Mjölnir.......

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

26.11.17
11:22

Маргаритке, бегай.............
Чеках, че не бех прочел послеписаа.........
Хахахахах
Маргарито, кола имаш ли?
Дрехи носиш ли?
Светиш ли си с лампа вечер?
Изцепените манджи дет ги готвиш на.ток ли ги готвиш?
Ми тея от Дружба, кво да кажат, заради твоя ток им е мръсно от ТЕЦ-а.
Заключение:
Маргарита на тъмно от утре, хем и нет няма да имаш, да не пишеш тъпотии.
А я къв дебил съм,  не ме мисли хахахахах

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.11.17 11:27.

26.11.17
11:47

Не знам как стигна до глобалното затопляне от едно предложение за качествено провеждане на свободното време.
Не участвам в твоите филми, в които се вкарваш от началото на участието ти във форума. Нищо чудно че именно с Теди се сдушихте още в началото.

26.11.17
11:51

А човека ти предложи,като имаш деца тогава да даваш съвети по отношение възпитанието им.

Мнението беше редактирано от nervak на 26.11.17 11:51.

Bart Simpson

26.11.17
13:19

Дребния от малък започна с моторЕте.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.11.17 13:54.

26.11.17
13:28

Авиацията е сред най-големите замърсители на въздуха, което е и една от най-премълчаваните истини.

Марго, ти не пътуваш до тези девствени и красиви кътчета на света на кон, нали?

Моторите и атв-та не знам да цапат, но според мен таковат майката на горските пътеки и са много шумни, което ме дразни. Аз лично приключих с моторите отдавна, но определено горните причини не са основателни, за да спреш да караш.

Bart Simpson

26.11.17
13:46

1.не караме по еко пътеки, а по дърварски пътища.
2.не караме там където хората правят пикници, а там където с друго МПС не може да се стигне.
3.не сме сто мотора, а по-скоро (последния път бяхме 7-8 мотора, атв-та и едно бъги).
4.не е вообще мимолетно удоволствие, а хоби, в което хората влагат енергия, средатва, време.
5.Всеки от хората, с които караме има отношение и обича гората не по-малко от всеразбиращата Маргаритка, затова и ходим там.
6.замърсяването,  което предизвиква един 125 кубиков мотор е несравнимо с дизеловия трошляк, който кара всеки втори в БГ.
7. Аз плащам почти 2000 евро годишно данък за замърсяването, което колата ми предизвиква о знам, че парите ми се ползват по предназначение, а ти колко плащаш Маргаритке?
8.Обиколил съм всяка планина в БГ, бил съм във почти всяка хижа и заслон, от Страшно езеро, до Тевно езеро, от Каменица до Мусала, от от Мелник до Банско, всичко пеша и не съм оставил една хартийка в планината.
9.в БГ планини съм карал мотор само по обособени вече пътища-под х.Добрила, около Батак и Пещера, черни Искър-гр  Роман и т.н. И т.н.

Bart Simpson

26.11.17
17:45

И покрай мотори и гори едно обядче си спретнах, че нещо тихо на работа.

Bart Simpson

26.11.17
17:46

И покрай мотори и гори едно обядче си спретнах, че нещо тихо на работа.

Bart Simpson

27.11.17
12:06

Голямо вълнение, голямо чудо, бях си стегнал раницата от снощи.
1.лежанка5#5-70кг
С-abdominal5#10#50кг
2.срипец зад гръб-5#6-60кг
С-диск в страни5#7-15кг последователно на страна
3.кофи-гърди5#10+0кг
С-казанче5#7-57.5кг
4.флайс5#5-17.5 кг в ръка.
С-крака от вис5#8
Обобщение:
Да му #ба майката.
.......

А да, тегло-80.2 кг

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.11.17 13:13.

Деян

27.11.17
12:18

Гледам по-лекинко го даваш на някои движения, ама само така като начало след тези премеждия. Първо гледай да се възстановиш напълно, пък после се зори ;-)
И какво е това упражнение казанче-нищо не намирам в нета?

Мнението беше редактирано от Деян на 27.11.17 12:20.

Bart Simpson

27.11.17
12:23

Знам, че трябва кротко, но силата се изпари.
Побеснявам, направо губя контрол.
Визуално съм същия, но сила няма и на всичкото отгоре лактите още болят.
Казанче е придърпване на горен скрипец с една ръка от колене за сератуси.
На лега гонех 5#5-95 кг,  а сега 70….....тъпотия яко.
Ама никви самосъжаления, само бесна музика и яко копане.
Сега обаче си давам сметка, че съм бил постигнал някакво ниво, щом сега ми е яко трудно.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.11.17 13:18.

