Сибутрамин

Темата е заключена.

Някой ползвал ли го е и какво е мнемието ви за него ?

Сибутрамин е вещество от категорията на серотонин-въздействащите агенти, чиято цел е да намали апетита при хора със затлъстяване и по този начин да подпомогне отслабването и намаляването на излишното тегло.

Сибутрамин не е хранителна добавка, а се използвал в състава на медикаменти, които се предписват с рецепта. Използвал, в минало време, тъй като отдавна е забранен за употреба в много страни по света, включително и в Европейския съюз, поради отрицателното му влияние върху здравословното състояние - значително увеличава риска от инфаркт и сърдечно-съдови заболявания. Ефективността му е определена като прекалено слаба, непревъзхождаща страничните ефекти.

Поради всичко изброено, тази тема не може да остане отворена. Няма да я архивирам, в случай че някой друг търси информация.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1