Чай Калории /

10.11.17
12:11

Здравейте бях 83 килограма 172 см 27год Мъж, и от лятото  (Юни месец) до сега свалих КГ и съм 66-67 като стана сутрин преди да съм ял и тренирал и т.н
Много сам доволен от теглото си чуствам се прекрасно и т.н
Диетата ми беше направена от приятел който работеше във фитнес, но преди 2 седмици замина за Германия, и в момента нямам връзка да го  разпитам за някой неща за това поствам тук.
Обичам много да пия чай, такъв от пакетченца кадето са по 20 броя ,незнам дали ми е позволено да давам линк към продукта.
Въпроса ми е колко  Калории има в Чая ако го пия чист (без захар мед и т.н самия чай е мента/мащерка/липа/зелен/англиски за закуска/фитнес чай ) избягвам да вземам със мед и т.н кадето са.
В интернет като търся пиша че е доста малко но винаги говорят със захар или мед и т.н и се притенсвявам като пия по 2-4 на ден ( 360 мл) дали не е много, и незнам как да го изчислявам към диетата си.
Казаха ми да не повтарям един и същи вид чай и винаги да е различен и това и правя.
Та ако може грубо да ми кажете колко калории на ден е като пия 3-4 чая по 330-360мл.
Също кога е хубаво да ги пия преди/след ядене като стана, на празен или пълен стомах и т.н

Благодаря предварително

10.11.17
12:20

Не се притеснявай,  дори не е нужно да ги смяташ

10.11.17
12:22

Никакви калории няма да приемеш от ментов чай без захар или мед. Пий си го спокойно толкова, колкото ти е приятно.

10.11.17
13:42

Благодаря ви много за бързия/те отговори.
Желая ви лек ден 🙂
Ако искате може да препоръчате някой вид марки чайове, който са по добри от тези по 1/2 лева 20 пакетчета.
Аз в момента пия ЧАЙ TWININGS

10.11.17
14:41

Според мен е най-добре да си ги купуваш насипни от магазини за кафе и чай и да си правиш запарка 🙂

10.11.17
16:35

казано от Ivan Ivanov на 10.11.17, 12:11:

Здравейте бях 83 килограма 172 см 27год Мъж, и от лятото  (Юни месец) до сега свалих КГ и съм 66-67 като стана сутрин преди да съм ял и тренирал и т.н

На същия ръст и тегло преди 5 год свалих до 67кг с лишения и тренировки. Мъж съм, но носих женски размер дънки 28-29 и тениски М размер. Успех с чая!

11.11.17
11:20

казано от Brown Bomber на 10.11.17, 16:35:

казано от Ivan Ivanov на 10.11.17, 12:11:

На същия ръст и тегло преди 5 год свалих до 67кг с лишения и тренировки. Мъж съм, но носих женски размер дънки 28-29 и тениски М размер. Успех с чая!

Имам проблем след пътен инцидент и много кратни чупения на десния крак, не мога да се натоварвам колкото повечето хора могат, но съм в много добри килограми на този етап,не сам мускулест но не е и препорачително! Поради здравословни причина отслабнах защото не мога да нося толкова тегло колкото нормалното ,ако искам да си изпозлвам краката дълго време.
Не мисля ,че всеки който влиза тук би искал да стане “батка ” и  “gym rat” Мисля ,че ако всички просто ядат правилно и са добри килограми , дори да не са много мусколести ще е много по добре от да ядът бургери и бърза храна и т.н

Също не мисля че е хубаво да казваш /подикваш че трябва да нося женски дрехи или не съм достачно мусколест и т.н, вярвай ми бих желал но на този етап и в дългосрочен план не е възможно.

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 11.11.17 11:21.

11.11.17
11:48

Направих си експеримент, резултата не ми хареса и си върнах теглото. Пожелавам ти успешно възстановяване.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1