Bart Simpson

28.11.17
12:41

Дали имам мускулна треска, кошмар.
Ръце въпреки това:
1.раменна преса10#5-40 кг
2.дъмбели встрани и напред -10 до 6-7.5 кг в ръка.
3.чуково5#5-20кг в ръка
С- abdominal5#8-50кг
4.кофи трицепс-5#10+0кг
С-диск встрани-5#8-15кг на страна.
5.бицепсово с лост, стоеж, успореден хват5#7-30кг
С-крака от вис5#7+0кг
6.трицепс-горен скрипец5#7-55кг.
С-гръбни екстензии5#7+0кг
7.дъмбел зад врат5#7-12кг на страна.
С-без.
8.дъмбел-рамо с опора в коляно и лакет5#5-35кг
С-без.
Абе имаше някакво движение, но слабо, вяло, бавно.
Доста неубедително се чувствам в залата, може би ще стане наваксването, но повече няма да гоня цифри, нито килограми, нито калории.
Ще си спортувам лекичко и спокойно.Вече нямам конкретна цел и стремеж освен тонус и малко повече сила.
Извършихме снощи коледния пазар-подаръци etc.
И да споделя и тревогите си, в петък ми предстои вечеря за борда на директорите на BOI(bank of Ireland).
Възложиха я на мен, 55 човека, седем степенно меню, извън регулярното, коеето имаме.
Миналата година пак са били при нас и са били много доволни.
На мен се падна честта да им приготвя менюто и да ги впечатля достатъчно, че да се връщат пак.
Така че тази седмица ще мине под знака на тази вечеря.
Успешна седмица на всички.

28.11.17
12:49

казано от Bart Simpson на 28.11.17, 12:41:

И да споделя и тревогите си, в петък ми предстои вечеря за борда на директорите на BOI(bank of Ireland).
Възложиха я на мен, 55 човека, седем степенно меню, извън регулярното, коеето имаме.
Миналата година пак са били при нас и са били много доволни.
На мен се падна честта да им приготвя менюто и да ги впечатля достатъчно, че да се връщат пак.
Така че тази седмица ще мине под знака на тази вечеря.
Успешна седмица на всички.

Седемстепенно меню... Тия банкери няма ли да преядат още на третото? 🙂 Или порциите са само за небцето? 🙂

Банкер ... да преяде? 😄

Bart Simpson

28.11.17
13:08

Целта е да погаля небцето, но трябва да са и сити, защото са дебелаци.
Но това,  на което съм се спрял е:
1.Канапе от доматено фондю с пяна от магданоз и маринован патладжан.
2.пъстърма от сьомга с мармалад от лимон и крисп чебата.
3.пате от гъши дроб с компот от мандарини и glass от червена чушка.
4.гръбче от заек конфит пълно с мащерка, чесън и орехи, завито в прошуто с фондю от праз.
5.пътпъдък пълнен с касоле от ечемик и чуризо, готвен в butternut squash(не знам как е на БГ ама май им казват тиква-цигулка, пътпъдъка е сготвен вътре в кухата част) с тъмен сос от диви гъби.
5.1 сорбе от кафе и амарето(лично произвосдство с pacojet).
6.шоколадово трио-трюфел, брауни и мус(всичкия шоколад ще е правен от мен).
7.чийз кейк с шам фъстък, мента и ром.
Дано им се хареса.

28.11.17
13:10

Отивам да обядвам, че ще се удавя в собствен сос, докато го чета това......

Bart Simpson

28.11.17
13:16

Ако някой ден те отвее вятъра към Ейре, обещавам да ти сготвя нещо запомнящо се.

Bart Simpson

28.11.17
13:32

Обаче, Боби, понеже си ценител на храната ще ти кажа как да си направиш пъстърмата, ще ти хареса.
Вземаш едно широко парче филе сьомга и го подсушаваш добре с хартия.
Вземаш 60/40- морска сол -60, захар40 и ги избъркваш добре.
Постилаш от тази смес в малка тавичка и полагаш изсушеното филе, затрупваш го хубаво с втората половина от сместа и оставяш в хладилника за точно 24 часа.
След това смесваш червен пипер, черен пипер и пресен, нарязан на ситно, естрагон.
Изваждаш на 24-тия час сьомгата без вода,  по скоро с кърпа или здрава хартия отстраняваш много добре всичката полепнала сол,  придържайки я с цяла длан като бебешка главичка, след което овалваш много добре с леко притискане в сместа за кайзероване.
Оставяш в чиния,  три четири чесънчета, маслини или нещо, което да държи пъстърмата не в контакт с цялата си площ с чинията и връщаш в хладилника за още 24 часа.
След това нарязваш тъничко и се наслаждаваш с червено винце.Което противоречи леко на риба-вино отношението, но сезона не е за бяло, а и все пак е пъстърма.
Един приятел ми разказа една историйка:
Носел си в торбичката един човечец парче пъстърма, но я загубил. Започнал да се тюхка и викал:
-Не ме е яд, че я загубих, а ме е яд, че който я намери, може да няма остро ноже да я нареже на тъъънко, на тъъъънко.
Опитай, знам че ще ти хареса.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.11.17 13:34.

Деян

28.11.17
13:43

Барт, май от цЕлата работа жена ти най-много кяри :-) Хем ѝ е вкусно, хем готвенето не ѝ е ежедневно задължение предполагам, ако не и въобще да не ѝ е такова задължение...............или - как стоят нещата у вас :-)

Мнението беше редактирано от Деян на 28.11.17 13:43.

28.11.17
13:45

Ще пробвам, благодаря за рецептата, както и за поканата! 🙂

Bart Simpson

28.11.17
13:45

Нейния лаф е следния:
Всяка жена тр да се омъжи за готвач, защото любовта и красотата си отиват с годините, но гладът остава.
Аз готвя у дома, но само в почивните дни.
През другото време се готви само за дребния, а ние караме на салати вечер.

28.11.17
19:03

казано от Bart Simpson на 27.11.17, 12:23:

Знам, че трябва кротко, но силата се изпари.
Побеснявам, направо губя контрол.
Визуално съм същия, но сила няма и на всичкото отгоре лактите още болят.
Казанче е придърпване на горен скрипец с една ръка от колене за сератуси.
На лега гонех 5#5-95 кг,  а сега 70….....тъпотия яко.
Ама никви самосъжаления, само бесна музика и яко копане.
Сега обаче си давам сметка, че съм бил постигнал някакво ниво, щом сега ми е яко трудно.

Веднъж като си ги постигнал после не е толкова трудно да си върнеш постиженията. Ако не говорим за някакви рекорди де.
Така че след някой друг месец пак ще си на това ниво.

Bart Simpson

28.11.17
19:15

Силно се надявам, брат, ще направя каквото е нужно, беше ми хубаво да градирам, ще боря отново.

28.11.17
19:33

казано от Bart Simpson на 24.11.17, 12:52:

Търся супер мото или крос четиритактов(не КТМ) 250 или 125 cc без регистрация и уреди, само за гора е.
Може и  не-китайче АТВ.
Ще ми трябва за лято-2018.
В мобиле има две ямашки ТДР,  яки са,  но много истерични-двутактови са.
Ако ви се подмята нещо по гаражите имайте ме предвид.

Имам нещо много прилично ,Кавазакенце 250.С НОВИ на 200км клапани ,нова верига ,нови МТ гуми и т.н.Няма регистрация ,но си има фарче.Утре ще ти го снимам и кача.Уникална ми е машинката ,но за моята работа се убедих е ми трябва АТВ /ремаркето/.

Bart Simpson

28.11.17
19:34

Давай.
Къде из БГ е мотора?
KX ли е?
Ей, значи голям съм маймун, сега няма да спя да го мисля, нямаш ли никаква снимка?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.11.17 19:40.

28.11.17
19:59

KLR e модела.Нямам снимки ,освен на VIN-a ,утре ще ти го нащракам и ще го мислим.Регион В.Т. - Горна Оряховица - Сливовица - на моя язовир
https://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_klr_250_1989.php /в тази цветова гама/

Мнението беше редактирано от sapuna на 28.11.17 20:02.

Bart Simpson

28.11.17
20:05

Супер, много ми харесва, точно такова нещо търся.
За пари мислил ли си?

28.11.17
20:19

Не коментирам подобни неща никога в интернет платформи ,но щом ми задаваш въпроса директно ,отговарям и аз.Купих го април за 1700лв ,поръчах клапани от Япония и ги чаках два месеца /700лв/ ,платих на майстора 😄 ,купих нова верига и лека козметика ,спрей и водоструйка ,агресивни гуми .... карах 4-500км и до там.В момента има за смяна само един оптегач на веригата /15-20лв/ ,но не ми се занимава.Това е агресивна и яка машина и не е за мен.Купих я само защото ,съм стар мото фен ,исках нещо за кал и ме грабна цената.Махам я защото съм дрът вече за това нещо ,искам за кал ама 4х4 и т.н. ..... то не съм решил и че я махам де ,не ми пречи да си стои под навеса.
Изчакай да ти я нащракам утре ,а ако много бързаш 2000 и идвай да товариш.

