08.10.17
15:29
Здравейтее! От доста време чета дневниците на съфорумките и се чудих: защо и аз да не си направя? Тук ще пиша с какво съм се хранила през деня(И не, не съм от хората, които притеглят до последния грам количеството на храната, която ям 🙂) ), ще ви опиша тренировъчния ми ден, ще хваля с някое друго свалено килце и ще се оплача, ако съм сгрешила с хран.режим, пропуснала съм някоя тренировка или съм наддала някое килце(дано да не ми се налага доста често да се оплаквам за тези неща😁)
Малко и за мене Аз съм момиче, 15 години, 168 см висока и 66 кг. Целта ми е редуциране на теглото и покачване мускулна маса.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
09.10.17
17:57
Добре дошла в редицата на водещите дневници! 🙂
Дано да ти е полезно.
09.10- понеделник
Закуска, 6:30- препечена филийка с свинско филе
Втора закуска, 11:00- банан
Обяд, 14:00: свинска пържола с гъбен сос и филийка пълнозърнест хляб
Следобедна закуска, 17:00- мляко със зърнена закуска
Вечеря, 17:10- пъстърва(печена) с малко варени картофки(какво да правя, картофките са ми слабост😁) и салата от краставици и салата айсберг
Днес денят ми е нетренировъчен, но утре съв във фитнеса😀
Но като цяло въпреки че не съм днес на фитнес, съм си носила тежести всъщност, ако се замисля. Ученическата раница е поне едно 7-8 кила😂😁
Последно време имам чувството, че се вманиачавам в това, да ям здравословно. Изяждам някакво сладко или солено(солети, бисквити) и след това се почва едно самообвиняване(дано има такава дума в българския език):„Това не трябваше да го ям, това ми беше излишно, излишни калории, само дето се мъчих час и нещо във фитнеса”. Обаче проблемът е такъв, че тази ситуация се повтаря доста често... Изнервям си се на себе си и хем имам огромна воля, някакси неволно забравям за целта ми, докато съм грабнала пакетчето солетки в ръце и за миг те изчезват от полезрението ми и после се повтаря старата песен на нов глас
Мнението беше редактирано от polinns на 09.10.17 18:55.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече