ВВД или ВМД

20.08.17
18:50

Здравейте, нуждая се от съвет относно диетата. Колебая се между ВВД или ВМД и не мога да стигна до консенсус със себе си. Тежа 75 кг. съответно ги смятам грубо:
Б: 173 гр. = 692
В: 382 гр.  = 1528
М: 82 гр. =  738
  Общо: 2958 ккал
Общо взето на това съм се спрял до момента .. Моля съвети :  ) ))

Carbohydrate

20.08.17
18:55

всичко зависи от целите ти

Каква е физическата ти активност?
Досега какво преобладава в режима ти - въглехидрати или мазнини?
Забелязал ли си как се чувстваш при прием на повече въглехидрати и съответно - на мазнини?

В крайна сметка можеш да покачваш тегло и при двата режима, а също така обмисли и вариант за РБД.

Ако си ти на снимката определено ввд като махни за всеки случай 200 калории от някъде да не са омазниш само да не е от протеина или ги редувай като ввд-тата да ти се падат в тренировъчните дни.

Мнението беше редактирано от Тедоси Христов на 22.08.17 04:45.

22.08.17
11:08

Извинявам се, забравих да спомена, че целя покачване на ММ. Средна активност /4 пъти седмично тренировки/.
Преди време бях на ВВД и имах проблеми с приемането на голямо количество въглехидрати, все бях наяден сит и буквално се тъпчех. Естествено с времето това отшумя и си изяждах всичко нормално. Не съм сигурен сега дали няма да е пак така. Конкретно се инетересувам в разликата между двете диети. Кой би бил по подходящ за покачване на ММ и интензивни тежки тренировки. Поздрави 🙂

казано от Тедоси Христов на 22.08.17, 04:08:

Ако си ти на снимката определено ввд като махни за всеки случай 200 калории от някъде да не са омазниш само да не е от протеина или ги редувай като ввд-тата да ти се падат в тренировъчните дни.

Да, това съм аз. Снимката е преди 2 години, от тогава не съм тренирал както писах във други теми поради здравословни причини. Общо взето сега съм снимката /- 9,10 кг./ (((:

Мнението беше редактирано от Didko Pitko на 22.08.17 11:11.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1