Мнението беше редактирано от sapuna на 28.11.17 20:24.

Bart Simpson

28.11.17
20:30

Чудесно разбирам, че си вложил, но са ми много за мотор 89’.
Благодаря много за това че се отзова.

28.11.17
20:36

93-та и в интерес на истината изобщо не ми се дава.Нека си стои за другото лято.
Успех в търсенето ,бингото в този бранш е най-трудно!
Поздрави.

Bart Simpson

28.11.17
20:37

И аз съм така с аудито ми в БГ, хем ми се продава, хем не.
Искрено благодаря все пак.
Ще огледам и тук, че пичовете с БГ магазините пътуват празни към БГ.
Като вообще нямам идея за състоянието, твоят звучи спретнат, просто мисля, че искам да мина малко по-ниско.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.11.17 20:39.

28.11.17
20:50

Абсолютно същия.Ако имаш възможност да го тестваш го одялай на студено ,като с коленете притесни пластмасата под резервоара.Ако не са клапаните /на 99% гарантирам ,че са заминали-там им е слабото място/ след около 2км пробег ще мърка и няма да има никакви вибрации и звънене.
Цената за читава машина е убийствено добра.

Bart Simpson

28.11.17
21:13

Понеже с таз машинка не съм имал вземане-даване, сега говорих с един приятел и каза, че и той не го познава отблизо модела, но каза абсолютно същото като теб за клапаните.Също каза, че е корав мотор и дори е бил милитаризиран в американската армия.
Ако успея да взема такъв, май ще съм щастлив.
Започва да ми звучи цената все по-правдоподобна,  ще допоомисля.

28.11.17
21:46

Цената я бях написал малко по-висока ,но си коригирах мнението /то е и видно/.Пак казвам ,в момента мотор за продаване нямам ,отговорих на едно твое питане.На пролет ще бъде 2,5К в мобилето ,но едва ли ще е видна повече от 2-3 дена и Кавито ще изчезне 🙂
Нека не разводняваме дневникът ти ,звънни ми ако си фен на 0888383218 и ще го мислим .

gggddd

29.11.17
01:36

казано от Bart Simpson на 28.11.17, 12:41:

...може би ще стане наваксването, но повече няма да гоня цифри, нито килограми, нито калории.
Ще си спортувам лекичко и спокойно.Вече нямам конкретна цел и стремеж освен тонус и малко повече сила.

Ха-ха!...
Не ме разсмивай : д
Чакай да почувстваш мускулите как бачкат и друго ще запееш, лекичко, спокойно, без цел и стремеж : Д

Bart Simpson

29.11.17
01:41

Абе вие с жена ми да не си пишете, абсолютно същото ми каза преди два часа докато й се жалвах?

29.11.17
10:04

Малко офтопик. Мотоциклет без регистрация няма смисъл да купуваш от БГ. Така и така повечето са внос, по Еконт да си го пратиш по-евтино ще ти излезе. А и можеш да си го разгледаш наживо, да се качиш, може да се окаже, че не ти е удобен. Сега, от човек на които имаш доверие, вече е друго. Малко пари отгоре си струват със сигурност.

Bart Simpson

29.11.17
12:14

Гърдите още болят от тренировката преди два дни.
Яката мускулна треска.
Краката:
1.прасци, стоеж, смит машина5#13+70кг
С-abdominal5#10-50 кг
2.leg.exention5#6-60 кг
С-крака от вис5#7+4кг
3.прасци, стоеж, смит машина5#13+70кг
С- диск встрани5#8-15 кг на страна.
4.leg curl5#10-45кг
С-гръбни екстензии5#8+0 кг
Леко за да събудя мускулите, клек няма, няма и да има в следващите няколко седмици.
Ако причиня мускулната треска, която имам на гърдите, на краката няма да мога да отида на работа........така че, бавно и постепенно.
Хубав ден от мен и една снимка за свежичката сутрин.
Едит:
Само няколко неща имам да обобщя, прасците на смит ми допадат доста повече и отказвам казанчето, защото лакета не е добре, ще заменя с пуул оувър ако рамото е ок с него.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.11.17 12:23.

Bart Simpson

29.11.17
13:03

Днес вземам JBL-а и цял ден музика, че трябва да се копа яко тази седмица на работа.

29.11.17
13:09

Клека не е като тягата и може да се тренира по-често, а и колкото по-рядко тренираш крака, толкова по-силна мускулна треска имаш. Ако клякаш всеки ден или през ден, както си начинаещ, след месец ще качиш поне 30-40кг на движението. Може да клякаш преди почивния си ден.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1