3x12@14
и от тука стана мазало...
на скрипеца се редуваха 4 човека затова го снемих с 3.1 db row 3x10@10
3.2 triceps press down 3x10@20
3.3 lat raises 3x12@8 - хич не му беше мястото на това тука
после разтегнах малко и минахме през парка да се разходим 🙂 утре ще отида в другата зала , в други ден в друга и така докато не намеря най-добрата : )
02.08
Май нацелих залата 🙂 идва ми на 15 -20 мин от вкъщи , но за сметка на това е бомба
храна: 1) овесени ядки с извара и ленено семе
2) 2 яйца и 100 краставици
- разходих се за тютюн за наргиле и по пътя изядох няколко джанки
3) 60 пил. филе със 110 тиквички
4) преди тренировка 100 пилешко 220 салата краставици и чушки
5) след тренировка 100 печен свински дроб , 55 гр пълнозърнест хляб , 200 салата чушки айсберг и краставици , 50 кисело мляко и за десерт 500 диня : )
общо :116 протеин, 131 въглех. и 34 мазнини=1300кал
тренировка:
в началото не успях да намеря идеалното място за хиптръст , затова го смених с гуууд морнинг, не знам дали е най-добрия избор ,ама пак е избор, та:
1.1 good mornin 3x12@20
1.2 pullover 3 x10@10
2.1 leg press 3x15@25
2.2 upper row 3x8@12
3.1 bench press 3x10@20
3.2 lat pulldown 3x12@25
4.1. cabel kicks - смених го с glute kicks на машина 3х15@25 на крак
4.2 leg raises 3x15
4.3. biceps curls 3x16@4
после един страaaaшен стречинг и вечерта завърши с динята и игра. Напоследък имам чувство че съм се вдървила малко от тази зала , и май ще ида на йога тез дни.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече