Тренировки

15.02.18
16:32

Здравейте!
Имам малак проблем с тренировките. Тоест в момента съм на 21г., тренирах усилено на  лостове 4 години (15-19), с малки паузи. От доста време не съм се занимавал сериозно и опитвам да вляза отново във форма. Оказва се, че задачата е доста по-трудна отколкото си мислех. Тренирам ден-два или седмица, но се чувствам много уморен даже ми пада кръвното (което е малко притеснително, защото съм 177/8см и съм 83кг.). Лятната работа, не ми даде възможност да поддържам форма недоспиване и тн. пробвам да бягам или по-леки тренировки, времето не позволява винаги(не практикувам и секса като “спорт”). Мисля, че тестостерон-а ми намалява и затова започвам да се отпускам :( . Ако искам да започна зала мога ли да вземам някакви добавки, по скоро за укрепване (преди години бях вземал бирена мая, помагаше за умората). Храня се разнообразно до колкото е възможно (студент). Не пуша, пия само бира рядко твърд алкохол.
  Също мисля, че би било добра идея да даря кръв, за да се освободя от част от натрупаните токсини (дарявал съм).
  Дайте някой съвет в тази ситуация.

Темата беше редактирана от Самуил Рачев на 16.02.18 18:21.

15.02.18
16:47

Само да добавя, че при повече физическо напрежение където писах за падането на кръвното, също след тренировката или повече каране на колело. Ритъма на сърцето ми сякаш доста трудно си възвръща нормални темпове. Не съм се консултирал с доктор.

А как се храниш? Опиши 1-2 примерни дни.
Спиш ли достатъчно? Колко течности пиеш?

казано от Самуил Рачев на 15.02.18, 16:32:

Мисля, че тестостерон-а ми намалява и затова започвам да се отпускам :(

Какво имаш предвид с това? Правил ли си изследвания?

Темата с “натрупаните токсини” да я оставим за по-натам. 🙂

15.02.18
21:12

Ами гледам да хапвам повечко месо. Примерно взимам си от столова готвена храна, пилешко или свинско (картофи, ориз, зеле). Когато нямам време да хапна нещо готвено прибягвам до бърза храна.
Изследвания не съм си правил просто... като по-малак мога да кажа, че съм стоял по час и половина на лостовете и не съм се измарял. Пък сега знам ли няма ярост, хаха.
Тялото ми е с такъв ген, че лесно мога да направя гръб, гърди и бицепс. Сега сякаш гърдите ми са по-отпуснати (явно от нередовното трениране). Малко ме плаши това пилешко месо и пресата с тези женски хормони, които им инжектирали.
  Ако искате мога да пусна снимка: тогава-сега.

За съжаление не отговори на въпросите ми.
От описания начин на хранене отново не става ясно какво точно правиш. Зададох ти този въпрос, защото може да е причина да си изморен, ако не се храниш достатъчно.
Другото е сънят, а пък ти си имал период с недоспиване и се чудя дали и сега не е така.

16.02.18
22:43

О, не сега спя доста. Поне по 9-10 часа.  Днес направих лека тренировка- бягане и корем. Гледах да е нещо не натоварващо.
Не мисля, че проблема е в храната, по-скоро е на ниво мотивация и постоянство. Отвикнал съм и ленивостта ме е обзела (така да кажем).

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1