https://www.youtube.com/watch?v=3rYWoV4Eu_U&list=RDGMEMJQXQAmqrnmK1SEjY_rKBGA&index=2
“One day when you reach the end
One day you will understand
One day back to roots my friend
No place like a motherland “
Мнението беше редактирано от Христо на 16.03.22 07:36.
Парчето от предишното мнение, на Маданеца, е вдъхновено от Битката при Дойран, в албума на Сабатон “The War to End All Wars” (Войната, която трябва да сложи край на всички войни). Темата на албума е Първата световна война.
По принцип трябва да дойдат юли за фестивала Hills of Rock 2022 в Пловдив. Предишните две издания на фестивала бяха отложени заради пандемията ... що ги знам тия работи и аз не знам. “Ту мъч инфо” казваше един приятел
... каква ли ще е тази война, която ще сложи край на всички войни
Заради темата
Rap-Rock
Мнението беше редактирано от Dymag на 20.03.22 19:48.
Melodic death, размит
Солото на 4:05 е много добро. Те на тази група китарите са им силни по принцип
Слушам много музика и имам достъп до много музика. Всеки ден, по един час + на тренировка или докато пътувам с колата по 3-4 часа, в смисъл, харесват ми определени неща, но ми писва едно и също и разнообразявам. Следя за нова музика. В предишното мнение съм написал “размит”, защото в парчето има Ethnic и Symphonic елементи, а половината е в Heavy Metal стил. Гледам да филтрирам музиката която въртя до две години назад и по-старите ги игнорирам. Жената обаче, слуша парчетата и си прави собствен research и казва еди какво си е страхотно и ме пита защо не съм й го качил. Аз отговарям че е старо. С уточнение че си пада по Chillout,
New Age / Downtempo / Chillout, от 2014-та
-Тук ще бъде България!
-Ама, Хан Аспарух, тук ще пречим на хората да минават.
-Именно за това!
- Тук ще си поствам вицовете!
- Ама, Христо, тази е за музика...
- Именно за това!
:)
Мнението беше редактирано от GapstaR на 11.08.22 17:27.
Оригинала е на Lewis Capaldi - Bruises. Рядко ме впечатляват изпълнения от реалити формати, но това е ... не знам колко човека разбраха какво направи туй девойче днес 20.11.2022
21.11.22
07:31
И малко индийски метъл:
Забелязвам напоследък по спортните площадки, че масово се слушат trap производни стилове
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече