Бокс или Кикбокс

07.08.17
02:26

Искам да тренирам боен спорт, но не мога да реша дали да е бокс или кикбокс.

Темата беше редактирана от Joro Jorov на 07.08.17 02:26.

Здравей.
Едва ли и ние ще можем да решим с тази информация, която си дал. 🙂

Бъди малко по-подробен - за теб, спортния ти опит, целите ти в този боен спорт, защо искаш да го почнеш, защо свеждаш избора до тези 2 опции и т.н.

09.08.17
06:06

И двата спорта за близки един до друг разликата е,че в кикбокса използваш крака и ръце докато при бокса само ръце. Колкото до това кой спорт да тренираш  при всеки е индивидуално аз започнах с кикбокс и то за кратък период 5 месеца ако не се лъжа понаучих доста неща. Иначе казват,че бокса е по-лесен докато при кикбокса са други нещата. Така,че дори да почнеш бокс няма да сгрешиш.

09.08.17
07:17

Боксът със сигурност не е по-лесен 😄

09.08.17
09:33

Ако не си ползваш краката в бокса..... бе няма да стигнеш далече 🙂

Отиваш на двете места и правиш по 1-2 пробни тренировки и което повече ти допада - това тренираш.

Естествено аз бих се поинтересувал и от това кой е треньор. Може да имаш късмет и до теб да има група водена от някой много добър и доказан треньор.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1