Впечатления от фитнес залата на ТК Малееви?

16.10.17
10:53

Разгледах форума, но повечето мнения са доста непълни или от 2006-а. Търся актуално мнение за фитнес залата в ТК Малееви, защото работя  буквално отсреща и получавам Содексо карта от работа, която покрива посещанията там и би ми било страшно удобно ако залата си заслужава. Бих се радвала някой да сподели как е оборудването, най-вече свободните тежести?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Последно в началото на това лято съм минавал, за да водя / взимам племеника от тенис и по диагонала погледнах залата - окей е, има повечето неща, които предполагам, че ще са ти необходими. Има и тежести, макар това да не изглежда основен приоритет.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1