Колко ви излиза храната на месец?

Прескочи до:

12.12.17
15:49

Е какво му е на ДДТто...яки  митове, колко е отровен-всички съвременни препарати са на негова  база.Имаше една кампания с Оринджа, та  и изгоря и ДДТто.

12.12.17
16:50

Да се чуди човек как сме оцелели и оцеляваме с тея апокалиптични приказки.

Иначе ДДТ е забранено от 1968 - десетина години преди да се родя.

12.12.17
17:26

казано от Димо на 12.12.17, 16:50:

Иначе ДДТ е забранено от 1968 - десетина години преди да се родя.

ДДТ-то остава в почвата поне 20-тина - 30 години, така че не бери грижи, повечето от пишещите във форума сме успели да хванем нещо.

Ние ще оцелеем, но ставаме все по-болни, ако не си забелязал. Баба ти (а също пра-баба ти) вероятно не е страдала от алергии, астма, проблеми с щитовидната жлеза....и не защото храната им е била супер, а защото са живели в по-малко химически натоварена среда.

12.12.17
17:37

Не съм забелязал. И аз в частност и статистически цялото човечество става все по- здраво и продължителността на живота му се увеличава.

А баба ми не трябваше ли да има повече алергии като е млатила ДДТ направо от чучура вместо да разчита на полуразпаднатия 30-годишен запас в почвата?

12.12.17
17:40

Това че живеем по-дълго не означава че хората са по-здрави.

12.12.17
17:46

Не каза ся според теб как така ние имаме повече последствия от ДДТ-то и сме по- болни от остатъчните количества в почвата от бабите ни, които са газили до колене в нивите които са били прясно пръскани с ДДТ.

12.12.17
17:55

Дойде трола, фърли ви захранка и си тръгна. 😄.

Barberian

12.12.17
17:59

казано от Joe Musashi на 12.12.17, 17:55:

Дойде трола, фърли ви захранка и си тръгна. .

Изпревари ме🙂 Тъкмо това пишех 🙂

Искам да аскна един ласт куесчън.
Има ли вариант вместо да смятам всеки ден глупости, инструктура да ми изготви примерни дневни менюта, да речем десет на брой, които да редувам. Все пак му плащам да мисли вместо мен. Афкорс ще му кажа какви храни обичам и той трябва да състави мнютата спрямо калорийте ,съотношението БМВ и моите предпочитания.Да съдържат 5 порции зарзават, равномерно количество бавни и бързи въглехидрати , като бързите въглехидрати да са за след тренировка. От мазнините задължително да присъства свинската мас, защото доста ще разчитам на пържене заради увлеченията ми по азиатската кухня, а маста единствена не става канцерогенна при нагряване. Примерер обяд: пържен пълнозърнест нудълс със пилешко и люти чушки + кимчи за салата. За десерт подсладн ямс и домати(с малко захар,белени). Обожавам и сушени водорасли. За пиене - голяма кана ТОПЪЛ неподсладен зелен чай  защото студеният е извращение. Та тоз обяд съдържа и трите макроса плюс витамини. И също - какво мислите за хилядолетните яйца и миризливото тофу като източник на протеин?

15.12.17
09:01

Разбира се че има такъв вариант с готови дневни менюта ако ти е по- лесно да следваш точни инструкции. Има хора, които така най- добре им се получават нещата.

Иначе ти питаш за цена на хранене и после питаш за някакви доста скъпи поне у нас екзотики като водорасли и хилядолетни яйца. Тофуто си е тофу, миризмата/вкуса му идва от овкусителите, защото само по себе си тофуто е абсолютно безвкусно. Тези черните яйца не мисля че с нещо ще са по- добре като хранителни стойности от нормалните яйца, така че са си ОК предполагам ако не са се развалили докато ги правят или донесат до тук и си ОК с цената, за която би си взел няколко пъти повече нормални яйца. Но щом те кефят, кефа цена няма 🙂

Я друг въпрос. Наближават коледните празници и смятам да му отпусна края на диетата. Мисла последните 7 дни на годината да не се ограничавам и да не броя калории,  но за да компенсирам мисля от утре до 22 когато започва угояването да се подложа на ударна диета с под 1000 калории. Така следващата седмица мога да приемам до 3000 калории без да съм в излишък. Днес преди диетата ще направя едно колосално чийтване за да забързам метаболизма и да изгоря възможно най-много мазнини преди голямото плюскане, че явно се е забавил доста  щот онзи ден си правих детокс цял ден на вода без храна за да се пречистя от всякаква химия,  че май предозирах едни лекарства и си докарах хипомания и серотонинов синдром. Смесих много лекарстве, към 7, ужас направо. Ламиктал, золофт, клен, кето, сибутрамин, глюкофаж,хлофазолин, зиртек, SJW…

Най накрая на въпроса: колко кила най- много мога да наддам за една седмица яко плюскане? Мога да ги минимазирам с метформин. Ще пробвам и една тибетска мантра за отслабване.

Аз мисля че ще извлека само ползи - дългият калориен дефицит много е стресирал тялото и е забавил метаболизма, а и е психически изтощаващо. Ще си почина малко от диетата за да мога да и се посветя отнови с нови сили.Ще започна диетата пак от 2 януари, като вече ще почна и фитнес и ще се консултирам с треньор за изготвяне на хранителен режим.

Bart Simpson

16.12.17
02:31

Даже,  знаеш ли, хвани сега по 20 000 калории на ден, та да можеш до Йорданов ден да изкараш.

Май няма да има голямо плюскане. Днес имах чийтинг дей и тъй като организма ми е свикнал на по-малко храна и като преядох малко повече и направо лошо ми стана. Ужас! Не искам да видя повече храна в живота си, минавам на слънцеядство!

Bart Simpson

16.12.17
19:31

Слънцеядство ама в Исландия, да не се охраниш много.

Деян

16.12.17
21:40

Въпросът в темата е малко неточен. Важното е по-скоро, какви пари са необходими, за да си набавяме съответната храна за постигане на целите си при тренирането. А не какви пари даваме за храна. Защото в много от случаите се купуват и неща, които даже не се препоръчват или може и без тях. Или пък минаваш с по-голям разход, който е можело да се спести-типичен пример е купуването на готова храна от веригите, макар и прясна като пържоли, други меса на скара и т.н. Защото ако си купуваш продуктите и ти си готвиш, е различно.

Не стана ли вече ясно, че автора на темата е тотален трол, а самата тема е пълна пародия?

Деян

16.12.17
22:07

казано от Веселин Блажев на 16.12.17, 22:01:

Не стана ли вече ясно, че автора на темата е тотален трол, а самата тема е пълна пародия?

Може, напоследък се появиха подобни дето само палят чивиите с нещо, което да провокира.....и то особено определени фигури тук, които да започнат да се включват, та да стане патакламата 😄

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1