06.06.17
15:48
Здравейте, искам да натрупам маса само в гърдите, без да увеличавам гръдния кош, в момента правя флайс и има ефект, но се чудех дали няма и по-ефективни методи.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от АСт на 06.06.17, 15:48:
натрупам маса само в гърдите, без да увеличавамгръдния кош
Я го прочети това пак, ама бавно.
Мнението беше редактирано от BGDN. на 06.06.17 17:35.
Да как да увелича колко мускул или маса имам в гърдите, но само в тях. без да трупам в другите мускули около тях.
21.10.19
00:30
За повече от 2 години от както си пуснал темата, още ли не си намерил отговор 😀
21.10.19
08:43
казано от АСт на 21.10.19, 00:22:
Да как да увелича колко мускул или маса имам в гърдите, но само в тях. без да трупам в другите мускули около тях.
сложи си силикон .. на глупав въпрос - глупав отговор 🙂
ами четох и пробвах няколко неща две години но не се получи.ако исках силикон нямаше да питам. моля ако не можете или не желаете да ми помогнете не пишете. искам да трупам по сериозно маса в тях, но явно не ми се получава, затова и питам
21.10.19
15:13
Не знам за начин да трупаш само на 1 място. ( ако бъркам някой да ме поправи )То не е буца кал да я вземеш и да я сложиш някъде си. Не знам как се храниш но ако искаш маса си треа повечко ядене.
Ок здравейте пак, искам да натрупам маса в областта на гърдите или отпред, но без да трупам огромно количество маса и да помпам другите мускули, само отпред да понатрупам.
казано от АСт на 20.10.20, 01:13:
Ок здравейте пак, искам да натрупам маса в областта на гърдите или отпред, но без да трупам огромно количество маса и да помпам другите мускули, само отпред да понатрупам.
Взимай си метаново олио и го инжектирай екстракапилярно в десния пекторалис минимус и после в левия. Много важно е първо в десния, защото е по-далече от сърцето и ако оргазмизъмът не го поеме, да не стане някоя беля!!!! После може и малко лицеви, флайс и пек-дек-селски бек да изпомпиш и си готов?!!!!
Мнението беше редактирано от Боян на 20.10.20 07:31.
казано от Боян на 20.10.20, 07:31:
казано от АСт на 20.10.20, 01:13:
Взимай си метаново олио и го инжектирай екстракапилярно в десния пекторалис минимус и после в левия. Много важно е първо в десния, защото е по-далече от сърцето и ако оргазмизъмът не го поеме, да не стане някоя беля!!!! После може и малко лицеви, флайс и пек-дек-селски бек да изпомпиш и си готов?!!!!
“you`re hillarious”
,питам какво да правя защото не разбирам упражненията и не знам кои са подходящи, в резултат прекалих и натрупах там където не желая, ако искаш мога и аз да пиша глупости, но е “леко” безсмислено. ако ще помогнеш с нещо, помогни ако ли не подмини.
Я кажи ,как прекали,че натрупа и там дето не желаеш...че аз от 35г,не мога да натрупам никъде.
поради голяма доза вдъхновение от друга тема,
Гаварит Масква,
пожалл уйста маска сложете в тази тема.
Путин Ви е благодарен
казано от АСт на 20.10.20, 21:23:
“you`re hillarious”
,питам какво да правя защото не разбирам упражненията и не знам кои са подходящи, в резултат прекалих и натрупах там където не желая, ако искаш мога и аз да пиша глупости, но е “леко” безсмислено. ако ще помогнеш с нещо, помогни ако ли не подмини.
Значи щом си натрупал, ще трябва да го свалиш. Свалянето става най-добре или със самосвал, или с диета и кардио, но предполагам не искаш да си на диета, а за кардио надали си жиголо на лекоатлетки, така че единственият ти вариант ако ще ходиш на ББ шоу е да внимаваш с нивата на стромбоцидите в кръвта, че яко ги забелязват страничните съдийки, мама им...
Мнението беше редактирано от Боян на 26.10.20 10:08.
Тренирах гребна машина и лост зад гръб плюс още няколко неща и гръбните ми мускули са добре според мен, не искам да трупам повече, в ръцете съм развил сила и леко форма, но искам да изваям малко по-релефни гърди един малко повече шоу и не толкова фокус върху силата. не искам и датренировка с която да правя бабанки а релеф а само лек релеф на гръден кош, корема ми е плосък но и гърдния кош също
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече