Професия Диетолог

02.10.17
18:36

Тази професия от доста време ме привлича, но бихте ли ми казали, търси ли се, има ли развитие, добри ли са заплатите и т.н

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.10.17
18:43

казано от polinns на 02.10.17, 18:36:

Тази професия от доста време ме привлича, но бихте ли ми казали, търси ли се, има ли развитие, добри ли са заплатите и т.н

Аз съм чувал, че и кардиохироргуята се плаща добре, но не е зле преди това да си завършил медицина все пак. Същото важи и за диетологията.

Carbohydrate

02.10.17
19:08

казано от polinns на 02.10.17, 18:36:

Ще ти кажа така:
- За да имаш пари, трябва да си част от веригата на оборота на парите, а не последното звено!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1