Full body workout

Здравейте фитнес маняци! Накратко за мен: Казвам се Стивън и съм на 15 години. Тренирам от 8 месеца фитнес с хранителен режим и правилно изпълнение на упражненията. Сплит от 4 дена:
1:Гърди и рамо
2: Гръб, трапец и корем
3: Почивка
4:Ръце
5:Крака и корем
Доста напреднах. Как мога да задържа този резултат като имам на разположение два дни? Започнах да тренирам футбол и фитнеса ми е на заден план. Как мога да поддържам ММ?
Насочил съм се към full body workout, но не знам как се действа при тази тренировка...
Биха ми били полезни идеи и съвети.
Тегло(преди футбола): 73
Тегло(след като почнах футбола): 69-70
Височина: 179см.
Не съм изгубил ММ, защото съм запазил силата и на визия съм добре, даже още по-добре. Мисля че съм свалил мазнини. Ям много, вече от месец без режим. Но задължително във всеки един ден присъстват плодове, зеленчуци и овес за закуска! Пържено не ям. Ясно ми е, че всичко се свежда до калорийния баланс и смея да твърдя, че разбирам от храненето. Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Стивън Стефанов на 26.04.17 16:46.

Няма как да ти се даде мнение, при положение че ни казал какви упражнения правиш за съответните дни. А относно храненето в тази възраст - хапвай здраво и без ограничения (говоря за качествена храна). Боклуци пак можеш да си позволяваш, но по-рядко.

казано от Светослав Захариев на 26.04.17, 16:52:

Няма как да ти се даде мнение, при положение че ни казал какви упражнения правиш за съответните дни. А относно храненето в тази възраст - хапвай здраво и без ограничения (говоря за качествена храна). Боклуци пак можеш да си позволяваш, но по-рядко.

Братле, не съм ги казал. Те са обикновените- лежанка, клек, скрипец.... Правя по 4-5 упражнения за гърди, гръб и крака. И по 3-4 за ръце. Тренирах всичко на суперсерии и стигнах до претоварване и контузия. Сега го оставих на заден план и наблягам на футбола повече, тъй като ми харесва повече и от него не ме боли засегнатата част от пренатоварването. Също така и лостове. Единствено като сложа допълнителна тежест във фитнеса и почват болките в главата.... Благодаря иначе! 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1