Плуване сутрин и фитнес следобед или обратното?

11.08.17
14:09

Здравейтер момиче съм на 16 и тренирам от доста отдавна, но за известно време бях спряла и малко напълнях.. Както и да е, ходя на фитнес и завършвам всяка силова с 30 мин кардио, доста се изморявам. Реших да започна и плуване, по 1 час на ден. Въпроса ми е как е по-добре: сутрин на гладно плуване и следобед на фитнес или сутрин на гладно фитнес и следобед плуване.. Мисля, че плуването сутрин е по-добрия вариант, но все пак искам да се консултирам. Ще чакам за мнения. 🙂

Здравей!

Да уточним нещо: плуване ли тренираш по принцип и то ли ти е приоритет?

11.08.17
22:10

Не, не тренирам плуване попринцип. Ходила съм като по-малка, мога да плувам, но реших да започна отново, не да се занимавам сериозно с плуване а просто да си плувам по 1 час..

Carbohydrate

12.08.17
07:00

казано от Д. Ч. на 11.08.17, 14:09:

Здравейтер момиче съм на 16 и тренирам от доста отдавна, но за известно време бях спряла и малко напълнях.. Както и да е, ходя на фитнес и завършвам всяка силова с 30 мин кардио, доста се изморявам. Реших да започна и плуване, по 1 час на ден. Въпроса ми е как е по-добре: сутрин на гладно плуване и следобед на фитнес или сутрин на гладно фитнес и следобед плуване.. Мисля, че плуването сутрин е по-добрия вариант, но все пак искам да се консултирам. Ще чакам за мнения.

щом така ти харесва, то прави така. За горенето на калории няма разлика, кое ще е първото или второто. Важно е самочувствието.

Нещата са много относителни, но аз бих избрала първо фитнес, а следобед плуване.
Само виж с възстановяването как ще си, ако добавиш всеки ден плуване, защото доколкото прочетох между редовете, сегашните ти тренировки те изморяват доста.

15.08.17
17:39

Благодаря за отговорите! 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1